1. Дани Г.
2. Стефан Станчев
3. Венков / Райков
Играч на мача, в мачовете на Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
- wicked1913
- Контакти:
Re: Играч на мача, в мачовете на Черно Море
Ще си позволя да номерирам няколко човека :
1) Дани Г. и Симеон Райков - макар и с 1 полувреме
2) Сашо Александров и Стефан Станчев - железни в защита
3) Китанов - заради спасения удар на Камбуров и изобщо каквото можеше да хване - хвана, Венков и Бекир Расим
Надявам се номер 14 да престане да ни тормози с ужасяващата си игра... дано Гонзо най-накрая да престане да го пуска титуляр!
1) Дани Г. и Симеон Райков - макар и с 1 полувреме
2) Сашо Александров и Стефан Станчев - железни в защита
3) Китанов - заради спасения удар на Камбуров и изобщо каквото можеше да хване - хвана, Венков и Бекир Расим
Надявам се номер 14 да престане да ни тормози с ужасяващата си игра... дано Гонзо най-накрая да престане да го пуска титуляр!
фалшива коса - фалшив футбол!
-
- Контакти:
1.Дани Г - WRC двигател на пълни обороти.Прави и може всичко - скача,бори се,отнема,подава,разиграва,успокоява останалите,с 2 сърца играе все едно.А някои,т.е. всички имахме резерви относно този трансфер на Гонзо.Гонзо първо показа,че знае ТОЧНАТА позиция на Даниел (box-to-box) и второ - показа,че разбира от футбол.Дани Г е и с икзлючителен принос за отличните изяви на Беки Художника,вижда се когато двама халфа с фантазия играят какво става и,че е опора на младия талант(защото Беки го няма никакъв в битките за първа топка засега).Още - при отсъствието на Жоро Илиев лидерската палка се размахва от Дани Г по блестящ начин на терена.
2.Мишо Венков - железен през целия мач,много агресивен през второто полувреме в атака.Гола - 90%,да не кажа 100% даже беше дело на Мишо.Страшен спринт,просто мина Тъча като малка гара,центриране от световна класа,което постави защитници и вратар в ролята на зрители,от Райков просто се изкаше да си подложи главата.
3.Стефан Станчев - 10 класи е над неграмотния малък Сашо.Абсолютно перде,непробиваема стена,сигурно над 10 пъти безцеремонно премазваше Електричката,нито веднъж не бе преодолян!Ето това е бек,не като онова малкото,дето се шматка ни напред,ни назад,една голяма дупка,където влитат всички контри на съперниците.
Много похвали и за:Жоро Китанов,Бекир Расим и Сашо Шерифа.
Разочарования:
1.Божилов - най-слабия му мач.Провали няколко отлични замисъла на Художника,мисля,че не работят добре заедно.Не развиваше добре и пасовете на Дани Г.Трябва да тренират повече,това е голям минус,за мене в момента Беки и Дани Г от една страна и Божилов от друга се самоизключват,това е.
2.Окоро - много слаби отигравания.Аха направи някой добър спринт и се провали с гръм и трясък спъвайки се в топката.Много съжалявам за Цион Цемах,ама много.Класа над Окоро,по-корав физически,с по-добър пас и поглед над играта,жалко.
3.Еденилсон - за първото полувреме,в което беше 12 играч на Локомотив.Даде супер неадекватни пасове,действаше като техен плеймейкър.От момента на задната ножица влезе в час,а последните 15 минути беше чудесен.Явно неочакваното влизане на мястото на Паланков го е разсеяло,но първите 45 мин. беше УЖАСЕН!
Критики за:Бакари!
2.Мишо Венков - железен през целия мач,много агресивен през второто полувреме в атака.Гола - 90%,да не кажа 100% даже беше дело на Мишо.Страшен спринт,просто мина Тъча като малка гара,центриране от световна класа,което постави защитници и вратар в ролята на зрители,от Райков просто се изкаше да си подложи главата.
3.Стефан Станчев - 10 класи е над неграмотния малък Сашо.Абсолютно перде,непробиваема стена,сигурно над 10 пъти безцеремонно премазваше Електричката,нито веднъж не бе преодолян!Ето това е бек,не като онова малкото,дето се шматка ни напред,ни назад,една голяма дупка,където влитат всички контри на съперниците.
Разочарования:
1.Божилов - най-слабия му мач.Провали няколко отлични замисъла на Художника,мисля,че не работят добре заедно.Не развиваше добре и пасовете на Дани Г.Трябва да тренират повече,това е голям минус,за мене в момента Беки и Дани Г от една страна и Божилов от друга се самоизключват,това е.
