Селекцията на Черно Море - лято 2012
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
Re: Черно Море през сезон 2012/2013
.
Последна промяна от Гочето1913 на 05 май 2013 22:22, променено общо 1 път.
[quote="Гочето1913"][/quote]
Айде спри се вече! Оля се с това плюене, ставаш противен. След десетия път когато изложи позицията си на всички стана ясно какво е мнението и искането ти (конструктивно предложение не прочетох). Когато имаш нещо ново за казване или за предлагане - welcome. До тогава МОЛЯ, спри се!
Айде спри се вече! Оля се с това плюене, ставаш противен. След десетия път когато изложи позицията си на всички стана ясно какво е мнението и искането ти (конструктивно предложение не прочетох). Когато имаш нещо ново за казване или за предлагане - welcome. До тогава МОЛЯ, спри се!
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
-
.
Последна промяна от Гочето1913 на 05 май 2013 22:23, променено общо 1 път.
Гочето1913 написа:cristely написа:Гочето1913 написа:
Напротив, аз не плюя, аз съм за да се гради нещо , а в този отбор не виждам какво се гради и създава! Естествено, че ще съм противен на Стефан Генов и неговите футболистчета като Денчев и Християн Попов!То първият мач това което видях от нашият отбор не беше игра!Излизаме за 0:0! Мен футбола ми е хоби и направих много добри предложения! Един Стойчо Стоев за мен е треньор, Неделчо Матушев също , който при него Локо пд ги пое и направи Левски за смях на Герена и тогава играеше силно!Един Алекси Желязков също треньор с главно Т! Три години в Русия не са малко и то в тяхната А група! Това са конструктивни предложения! Миньор в момента е във финансово затруднение , сега е момента да вземем Стойчо Стоев!И някои добри футболисти от отбора, които ги изброих от там ще ни свършат блестяща работа, всичко ни излиза почти без пари! Да плюя всички , които не работят за Черно море, а против клуба! Аз искам в клуба да работят хора с АМБИЦИИ!
Теб харесва ли ти "тренорът" ни , играта на отбора, стадионът в какво състояние е и ръководството?
Дост често прекаляваш със силните изрази, но в общи линии си прав.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Иначе казано... искате Стойчо Стоев, Алекси Желязков и Неделчо Матушев да дойдат с няколко футболисти на Миньор на Тича и да спретнат една строителна бригада за ремонт на стадиона 

Vladislav написа:Иначе казано... искате Стойчо Стоев, Алекси Желязков и Неделчо Матушев да дойдат с няколко футболисти на Миньор на Тича и да спретнат една строителна бригада за ремонт на стадиона
Че това малко ли е?

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- ralimavridov
- Контакти:
Хахахах,той бил за да се гради нещо.
"
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sl6vntGuk7A[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sl6vntGuk7A[/youtube]
-
.
Гоче, не си чел внимателно поста ми. Не съм коментирал мнението и анализите ти, никъде не съм казал дали съм за или против това, което пишеш. Това което написах е, че адски ме изнервя, че едно и също нещо го пишеш десетки пъти.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
-
.