Veso1913 написа:"Двама от новите в Черно Море показаха класа по време на тренировка. Венецуелският нападател Хермес Паломино вкара два гола на вчерашната двустранна игра, която проведе Стефан Генов. В нея изпъкна и шотландецът Дийн Шийлдс, който се отчете с асистенция и показа много добра техника-"Интересно изказване.За обявения за шотландско дърво Дийн,някой се осмелява да напише че имал добра техника.На кого да вярва човек?
Весо, разбра ли сега на кого да вярваш?! Убеди ли се в това, което казах след като го видях тоя дърводелец още на първата двустранна игра? Шотландска чапа. Ако не знаеш какво е чапичка, ще ти кажа. Нещо като тесла, ама с дълга дръжка и без прорез за вадене на пирони

)))))))))))))) Още тогава коментирах и извънфутболни негови качества, които забелязах. На мнение съм, че един футболист трябва да се разглежда освен като футболни умения и като характер, възпитание, въобще като човешки качества. Е... ето го, налетял на колега на тренировката и освен, че не го бива като футболист за нашия отбор, ами и като човек не става за колектива ни. Така че Веско, а и още Моуриньо и кой беше там още от.. невярващите... малко повече доверие и вяра ще е нужна, като четете мненията ми. А, ако не... здраве!

))))))))))))) Върнете и вижте написаното от мен отново още в началото на привличането на Чурулинков, Будинов, Каптиев... докато някои колеги тук виждали-невиждали, преценили-непреценили, разбрали-недоразбрали побързваха да ги величаят, редят в състава вече, даже лигите им потичаха от.... привлечените най-после перли

)))))))))))))))))))) А в същото време не спираха да плюят нашите момчета (говоря за тези, които наистина стават), както продължават да пишат неверни неща и сега за тях. Пример веднага давам. Стрелеца и Весо 1913 с налудничавите си и крайно неверни твърдения, че момчетата ни не можели да центрират???!! Капитанов, Янчо, Тошко и най-вече Румбата???!!! Напълно неверни твърдения. И още, че не били тактически грамотни за крила и тем подобни глупости. Напротив, просто на момчетата им трябва повече опит, повече доверие от страна на треньора, повече самочувствие и игрови минути, за да са във форма, а не да търкат пейките. Как се поддържа форма на пейката, как се влиза във форма дори без мачове и игрови минути?!?! А в същото време ми мъкнат тука некакви шотландски некадърници, македонски мързели и изритани оттук и оттам в Бг момчета?!!! Аз съм на мнение пък, че ако на Румен му се даваше тоя шанс и доверие както на Дани Георгиев например, това титулярно място, той щеше да завърши сезона с поне 10 гола, а не с два?! И то вкарани за малкото минутки, престой на терена и то най-вече в последните минути на отписани или натопорчени мачове като с Литекс тук и Левски там! Янчо, Тошко, Камбата и може би Капитанов след време също биха се представили добре.Просто не им се дава шанс.Ето и сега например, аз въобще не съм съгласен, че Йотов е по-добър футболист от Камен?! Но Генов затова е старши, освен да обира лаврите при победи, да отговаря и за решенията си. И беше прав онзи "колега по писания" тук, че такива неточни и крайно неверни твърдения, като тея в случая на Стрелеца и Весо никак не са на място. Първо настройват зле към момчетата ни тея от феновете, които не ходят често на тренировки и мачове, а само четат тука, хвърлят ги в погрешна насока, а и затова, че наистина демобилизират играчите. Когато нещата са верни, моите почитания, всеки има право да критикува, да коментира, ама да твърдиш настоятелно неща, които не кореспондират с истината... тъпичко е. Незнам, каква им е целта на двамата, но.. не е в полза на отбора и феновете! Извинявам се за дългия коментар, ама мълчиш, мълчиш, четеш глупости и... накрая не издържиш, та си излееш мъката... Моля, да бъда извинен!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------