2.Окоро - много слаби отигравания.Аха направи някой добър спринт и се провали с гръм и трясък спъвайки се в топката.Много съжалявам за Цион Цемах,ама много.Класа над Окоро,по-корав физически,с по-добър пас и поглед над играта,жалко.
3.Еденилсон - за първото полувреме,в което беше 12 играч на Локомотив.Даде супер неадекватни пасове,действаше като техен плеймейкър.От момента на задната ножица влезе в час,а последните 15 минути беше чудесен.Явно неочакваното влизане на мястото на Паланков го е разсеяло,но първите 45 мин. беше УЖАСЕН!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:1.Дани Г - WRC двигател на пълни обороти.Прави и може всичко - скача,бори се,отнема,подава,разиграва,успокоява останалите,с 2 сърца играе все едно.А някои,т.е. всички имахме резерви относно този трансфер на Гонзо.Гонзо първо показа,че знае ТОЧНАТА позиция на Даниел (box-to-box) и второ - показа,че разбира от футбол.Дани Г е и с икзлючителен принос за отличните изяви на Беки Художника,вижда се когато двама халфа с фантазия играят какво става и,че е опора на младия талант(защото Беки го няма никакъв в битките за първа топка засега).Още - при отсъствието на Жоро Илиев лидерската палка се размахва от Дани Г по блестящ начин на терена.
Разочарования:
Ако за първата част от поста ти съм горе-долу съгласен ( ще добавя Монката, Шерифа и... май всички ), за втората можем да поспорим. Божилов за домакинските ни срещи е в тежест за отбора. Виж, когато играем с по-тежки съперници като гости е просто незаменим. И още нещо: Божилов и връх на атака са просто несъвместими понятия! Дано Гонзо го проумее по-скоро. За Цемах и аз съжалявам много, но позицията му не е по крилото! Не се заблуждавай за класата на Окоро! Крило си е, та дрънка! Еденилсон?!! Беше перфектен!!! Не знам кой мач си гледал. Бакари - през второто полувреме, когато играеше на поста си, можеха да го спират само с фаул.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Играч на мача
1. Александров - много стабилен както винаги
2. Бергонси - спря много атаки, бори се здраво, съборен за дузпа...
3. Расим - на ниво, спокоен, разпределяше, браво!
Добри думи за центрирането на Венков и гола на Райков.
Разочарования
1. Божилов
2. Бакари
3. Окоро
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Лошо че трябва да избираме играч на мача в точно такъв мач,когато отбора беше N1.Иначе по темата:
1.Александров-отново на супер ниво
2.За това място имам няколко лидера и се чудя от къде да започна-казвам Венков защото натежа прекрасното и задължаващо центриране/асистенция за гола/.
3.В мач в който се чудим как ще влезе топката и то след повече от 300 минути без гол,е задължително да запиша Райков,още повече че гола е победен.
1.Разочарован съм от Божилов няма да пиша за други които не са ми харесали,но ще опонирам колегата айсберг относно неговите три разочарования.В мач в който най слаби ти се струват тримата нападатели,значи нещата с халфовете/точните подавания към тях/ не са наред.Мисля си че Гонзо има сериозен проблем с намирането на точното място на Бакари на терена и задачите които трябва да даде на халфовете относно играта им с него.Вижда се че има усет за гола и умее да вкарва-не се плаши от вратаря или вратата като много от останалите такива в БГ.Божилов е перфектен за мачове навън и пълна скръб на Тича.Просто играта му е от тип подходящ за гостуващ отбор.Изключително приятно съм изненадан от Станчев.Бек от високо за БГ ниво,а и ще израства още,Просто му трябва игрово време и да натрупа още малко опит.Тактически много грамотен.
2.За това място имам няколко лидера и се чудя от къде да започна-казвам Венков защото натежа прекрасното и задължаващо центриране/асистенция за гола/.
3.В мач в който се чудим как ще влезе топката и то след повече от 300 минути без гол,е задължително да запиша Райков,още повече че гола е победен.
