Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Мнениеот yavorescu » 25 юли 2017 11:14

Нямаме бюджет за вратар, но имаме за Нар?!? Няма никаква логика.
Най-нормалното нещо е да се подсилим с футболист на най-необходимия пост, а той несъмнено е вратарския. Имаме един посредствен футболист там и двама юноши бледни, на 18 и 16 г.
Нар може и да цъфне и върже при нас, но има известен риск, който не е никак малък. Разбира се, има риск и при привличането на нов вратар. В Левски традиционно прецакват формата на много футболисти, но има и такива, които са си откровени некадърници и преди, и след престоя им в Левски. На първо четене се сещам за Боренцето Стойчев.

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 25 юли 2017 11:21

Aко Нар е под наем би трябвало да му плащаме наполовина заплатата му, за това може и да има пари за тази схема :lol: докато един наистина добър вратар за под 8 бона едва ли ще намерим. Ако можеше да вземем Коварж, грешка няма да има, но явно парите в Славия Прага са на друго ниво и за това предпочита да е резерва там.

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 25 юли 2017 12:52

Взехме толкова много нови играчи и то най добрите уж пък няма пари за вратар. Истината е някъде другаде. След уж толкова добра и мащабна селекция да не вземем добър вратар, не знам. За мен е грешка, моите уважения към Емо, но не е стабилен вратар.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 25 юли 2017 20:57

Гонзо: Жейнов не е никакъв мениджър! Левски да си държи Нар и Адениджи, като не ми ги дава
https://www.sportal.bg/news.php?news=676075

Във футболното ни пространство отново се заговори, че има вероятност Левски да преотстъпи Франсис Нар или Бабатунде Адениджи на Черно море, където старши треньор е Георги Иванов. Именно Гонзо преди време ги привлече на "Герена".
"Истината е следната. Преди време аз наистина исках да ги взема под наем, за да развият качествата си, защото в Левски не успяват да го сторят. Всъщност, започнаха да разгръщат потенциала си при Люпко Петрович преди една година, но след това – пълен застой”, заяви Георги Иванов. 

"Причината не е толкова в тях, колкото в треньорския щаб на Левски. Аз исках да им дам шанс в Черно море, където щяха да покажат на 100 процента футболните си умения. Ама като не ми ги дават, нека си ги държат в Левски", отсече Гонзо пред колегите от "Блиц".
В едно свое изказване днес мениджърът Николай Жейнов пък жегна Иванов, обявявайки, че новите попълнения на "сините" Обертан, Гомес, Рошу и Буш струват по-малко в сравнение с Нар. "Под достойнството ми е да се занимавам с този човек. Той не е мениджър, а посредник, който се рови из интернет, за да намира футболисти. Затова колко струват новите в Левски, ще разберем по-късно. Дано само не се окаже, че са привлечени напразно. Силно се надявам това да не е така...

", заяви легендарният голмайстор на Левски.
"Същият този "мениджър" сега обявява Джъстин Менголо (б.р. – бивш футболист на Левски) за некадърник. Ами аз ще припомня, че той два трансферни прозореца ни предлагаше камерунеца и му правеше нечувана реклама. Така се случи обаче, че ние след това привлякохме Менголо чрез друг агент и изведнъж Жейнов си промени мнението за футболиста. Джъстин стана лош. Но, моля ви, не ме занимавайте повече с такива хора!", категоричен бе Гонзо.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 25 юли 2017 21:00

Значи и уникалния Бабатунде сме искали да взимаме... ужас.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 25 юли 2017 21:30

yavorescu написа:Значи и уникалния Бабатунде сме искали да взимаме... ужас.

Кой го беше казал : "Който не скача е Бабатунде!" :mrgreen:

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 25 юли 2017 21:38

Гонзо да намира новия Бакари и новия Коварж и сме топ, но пак казвам ТИМ решиха да ремонтират тоалетната със собствени непредвидени средства, може би за това няма пари за вратар и крило :)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 28 юли 2017 11:15

Ами, нормално ..усети, че няма да се пребори за титулярното място при наличието на Мариян Огнянов, Божилов, Жоро Илиев... така че нека отиде там да се утвърди като титуляр, а след няколко годинки ще чакаме грандиозно завръщане като натрупа физика и опит :idea:
ИзображениеИзображениеИзображение

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 28 юли 2017 11:49

Отива в академията им, няма и да припари до първия отбор. Най-вероятно инициативата е на баща му, връзките за трансфера също. Няма лошо, в Португалия със сигурност има по-добра перспектива за развитие.

Върни се в “Черно море”