Ремонт на стадион Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Ремонт на стадион Тича

Мнениеот зеления » 21 юни 2017 17:37

Тъй като гледам май повече от 3/4 от тревното покритие е завършено. Този път не ни излъгаха. :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 21 юни 2017 17:53

Сааамо ТИИИЧА...оле оле оле!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 юни 2017 17:55

Само дето нали трябваха май 3 седмици или нещо такова да клъвне тревата в почвата хубаво ? Да не е да стане пак на картофена нива новата трева след представянето :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 21 юни 2017 20:10

ogrizko написа:Само дето нали трябваха май 3 седмици или нещо такова да клъвне тревата в почвата хубаво ? Да не е да стане пак на картофена нива новата трева след представянето :roll:

Няма да забравя как Левски играха на ново поставената си трева и цял мач се оправяха чимове,че и се завиваха с тях някои паднали играчи.Тогава ми беше смешно,но сега нещо не ми е така.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 21 юни 2017 22:26

Aко е така, няма смисъл заради една контрола да о*арат терена, дано вземат предвид мнението на специалистите по футболните терени. За рязани на ленти и снимки, Красен Кралев да поизкача малко.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 23 юни 2017 15:19

За тези които се интересуват от ремонта, малко инфо.
Днес на обяд отново бях по работа в НАП, след което хвърлих един поглед през оградата в/у ремонта на терена.
Накратко, работи се по терена.
Тревата е положена на 2/3. До Владислав имаше един тир с трева. Възможно е до ден два, ако им стигне тревата, да приключат.
Мисля, че и кабели опъваха, но не съм сигурен.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 23 юни 2017 15:23

greenpeak написа:За тези които се интересуват от ремонта, малко инфо.
Днес на обяд отново бях по работа в НАП, след което хвърлих един поглед през оградата в/у ремонта на терена.
Тревата е положена на 2/3. До Владислав имаше един тир с трева. Възможно е до ден два, ако им стигне тревата, да приключат.

Крайно време е да приключват..А за табло нови входове тоалетни и козирка не си и мечтая..Щото няма да съм жив сигурно.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 23 юни 2017 16:18

Само дето като гледам снимките от преди 2 дни ...терена пак си изглежда на 2/3. Демек, май нищо не са бутнали по тревата. И дано наистина да има трева в тира ...да не е празен и да чака да го викнат да си вземе тревата или нещо такова. Но поне лампите ще оправят, щом кабели опъват ...министър Кралев като дойде на откриването в 22ч. вечерта да светнат прожекторите само там, където са сложили тревата :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 23 юни 2017 18:08

icko65 написа:
greenpeak написа:За тези които се интересуват от ремонта, малко инфо.

Крайно време е да приключват..А за табло нови входове тоалетни и козирка не си и мечтая..Щото няма да съм жив сигурно.

Е че тия вашите мутри нямат ли 10 000 лв. за едни входове и тоалетни, при нас Василев и сие вкараха над 500 000 лв. техни пари по ремонти на базата.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Върни се в “Черно море”