Черно море - Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Ботев Пд
До колегата привърженик на Ботев, който пита за спорните ситуации мога да кажа 2-3 изречения. Ще се опитам да съм обективен, а той ако иска нека приеме мнението ми. Дузпа нямаше през целия мач за никой от отборите. След излизането на вратаря ни и извършване на нарушението нямаш нито игра с ръка нито опит за груб фаул. просто момчето закъсня съвсем малко и се сблъска с нападателя ви като не позволи атаката да продължи. Главния съдия погледна ситуацията, видя, че имаше двама наши футболисти, които се бяха върнали в наказателното поле и съвсем правилно показа жълт картон. Относно качеството на играта мога да кажа, че нашия отбор от 3 години показва все по-ниска класа на селекцията. На предното домакинство със Славия си мислех, че има и такива мачове когато нищо не върви, но този мач е близнак с предния. Нещата за отбора ни не вървят добре. В тази връзка искам да кажа, че вашия отбор не ме впечатли с нищо. Т.е. класата ви е на нивото на нашата моментна класа, което ме навежда на мисълта, че няма да играете основна роля през това първенство. Единственото хубаво нещо, което забелязах при вас е, че имате верни фенове на отбора, за което мога да ви поздравя. Може би следващата година ако собствениците ви продължат да надграждат отбора ще можете да се включоте в борбата за медали, но за сега потенциала ви не го позволява. Със здраве.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
cristely написа:blue_lagoon написа:
ФДобрутру, музикант!!! Не ти стиска да си отвориуш пощенската кутия, а? Май много хора са ти съдрали г*за наумНе, че нещо ама докато си изпадал в екстаз във форума аз бях на почивка и въобще не ми дреме какво се е слуичло на мача, както виждаш и крайния резултат не ме впечатлява.
До колегата привърженик на Ботев, който пита за спорните ситуации мога да кажа 2-3 изречения. Ще се опитам да съм обективен, а той ако иска нека приеме мнението ми. Дузпа нямаше през целия мач за никой от отборите. След излизането на вратаря ни и извършване на нарушението нямаш нито игра с ръка нито опит за груб фаул. просто момчето закъсня съвсем малко и се сблъска с нападателя ви като не позволи атаката да продължи. Главния съдия погледна ситуацията, видя, че имаше двама наши футболисти, които се бяха върнали в наказателното поле и съвсем правилно показа жълт картон. Относно качеството на играта мога да кажа, че нашия отбор от 3 години показва все по-ниска класа на селекцията. На предното домакинство със Славия си мислех, че има и такива мачове когато нищо не върви, но този мач е близнак с предния. Нещата за отбора ни не вървят добре. В тази връзка искам да кажа, че вашия отбор не ме впечатли с нищо. Т.е. класата ви е на нивото на нашата моментна класа, което ме навежда на мисълта, че няма да играете основна роля през това първенство. Единственото хубаво нещо, което забелязах при вас е, че имате верни фенове на отбора, за което мога да ви поздравя. Може би следващата година ако собствениците ви продължат да надграждат отбора ще можете да се включоте в борбата за медали, но за сега потенциала ви не го позволява. Със здраве.
Класата ни може да е равна на вашата , само във Варна . На колежа най-вероятно отивате на разлика , така че не си много обективен
@канари
колега, не се опитвам с никого да се заяждам или да предизвиквам. Това видях, такова мнение си изградих. И Лудогорец бяха гости в първия си сезон, а ние имахме тогава отличен дефанс и въпреки всичко тогава се надявах на равен. Днес мачът беше съвсем различен. Това е мнението ми, съжалявам ако не ти допада.
колега, не се опитвам с никого да се заяждам или да предизвиквам. Това видях, такова мнение си изградих. И Лудогорец бяха гости в първия си сезон, а ние имахме тогава отличен дефанс и въпреки всичко тогава се надявах на равен. Днес мачът беше съвсем различен. Това е мнението ми, съжалявам ако не ти допада.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
-
С най-чисти намерения. Тук един писа в един пост,че бил на разходка и не го интересувал резултата,а после писа че мача бил еди какъв си. Морето и Ботев гостуваха в София и макар ,че загубиха играха добър футбол. Беше ми интересно как са играли помежду си. На теб имам вяра. Много сме се дърлели с теб,но не съм се съмнявал в това че си умно момче. Благодаря за инфото. Тези тъпаци ни съсипаха с това неизлъчване на мачове.
Лека!

