1. А. Александров;
2. Г. Илиев;
3. Г. Божилов (само първото полувреме, защото второто изчезна както всички останали).
Играч на мача, в мачовете на Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Играч на мача, в мачовете на Черно Море
cristely написа:1. А. Александров;
2. Г. Илиев;
3. Г. Божилов (само първото полувреме, защото второто изчезна както всички останали).
Sorry, г-син Митев

гласувате след приключване на анкетата за 2-рият кръг!
Резултатите от анкетата бяха обработени и публично представени преди вашето гласуване

Вотът ви не се приема

Напомняме правилата на анкетата положени от г-н DanielGeorgiev на 13 Ное 2010 22:41 :
Гласовете ще се преброяват 2 дена след изтичане на мача. Ако мача е в Неделя, ще може да се гласува до Понеделник(23:59)
viewtopic.php?f=8&t=66293&st=0&sk=t&sd=a
Sorry, seems to be the hardest word!!!
Къв играч на мач,пияни ли сте? Гледам футбол от 30 години,а по-безумен мач не съм наблюдавал.Спирайте я тая анкета,поне до първата победа.
-
- Контакти:
1.Шеирфа - най-добър,класа,опит,рутина.Абсолютно никакви грешки и никакви шансове за съперниците да го преодолеят!Дори вбеси коментаторите с правилното си заставане....ами когато КЕЧЪТ се легализира във футбола може би фалулираните защитници няма да искат фалове!
2.Дани Г - огромна черна работа свърши днес.3-ти пореден мач е сред най-добрите ни играчи.Без да блести,но отне супер много топки в критичната зона и поправи всички от доста допуснатите грешки на Паланков.
3.Жоро Китанов - спаси единственото им полуположение.Отличен за убиването на темпото им в нужните моменти.
3.Бекир Расим - 3 ювелирни паса при които защитата на ЦСКА изобщо не разбра какво се случва,от Бакари се искаше просто да си поведе като хората и да вкара,уви,не стана.Отлични двойни подавания,добра техника....нужно му е самочувствие повече и опит.Въпреки,че го ритаха стабилно не се огъна.
Забележки(но не разочарования)
1.Бакари - не може да го аплодирам,когато получава 3 голови подавания,2 пъти не може да си овладее топката,а другия път изобщо не пали моторетката.Беше длъжен да се съсредоточи малко повече над играта.
2.Окоро - за първото полувреме,че остави онзи сърбеж да му се катери по врата и да му взема всяка топка.
3.Паланков - 3-4 изключително груби грешки,които Дани Г поправи блестящо,но не мога да не ги отбележа
2.Дани Г - огромна черна работа свърши днес.3-ти пореден мач е сред най-добрите ни играчи.Без да блести,но отне супер много топки в критичната зона и поправи всички от доста допуснатите грешки на Паланков.
3.Жоро Китанов - спаси единственото им полуположение.Отличен за убиването на темпото им в нужните моменти.
3.Бекир Расим - 3 ювелирни паса при които защитата на ЦСКА изобщо не разбра какво се случва,от Бакари се искаше просто да си поведе като хората и да вкара,уви,не стана.Отлични двойни подавания,добра техника....нужно му е самочувствие повече и опит.Въпреки,че го ритаха стабилно не се огъна.
1.Бакари - не може да го аплодирам,когато получава 3 голови подавания,2 пъти не може да си овладее топката,а другия път изобщо не пали моторетката.Беше длъжен да се съсредоточи малко повече над играта.
2.Окоро - за първото полувреме,че остави онзи сърбеж да му се катери по врата и да му взема всяка топка.
3.Паланков - 3-4 изключително груби грешки,които Дани Г поправи блестящо,но не мога да не ги отбележа
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:1.Шеирфа - най-добър,класа,опит,рутина.Абсолютно никакви грешки и никакви шансове за съперниците да го преодолеят!Дори вбеси коментаторите с правилното си заставане....ами когато КЕЧЪТ се легализира във футбола може би фалулираните защитници няма да искат фалове!
+1
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
На първо място Шерифа и Дани Г.Двамата бяха безгрешни и се раздадоха цял мач.Искам да чуя мненията на плювачите,дето наричаха Дани балерина,мома и не знам още какви гадни епитети да се покажат на светло и да се извинят публично,ако има останало нещо мъжко в тях.Колко ви разпрявах че след Кривия,единствените ИСТИНСКИ играчи на морето са Жоро Илиев и Дани Г.Играчи умеещи да разиграват добре,да правят двойни подавания с колегите си/уточнявам ако и те го могат/,знаещи кога да направят нарушение,кога да си изпросят такова.На второ място Бекир и Китанов.Почти без забележки и за двамата.Най после и невярващите видяха че имаме играча с головият пас.Друг е въпроса за последното докосване на нападателите.Бекир показа и грамотна игра в защита.Отне доста топки и постави начало на опасни атаки.Бъдещето на Черно море.
