Черно море - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

4erno-more
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА

Мнениеот 4erno-more » 03 ное 2013 22:09

какво се вижда идеално, за засадата на повторението са на една линия, а камерата е настрани, така че можем само да гадаем как е било в действително. А дузпата е 100% няма какво да се коментира, поднася му опорният крак. А защо не коментирате това че от самото начало Валентин Илиев и Апостол Попов не спряха да се ритат като магарета или това че Тодор Янчев игра нарочно с ръка, а му беше спестен червен картон. Типично по прасешки - винаги нагли, а на теб ти препоръчвам да си гледаш куклите и да не се занимаваш с футбол, понеже очевидно дори правилата не знаеш
Но въобще не ми пука, дори и да си мислите, че сте ощетени, дори така съм по щастлив като гледам как Тройчо плаче и подскача като клоун

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 03 ное 2013 22:13

stanleys написа:
Red_Girl написа:Вие май сте гледали друг мач.. Ако наистина смятате, че сте спечелили честно тоя мач, значи е много жалко за вас. Но всичко рано или късно става както трябва да е и всеки получава заслуженото.

Тук има два варианта - 1)просто провокираш и чакаш да ти се вържат.ОК, има и такива форумни индивиди.
2)Ако пък сериозно го твърдиш това нещо, аз също най-сериозно ти препоръчвам да отидеш да се прегледаш :arrow:

Остави я тая-не е добре определено,от 15 часа следобед(днеска) я наблюдавам какво пише в техния форум,само думата "терен"-че не бил добре я спомена над 20 пъти поне,няма какво да я коментирам повече :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 03 ное 2013 22:14

Red_Girl написа:Абсолютно сериозна съм. Никаква засада, никаква дузпа. А най-скандалното е, че дори не сте съгласни, а се вижда идеално. Основната вина е на съдиите- факт. Но на теб стиска ли ти да си признаеш, че съм права?

Познавам един много добър очен лекар, д-р Тошев, да ти дам ли телефона му :?:

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 03 ное 2013 22:15

Red_Girl написа:Вие май сте гледали друг мач.. Ако наистина смятате, че сте спечелили честно тоя мач, значи е много жалко за вас. Но всичко рано или късно става както трябва да е и всеки получава заслуженото.

Поздрави от моряците! :mrgreen:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=unT8TLRh-_w[/youtube]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 03 ное 2013 22:24

stanleys написа:
Red_Girl написа:Абсолютно сериозна съм. Никаква засада, никаква дузпа. А най-скандалното е, че дори не сте съгласни, а се вижда идеално. Основната вина е на съдиите- факт. Но на теб стиска ли ти да си признаеш, че съм права?

Познавам един много добър очен лекар, д-р Тошев, да ти дам ли телефона му :?:

Познавам го лично. Семейни приятели. ;) Най-много теб да те уредя.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 03 ное 2013 22:25

thebully написа:Остави я тая-не е добре определено,от 15 часа следобед(днеска) я наблюдавам какво пише в техния форум,само думата "терен"-че не бил добре я спомена над 20 пъти поне,няма какво да я коментирам повече :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Да, теренът ви е ужасен принципно и винаги е бил такъв.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 03 ное 2013 22:33

Red_Girl написа:
thebully написа:Остави я тая-не е добре определено,от 15 часа следобед(днеска) я наблюдавам какво пише в техния форум,само думата "терен"-че не бил добре я спомена над 20 пъти поне,няма какво да я коментирам повече :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Да, терена ви е ужасен принципно и винаги е бил такъв.

Дано да влезем в седмицата,за другото ви гостуване зимата да ти гледам сеира,ще се молите за такъв терен като днешния :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 03 ное 2013 22:39

thebully написа:Дано да влезем в седмицата,за другото ви гостуване зимата да ти гледам сеира,ще се молите за такъв терен като днешния :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

За тая картофена нива изобщо няма да се моля. Дворът ми на вилата е по-хубав от вашия терен.

Офтопик:
Image

Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 ное 2013 23:03

Комичното е,че ако тая чорбарка смята,че измисленото отборче на Тройчо играе някакъв футбол жестоко се лъже!При положение,че НАЙ-ДОБРИТЕ ни играчи са вън от строя - Жоро Илиев играе на куц крак за сефте от месец и нещо,Жоро Божилов е аут до края на полусезона,Жоро Китанов бе наказан....и срещу този наш отбор,който игра само с едното сърце дето се вика,с вратар-рибок....те НЕ МОЖАХА да бият.И не е виновен съдията,защото 45 минути(или по-точно 51) гледахме как ритат като БЕЗДАРНИ МАГАРЕТА!Напреде,гьотере,сипеха топките като някаква селяндури с една единствена тактика - напред върху главата на Сидибе и каквото стане.Жалки сте,ако мислите,че играете футбол,жалките сте и сте СМЕШНИ.Днес Черно Море не игра нищо особено,но дори и това беше достатъчно да ви отупаме и да ви връчим носните кърпички да ревете.Ако бяхме играли играта си от мача с Лудогорец щяхме да ви попилеем с поне 5:0 жалкари.Събрали цял отбор БИЧМЕТА,блъскат и ритат като дебили (днес всичките първи топки ги спечелиха чорбари)...само,че не става само да си бичме и да блъскаш и кюскаш.За какви се помислихте бе смешки?Ей другата седмица и Лудогорец като помете пода с вашите бичмета и пак реееев,рееееев....жалки,жалки :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 03 ное 2013 23:10

Да съм казала нещо за тва как играем. Единственото, което искам да видя е.. дали ви стиска да си признаете, че не спечелихте честно? И че наистина ли сте толкова слепи или просто така ви изнася. Тва е. Естествено, че не играем идеално.. Тва е ясно. Но не може да се допускат такива фрапантни грешки.

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Черно море”