03.08 Ботев Пд - Черно море 18.00ч. Неделя

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: 03.08 Ботев Пд - Черно море 18.00ч. Неделя

Мнениеот Iceberg » 04 авг 2014 13:02

Thurman Murman написа:
ogrizko написа:Със сигурност няма да го загубим този мач

icko65 написа:Със сигурност 0-2!!

Iceberg написа:Аз лично не виждам, как бихме загубили този мач...

anihilator написа:0:2 е резултата пичове не се карайте ... чак да се надяваш за 1:0 ;) Вие се радвайте , че няма да има публика просто по лесно ще го преживеете така

Тича1913 написа:1:2

ticha i vladislav написа:0:3 за Черно море откъдето и да го погледнеш!

:lol: :lol: :lol:

Откакто сме се върнали в А-група, в тия мачове имаме 6-7 победи, 2-3 хикса и една-единствена победа за Черно море, постигната с калитарски гол в 90-тата минута. И въпреки това, коментарите преди мач са винаги като горните :lol: Ако не друго, то на варненци не мога да не им призная, че поне са оптимисти :mrgreen:

А Шутъра, напрао да се самошутва и да му се свършват житейските мъки :mrgreen:

Цитирал си и мен..къде съм давал сигурна победа за нас?! Не виждам защо така си омешил цитатите и съвсем некоректно си извадил изречения от контекста?! Всъщност ясно ми е, да се направиш на интересен. Мача отвсякъде се прогнозираше за троен, имайки в предвид катаклизмите при вас и относителната стабилност в защита при нас в първите два кръга. Дори и голяма част от вашите фенове мислеха за равен, дори загуба, ама аз не вадя цитати и да ти ги връ в носа?! А и самия мач си вървеше равен, просто извадихте късмет и победихте. Честито, но ти се изхвърляш така, че все едно сте ни помели с поне 3:0 :?: Неточно и некоректно, ама щом те кефи..
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 04 авг 2014 14:15

Не съм вадил нищо от контекста и дори много от цитираните от мен мнения са точно такива, каквито са ги написали авторите им! Просто преобладаващата ви позиция преди мача беше или победа(дори категорична), или равен в най-лошия случай. Вярно е, че ние с крайно оптимистични прогнози не сме се изхвърляли, най-вече с оглед на това, че повече от половината ни отбор на практика е съставен от деца, но беше странно(поне за мен), че вие го правите, при положение, че статистиката(откакто се върнахме в А) изобщо не ви даваше основание за това. Малко е странно да имаш една-единствена, супер измъчена победа от последните 10-ина мача между двата отбора и да се "изрежеш": "0:3 откъдето и да го погледнеш" :lol:

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 04 авг 2014 14:22

Смърфиета написа:За кой Санкт Пьолтен говориш? За този който допусна само един гол срещу ПСВ като гост ли? И има реални шансове да ги отстрани?
Айде като дрънкате поне го правите обективно. Санкт Пьолтен е финалист а купата на Австрия. Първенство, което е на светлинни години от нашето. И този същия Санкт Пьолтен ще пребие всеки един български отбор. С изключение на Лудогорец може би.

Абе мани ги тия неща, тия ви спукаха от бой, бяхте като някое люксенбурско или по-скоро андорско аматьорче, засега имате един Хамза и един Цветков, който често се контузва, ако и двамата отсъстват, а със сигурност единия не иска да играе без пари повече в Ботев Пд, ще се борите макс за 7-8 място с Локо Сф и Локо Пд...

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 04 авг 2014 14:40

Thurman Murman написа:Не съм вадил нищо от контекста и дори много от цитираните от мен мнения са точно такива, каквито са ги написали авторите им! Просто преобладаващата ви позиция преди мача беше или победа(дори категорична), или равен в най-лошия случай. Вярно е, че ние с крайно оптимистични прогнози не сме се изхвърляли, най-вече с оглед на това, че повече от половината ни отбор на практика е съставен от деца, но беше странно(поне за мен), че вие го правите, при положение, че статистиката(откакто се върнахме в А) изобщо не ви даваше основание за това. Малко е странно да имаш една-единствена, супер измъчена победа от последните 10-ина мача между двата отбора и да се "изрежеш": "0:3 откъдето и да го погледнеш" :lol:

На китайски ли говоря или просто не ти се чува и разбира?! Омешил си някои изхвърляния на наши фенове (никой не ги отрича) с умерени прогнози на други. Там, където ти изнася, си извадил което ти трябва и всичко си набутал под един знаменател?! Не си от вчера във форума сигурно и трябва да си се научил да си вадиш изводите. не от няколкото изхвърляния, които ги има при всички фенове на отбори, а от умерените и най-вече аргументирани с доводи прогнози.Ти обаче си решил да се направиш на интересен и си спретнал тая мешавица, както и да е. А и прогнозите за даден мач не се правят според статистиката!!?? Или поне не основно върху нея! Факт е, че имате големи проблеми в момента и не сте това, което бяхте преди. Факт беше, че преди този мач защитата ни стоеше стабилно (равен с добра игра в Ст.Загора и у дома срещу шампиона). Както казах, не сте ни надиграли тотално, а и май повече е от нашата слаба игра, треньорски недоимък и инат, отколкото страхотната ви игра и тежаща, обременяваща статистика :mrgreen: Честита победа, пожелавам успех занапред и щом желаеш да се дразниш, попрочети и някои от изхвърлянията на ваши фенове?! Тях защо угодно пропускаш?!
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 04 авг 2014 14:59

Смърфиета написа:За кой Санкт Пьолтен говориш? За този който допусна само един гол срещу ПСВ като гост ли? И има реални шансове да ги отстрани?
Айде като дрънкате поне го правите обективно. Санкт Пьолтен е финалист а купата на Австрия. Първенство, което е на светлинни години от нашето. И този същия Санкт Пьолтен ще пребие всеки един български отбор. С изключение на Лудогорец може би.

[offtopic]Смърфиета... :roll: Ейнджъл,да не си сменил пола ?[/offtopic]
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 04 авг 2014 15:24

А не мога да разбера защо играхте толкова страхливо, срещу защита която за първи път играе заедно. И 3 деца. Да минеш 3 пъти центъра второто полувреме.Логично беше Вие да мачкате ние да търсим контраиграта, а то се получи обратното. В крайна сметка това е миналогодишният Ви отбор който миналата година ни надигра в Пловдив с всичките румънци, холандци.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 04 авг 2014 16:03

atanas7510 написа:А не мога да разбера защо играхте толкова страхливо, срещу защита която за първи път играе заедно. И 3 деца. Да минеш 3 пъти центъра второто полувреме.Логично беше Вие да мачкате ние да търсим контраиграта, а то се получи обратното. В крайна сметка това е миналогодишният Ви отбор който миналата година ни надигра в Пловдив с всичките румънци, холандци.

Миналогодишния отбор, но... тазгодишния треньор! Това трябва да ти помогне да разбереш..

Потребителски аватар
РМС Варненски моряк
Контакти:

Мнениеот РМС Варненски моряк » 04 авг 2014 16:31

Здравейте съфорумници,
След третия кръг, естествено , идва разочарованието от старта на Черно море....Малко бяха тези, които очакваха да паднем в Пловдив. Даденият вот на доверие от мен за Алекс Станков не се оправда, очаквам да не се случи, тотално разочарование. Според мен треньорът не е виновен, а играчите и най-вече ръководството на ТИМ.Коментарът е излишен.На нас ни трябва треньор с хъс като Гонзо, Вили Вуцов, Ивайло Петев и други. Да искаме оставката, иначе ще изпаднем.Желая успех на новия треньор.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 04 авг 2014 16:56

Само припомням,че със първите мачове на "великия" Гонзо начело на моряците,също бяхме на ръба да изпаднем. ;)

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 04 авг 2014 19:54

Много рано е още за смяна. И веднага казвам защо мисля така. За никого не е тайна, че според директивата (явно на г-н Митев или равните му по ранг там горе) нямаме конкретни, амбициозни цели в първенството (всъщност целта е да не изпадаме, но и да не се класираме за Европа). При това положение.. Станков може да се окаже идеален. Той и затова е взет де, не подценявайте ръководството. Между другото не Маринов, Ерджан и адвоката определят целите и бюджета?! Такива като Гонзо са твърде амбициозни, та се налага на полусезона операция... "разпродажба" или по-скоро "раздаване на играчи", за да се избегне призово класиране. Сега пък само да не запецнем яко отрано и да се наложи операция - спасение от изпадане. Но за нещо такова е още твърде рано мисля, освен ако не се оакаме следващия кръг у дома срещу Марек, нещо в което се съмнявам. Но ако се получи.. може и да потърсят друг не особено можещ тренер, но пък и неособено амбициозен. И при двата варианта на нас никак, ама никак не ни харесва, но кой ни пита?! Не ние даваме парите.... Да видим.

Върни се в “Черно море”