1.Разочарован съм от Божилов няма да пиша за други които не са ми харесали,но ще опонирам колегата айсберг относно неговите три разочарования.В мач в който най слаби ти се струват тримата нападатели,значи нещата с халфовете/точните подавания към тях/ не са наред.Мисля си че Гонзо има сериозен проблем с намирането на точното място на Бакари на терена и задачите които трябва да даде на халфовете относно играта им с него.Вижда се че има усет за гола и умее да вкарва-не се плаши от вратаря или вратата като много от останалите такива в БГ.Божилов е перфектен за мачове навън и пълна скръб на Тича.Просто играта му е от тип подходящ за гостуващ отбор.Изключително приятно съм изненадан от Станчев.Бек от високо за БГ ниво,а и ще израства още,Просто му трябва игрово време и да натрупа още малко опит.Тактически много грамотен.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
- Контакти:
Първото полувреме Еденилсон сбърка три паса,когато половината ни отбор беше в половината на Локомотив,а в нашата само защитниците,пас по ширината на терена точно в краката на Камбуров,Лазаров и т.н.,3 пъти го направи това упражнение,не знам вие какво сте гледали,беше абсолютно неадекватен през първите 45 мин.И той,и Паланков са зле в момента.За деф.халф НЯМАТ право на това бе,разбирате ли го?Грешен пас от тях=голова контраатака,точка.Еденилсон няма право на грешни пасове,нито един,ако няма идея напред - да връща на Китанов,ама не да подава на локомотивците и да налитат като оси към вратата ни.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Играч на мача:
Въздесъщ Гонзо
1. Еди Бергонси
2. Дани Георгиев
3. Тук съм много затруднен и за това ще сложа Райков, заради гола. Дано това да е първия от многото.
За разочарование отново ще споделя, че това е публиката!
Иначе предлагам да се прекрати това гласуване. Не мисля, че е необходим отрицателния вот. Нека не обръщаме внимание на лошото, а да гледаме само доброто в играта. Има кой да гледа за другото, а за нас е важна радостта от играта
Въздесъщ Гонзо
1. Еди Бергонси
2. Дани Георгиев
3. Тук съм много затруднен и за това ще сложа Райков, заради гола. Дано това да е първия от многото.
За разочарование отново ще споделя, че това е публиката!
Иначе предлагам да се прекрати това гласуване. Не мисля, че е необходим отрицателния вот. Нека не обръщаме внимание на лошото, а да гледаме само доброто в играта. Има кой да гледа за другото, а за нас е важна радостта от играта

Готвача написа:Лошо че трябва да избираме играч на мача в точно такъв мач,когато отбора беше N1.Иначе по темата:
Колега Готвач

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
Iceberg написа:Готвача написа:Лошо че трябва да избираме играч на мача в точно такъв мач,когато отбора беше N1.Иначе по темата:
Колега Готвач, първо искам да поясня, че моите предложения за "разочарование" са по-скоро за "слабо представили се", като предлагам това да се промени в регламента. А разочарование може и да има, в някои мачове се случва някой тотално да разочарова, но това нека бъде един човек. Сега да продължа и за нападателите, които съм определил като най-слаби в мача. Не съм съгласен, че един нападател трябва да чака само на извеждащ гениален пас от халф или въобще съотборник. Нападателя трябва да търси топката, да създава предпоставки на колегите си да му я дадат удобна , да финтира пазача си и да търси празните пространства, ако е бърз или пък топката на крак, ако е добър с топка в крака. Божилов няма да коментирам, защото не му е там мястото, но Бакари или ще остане в засада, или се крие зад защитника, или ще загуби при поемането подадената топка и нито веднъж не можа да се откопчи от пазачите си. Окоро същия. И двамата много бягат, не може да се отрече, много се борят, в дефанзивен план свършиха хубава работа, не може да не им се признае, но мамка му, в крайна сметка основната им работа е да създават положения и да вкарват! И щом в четири поредни мача не са го направили (за Окоро 2, но пък не показва и половината от това, което беше в контролите), значи не са си свършили основното задължение. И двамата много неориентирани, инертни, лесно губят топката, нито веднъж не преодоляха защитник ек на ек.. Ето това ме кара до смятам, че са играли под нивото си и са длъжници на отбора. Не може да се чака само на гениалността на халфовете. То те, че не се представят блестящо и те е вярно, но пък си вършат прекрасно другата половина от задълженията и в защитен план сме си бетон. Мисля си, че ако продължава Расим да получава повече време за игра и като се върне Жоро Илиев (според мен могат и двамата да са на терена) нещата ще се пооправят и ще има повече топки към нападателите. Така мисля аз.
На мен ми направи сериозно впечатление това, че Гонзо винаги връщаше Бакари при изпълнение от противника на ъглов удар. Според мен това е грешка. След корнера и когато овладеем топката няма на кого да я подадем в атака. По този начин ни убиват 2 заека с един изстрел. Хем нямаме оставен нападател на централната линия за някоя бърза контраатака, хем позволяваме на целия противников отбор да нахлуе в наказателното ни поле.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!