Сега за разочарованията.На първо място поставям Паланков.Не съм очаквал толкова брак от толкова опитен играч.Даде си заявката за резерва според мен за следващият мач.Друг слаб играч нямахме,като изключим спада в играта на Божилов второто полувреме.Според мен адекватна смяна щеше да е Райков за Божилов,но може би схващането на Бакари обърка нещата.Иначе Божилов свърши много добра работа именно с това с което е най силен.Борба за първа топка и задържането и до включване на още играчи в атака.Като цяло -перфектна игра в защита/не разбрах само защо смениха Котев,май и той не разбра/.Бакари се раздаде по фланга и покри много проблемни отигравания в лявата зона.Ако беше и вкарал,щеше заслужено той да е на първо място поставен с другите двама.Очаквах към последните 30 мин да заеме мястото си в центъра на атаката,но му свършиха силите .Окоро се поотпусна чак в края на мача и пробва няколко изстрела.Ще върши много работа,старае се,не бяга от работа в защита,влиза в битка без проблеми.Спокоен съм за дясната зона с него и Д.Младенов.Гледах няколко повторения за ж.к. на Райков и не разбрах защо не даде нарушение срещу него.Нито имаше удар,нито нищо,даже нарушението беше срещу него отзад.Първо си помислих че е за обаждане,но чорбето започна да умира,което показва че има някакво нарушение което просто не съм го видял.Ако някой знае,нека сподели какво стана.Останалите се представиха над средното ниво.Капитана като влезе и показа много добри неща,както сме свикнали да го виждаме.
Сега за разочарованията.На първо място поставям Паланков.Не съм очаквал толкова брак от толкова опитен играч.Даде си заявката за резерва според мен за следващият мач.Друг слаб играч нямахме,като изключим спада в играта на Божилов второто полувреме.Според мен адекватна смяна щеше да е Райков за Божилов,но може би схващането на Бакари обърка нещата.Иначе Божилов свърши много добра работа именно с това с което е най силен.Борба за първа топка и задържането и до включване на още играчи в атака.Като цяло -перфектна игра в защита/не разбрах само защо смениха Котев,май и той не разбра/.Бакари се раздаде по фланга и покри много проблемни отигравания в лявата зона.Ако беше и вкарал,щеше заслужено той да е на първо място поставен с другите двама.Очаквах към последните 30 мин да заеме мястото си в центъра на атаката,но му свършиха силите .Окоро се поотпусна чак в края на мача и пробва няколко изстрела.Ще върши много работа,старае се,не бяга от работа в защита,влиза в битка без проблеми.Спокоен съм за дясната зона с него и Д.Младенов.Гледах няколко повторения за ж.к. на Райков и не разбрах защо не даде нарушение срещу него.Нито имаше удар,нито нищо,даже нарушението беше срещу него отзад.Първо си помислих че е за обаждане,но чорбето започна да умира,което показва че има някакво нарушение което просто не съм го видял.Ако някой знае,нека сподели какво стана.Останалите се представиха над средното ниво.Капитана като влезе и показа много добри неща,както сме свикнали да го виждаме.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
- Контакти:
Готвач,стана това,че съдията не даде фал за нас!Още като падна Райков,впрочем падна на перфектното място и Бекир се затича да бие,а който гледа контролите знае отлично и това-какъв майстор на фаловете е Бекир
.Също ни тесловаха и с онази засада - абсолютно никаква засада на Бакари,черния тогава и добре пое,щеше да разстреля Черни.Както и да е,не се получи този път 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Според моето скромно мнение днес състава ни беше на много високо ниво. И пак според скромното ми мнение щеше да бъде в пъти по-добре ако вместо Расим на мястото на Жоро Илиев беше влязъл на мястото на Божилов, а Райков си играеше на фланга. Не му е мястото на Бакари по фланга! Той е таран! Ако Паланков беше на пейката, смятам че Жоро и Бекир щяха да стоят много добре на терена рамо до рамо. Т.е.: Беки на мястото на Паланков, Бакари в центъра, а Монката по левия фланг. Ама кой съм аз, че да давам акъл на тренера.
Доволен съм от днешния мач!

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!