Thurman Murman написа:ogrizko написа:Със сигурност няма да го загубим този мачicko65 написа:Със сигурност 0-2!!Iceberg написа:Аз лично не виждам, как бихме загубили този мач...anihilator написа:0:2 е резултата пичове не се карайте ... чак да се надяваш за 1:0Вие се радвайте , че няма да има публика просто по лесно ще го преживеете така
Тича1913 написа:1:2ticha i vladislav написа:0:3 за Черно море откъдето и да го погледнеш!
![]()
![]()
![]()
Откакто сме се върнали в А-група, в тия мачове имаме 6-7 победи, 2-3 хикса и една-единствена победа за Черно море, постигната с калитарски гол в 90-тата минута. И въпреки това, коментарите преди мач са винаги като горнитеАко не друго, то на варненци не мога да не им призная, че поне са оптимисти
![]()
А Шутъра, напрао да се самошутва и да му се свършват житейските мъки
Цитирал си и мен..къде съм давал сигурна победа за нас?! Не виждам защо така си омешил цитатите и съвсем некоректно си извадил изречения от контекста?! Всъщност ясно ми е, да се направиш на интересен. Мача отвсякъде се прогнозираше за троен, имайки в предвид катаклизмите при вас и относителната стабилност в защита при нас в първите два кръга. Дори и голяма част от вашите фенове мислеха за равен, дори загуба, ама аз не вадя цитати и да ти ги връ в носа?! А и самия мач си вървеше равен, просто извадихте късмет и победихте. Честито, но ти се изхвърляш така, че все едно сте ни помели с поне 3:0