Равностоен мач, може би не заслужавахме да победим. Играхме 4-4-2 за пръв път този сезон, но както и преди съм казвал -- един нападател в повече не означава по-офанзивен футбол. Имахме нелоши положения, направихме уникални пропуски. Започват да ме дразнят две неща:
1. Тенденцията да се изритва топката от централен защитник напред с дълъг пас. При нашата халфова линия това е недопустимо, и почти никога не води до успех. Това е дърводелски футбол.
2. Плетем комбинации в половината на противника, сякаш се опитваме да вкараме перфектния гол. Обръщане с гръб към вратата, връщане назад, пас по левия фланг, оттам прехвърляне на десния, центриране към дъгата където наш играч е в удобна позиция и той... се опитва да подава настрани вместо да стреля във вратата. Няма смисъл нещата да се усложняват; безумие е всеки да прехвърля отговорността на другия за завършването на атаката. И простите елементи от футбола са красиви, а и често ефективни.
1. Тенденцията да се изритва топката от централен защитник напред с дълъг пас. При нашата халфова линия това е недопустимо, и почти никога не води до успех. Това е дърводелски футбол.
2. Плетем комбинации в половината на противника, сякаш се опитваме да вкараме перфектния гол. Обръщане с гръб към вратата, връщане назад, пас по левия фланг, оттам прехвърляне на десния, центриране към дъгата където наш играч е в удобна позиция и той... се опитва да подава настрани вместо да стреля във вратата. Няма смисъл нещата да се усложняват; безумие е всеки да прехвърля отговорността на другия за завършването на атаката. И простите елементи от футбола са красиви, а и често ефективни.
-
- Контакти:
С този мач на практика приключихме сезона.Това е.Няма както повече да се коментира.Равни на наш терен с най-изявените конкуренти за 4-тата квота,тежки поражения от по-класните уж отбори с по 3 и 4:0,вкл. и на свой терен,едва 1 гол в 6 мача вкаран....Няма нужда.Има поне 4 човека в този отбор,които трябва да се изхвърлят на секундата начело с фигурата,която очевидно е загубила доверието на отбор и фенове.Какво да кажем?Нападаме,нито веднъж нямаме числен превес,нападаме с 3-4 човека в половината на Боталика където имаше винаги по 6-7 жълти минимум!Когато те нападат нападаха всички,а при контрите винаги имаха числен превес над нас?!Какво е това бе?За кави положения не вкарани говорим,кви 5 лева,цял мач атакуваме с 3 човека и чакаме на статични положения.3-ти пореден гост идва тука и си играе все едно е у дома,а ние не можем да вкараме гол дори?Единствените ни положения след техни грешки,нищо не създадахме 90 минути.Срамна работа,срамна
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
трудно е да се играе с/у отбор и съдии едновременно. Тези неща трябва да се променят, иначе отборите ни в Европа пак ще ги лупат като бръшлян чувал, там съдийско бутане като във Варна няма да има... Иначе хубавото беше, че бултрас отново накарахме нашите да се почувстват домакини.
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!
съдии?!
Май някой е свикнал да се води по инерцията от долните дивизии, където доста приятелски им се свиреше, дори фрапантно на някои мачове, като с Етър например.
Относно мача, отвратен съм поради една камара причини, не ми се коментира...

Май някой е свикнал да се води по инерцията от долните дивизии, където доста приятелски им се свиреше, дори фрапантно на някои мачове, като с Етър например.

Относно мача, отвратен съм поради една камара причини, не ми се коментира...