ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
извинявайте но плановете ми се промениха,шефа звънна и обърка плановете,извинете ме

ПФК ЧЕРНО МОРЕ
gambara написа:извинявайте но плановете ми се промениха,шефа звънна и обърка плановете,извинете ме![]()
Няма проблеми!На 09.07 ще ги подкрепим двойно!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Станислав Стоянов - централен защитник
Росен Колев пак ли е контузен и защо не пуска Йотов, а се налага Станислав Стоянов да играе на пост, на който едва ли има повече от 1 мач?
СЪСТАВ:
26 Илко Пиргов
25 Александър Александров
15 Александър Александров
7 Станислав Стоянов
18 Ивелин Янев
21 Георги Илиев
29 Самуел Камазола
24 Веселин Марчев
8 Дончо Атанасов
14 Георги Божилов
9 Хермес Паломино
РЕЗЕРВИ:
1 Петър Денчев
20 Михаил Лазаров
17 Янчо Андреев
16 Димитър Петков
2 Цветан Йотов
23 Симеон Симеонов
19 Християн Попов
11 Тодор Колев
27 Даниил Ратников
13 Илиян Капитанов
90 Румен Николов
СЪСТАВ:
26 Илко Пиргов
7 Станислав Стоянов
18 Ивелин Янев
21 Георги Илиев
29 Самуел Камазола
24 Веселин Марчев
8 Дончо Атанасов
14 Георги Божилов
9 Хермес Паломино
РЕЗЕРВИ:
1 Петър Денчев
20 Михаил Лазаров
17 Янчо Андреев
16 Димитър Петков
2 Цветан Йотов
23 Симеон Симеонов
19 Християн Попов
11 Тодор Колев
27 Даниил Ратников
13 Илиян Капитанов
90 Румен Николов
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
15' С първия точен удар в очертанията на вратата на Калиакра, Черно море поведе в резултата. Паломино копна топката и изведе зад защитата на домакините Георги Илиев, който остана сам срещу Цветан Димитров и реализира за 0:1.
26' Камазола е принудително заменен от Димитър Петков.
24' При едно влизане на Юлиан Петков в краката на Камазола, последният получи травма.
дано не са го контузили сериозно каварненските дървета
Последна промяна от Mourinio на 07 юли 2011 18:31, променено общо 1 път.
---------------------------------------
Mourinio написа:Станислав Стоянов - централен защитник![]()
![]()
![]()
![]()
Росен Колев пак ли е контузен и защо не пуска Йотов, а се налага Станислав Стоянов да играе на пост, на който едва ли има повече от 1 мач?
СЪСТАВ:
26 Илко Пиргов
7 Станислав Стоянов
18 Ивелин Янев
21 Георги Илиев
29 Самуел Камазола
24 Веселин Марчев
8 Дончо Атанасов
14 Георги Божилов
9 Хермес Паломино
РЕЗЕРВИ:
1 Петър Денчев
20 Михаил Лазаров
17 Янчо Андреев
16 Димитър Петков
2 Цветан Йотов
23 Симеон Симеонов
19 Християн Попов
11 Тодор Колев
27 Даниил Ратников
13 Илиян Капитанов
90 Румен Николов
Ами отговора е много прост приятелю.И се съдържа във въпроса ти.
Илко
Сашо- Шерифа Янев
Камазола-Стъни
Марчев Дончо
Жоро Илиев
Божилов Пантерата
Генов заяви че ще практикува атакуващ футбол.Заповядайте,ето ви една от силно атакуващите схеми,приложима когато противника не е на нивото ни.Срещу отбор като Левски на Герена-неприложима.Срещу по слаби отбори обаче-задължителна.С нашите сравнително бързи защитници/визирам Сашовците,за Янев нямам наблюдения/ и добра двойка опитни опорни халфове,мисля че няма да имаме проблеми.
п.п.Искам да помоля Айсберга да не взема отношение по мои постове,за да не се налага да го нареждам аз и после да отнеса някой БАН заради него.А ако случайно реши все пак да ми опонира,ще използвам една класическа мъдрост.А тя е:-,,Убий глупака с мълчание".
Mourinio написа:15' С първия точен удар в очертанията на вратата на Калиакра, Черно море поведе в резултата. Паломино копна топката и изведе зад защитата на домакините Георги Илиев, който остана сам срещу Цветан Димитров и реализира за 0:1.
24' При едно влизане на Юлиан Петков в краката на Камазола, последният получи травма.
Е сега вече ще се прояви новият доктор!
Veso1913 написа:Mourinio написа:15' С първия точен удар в очертанията на вратата на Калиакра, Черно море поведе в резултата. Паломино копна топката и изведе зад защитата на домакините Георги Илиев, който остана сам срещу Цветан Димитров и реализира за 0:1.
Е сега вече ще се прояви новият доктор!Това в кръга на шегата.Като гледам кой го е контузил,чак се плаша.
Само дървари да и.а Мекеретата им м...ни
Весо, с риск да те ядосам като вляза в ролята на Айсберг... 3-5-2 и 3-4-3 са схеми с трима централни защитници. Не го знам Янев, но Сашко определено няма физически данни и опит за да бъде такъв. Ще ни разпилеят дори слабите отбори при такъв експеримент.
Според мен играем 4-1-4-1 или 4-4-1-1, като последното е по-малко вероятно. Някой знае ли от колко часа е контролата с Доростол в събота, и къде?
Според мен играем 4-1-4-1 или 4-4-1-1, като последното е по-малко вероятно. Някой знае ли от колко часа е контролата с Доростол в събота, и къде?
yavorescu написа:Весо, с риск да те ядосам като вляза в ролята на Айсберг... 3-5-2 и 3-4-3 са схеми с трима централни защитници. Не го знам Янев, но Сашко определено няма физически данни и опит за да бъде такъв. Ще ни разпилеят дори слабите отбори при такъв експеримент.
Аз немога да разбера какво гадайте тука само това си го знае само Генов не ний форумниците ... спрете да измисляте нови схеми и нови постове на играчите ...