ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот Iceberg » 06 юли 2011 23:58

MOREE написа:този с п.......айде по полека а

Точно ти пък не ме плаши! Нещо много се вживя май...
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

MOREE
Контакти:

Мнениеот MOREE » 06 юли 2011 23:59

аз като се записвах ти каде беше бе този.
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 юли 2011 00:02

MOREE написа:аз като се записвах ти каде беше бе този.

Този, онзи..... толкова! Записвал се бил... То да не е час при зъболекаря... :mrgreen:
--------------------------------------------------------------------------------------------------

MOREE
Контакти:

Мнениеот MOREE » 07 юли 2011 00:02

еййййййй много силни пред компа.що не вземеш да си легнеш ТРЕНЬОРЕ изморен ми се виждаш цял ден схеми правиш

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 07 юли 2011 00:03

MOREE написа:много специалисти има тук бе много схеми,бекове,халфове,крила,нападатели този онзи все треньори браво гладни няма да останете

Аз не се смятам за специалист, споменавал съм го неведнъж. Считам, че дискусията е цивлизована. Малко навлязохме в технически детайли, но няма лошо, това е отворен форум. Нормално е да имаме различни позиции. Не се обиждаме, не се псуваме, така че не виждам причина за протест. Ако не ти е достатъчно интересно, не четеш. Просто е.

Относно посещението, има обективни причини да пропуснеш мач. Много привърженици на моряците работят на смени, а някои имат и други ангажименти (лозе, страничен бизнес, допълнителна работа). Аз съм коментирал мачове само при наши гостувания.
Последна промяна от yavorescu на 07 юли 2011 00:06, променено общо 2 пъти.

MOREE
Контакти:

Мнениеот MOREE » 07 юли 2011 00:04

Iceberg написа:
MOREE написа:не искам да засегна никой момчета просто един коментар ако може

Е поне бъди мъж, застани си твърдо зад думите. Като можеш да хапеш и иронизираш, като имаш дупе да се подиграваш на другите, имай дупе и да отстояваш думите си. Много бързо даде на заден..... :)))))) Или викаш и ти да се запишеш тая вечер, пък кво, що.. би маа му, а?! Хех...

прочети какво си писал то от много схеми се измаря човек айде лягай си вече))))))))))))))))

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 юли 2011 00:05

MOREE написа:еййййййй много силни пред компа.що не вземеш да си легнеш ТРЕНЬОРЕ изморен ми се виждаш цял ден схеми правиш

Аз кво правя си е моя работа. Ти беше тоя, който се появи и започна да се заяждаш. И спри да се правиш на велик!

MOREE
Контакти:

Мнениеот MOREE » 07 юли 2011 00:07

yavorescu не ме разбирай погрешно има и доста истини в това което се пише така е но някой се нервят

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 юли 2011 00:09

MOREE написа:yavorescu не ме разбирай погрешно има и доста истини в това което се пише така е но някой се нервят

Нервят не, а просто не допускат келеши като тебе да се подиграват и осмиват! Тебе никой не те е натискал, че звъниш! Май реши да се направиш на интересен на чужд гръб, а сега мънкаш на Явореску...

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 07 юли 2011 00:16

MOREE, ти се изнервяш в случая, не Айсберг. Съвсем нормално си дискутираме малко по-общи неща, но все пак в нашия форум. Не се натрапваме на никой друг подфорум, и Айсберг никак не ми изглежда раздразнен от моите коментари (може и да греша в преценката), по-скоро от твоите и то най-вече заради поведението ти.. Това е усещането ми. Подозирам, че мини-дискусията между нас не е интересна за много от съфорумниците, но това не е проблем по принцип.

Върни се в “Черно море”