Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..
И на мен ми се иска някакъв специален бойкот и да се махне това недоразумение от първенството. Все пак, реално погледнато ...има достатъчно отбори, именуващи се ЦСКА, които претендират да са наследници ...така че може всичките ЦСКА съдържащи имена да се съберат в една отделна група да си джиткат помежду си и да им се дава някаква картонена купа и картонени медали, все пак да има някаква награда и за тях
Другия вариант беше да си почнат от А окръжна на чисто както си е редно, но там не са мъже. Само реват ..по БФС, по УЕФА, по форумите и къде ли не... мисля и аз да го пропусна мача срещу тях, щом така ще ги легитимирам и признавам. Изобщо не ги признавам, така че аз лично няма да се сърдя ако на мача ни с тях няма нито един наш фен на трибуните, а пък те си идат с агитката. Малко грубо ще е към нашия отбор, ама такива легитимации измислени не искам. Време е да разберат, че не са нищо повече от нито един друг отбор!!! Не са и над законите и правилата и така... Един голям транспарант трябва да се разпъне - "ВИЕ НЕ СТЕ ЦСКА!!!" и да няма нито един наш фен на трибуните, поне това е според мен!!!

yavorescu написа:Никак не ми хареса отбора в контролата снощи. Малко идеи, еднообразни атаки, много брак. Старание имаше, особено при младите футболисти. Качество, за съжаление, твърде малко. Румънците играха повече от прилично за аматьорски отбор. А на загрявката не беше ясно кой е професионалния и кой е аматьорския тим -- те правиха специални упражнения, а ние подритвахме топката както винаги.
И на мен не ми хареса. Отделен е въпроса, че беше контрола.
Респект за всички фенове които уважиха отбора.
-
- Контакти:
Абе какви аматьори, играят във Втори лига на Румънуя, от 21 отбора са завършили на 8-мо място, пак трябва да се придава максимална маловажност на всяка победа, все негативното, ама нека поне да не пускат измислици, че били аматьори.
Объркал съм се, извинявам се. Не знам какво съм проверявал като обявиха контролата с тях. Завършили са на 7-мо място от 20 отбора във втората им дивизия.
-
- Контакти:
yavorescu написа:Объркал съм се, извинявам се. Не знам какво съм проверявал като обявиха контролата с тях. Завършили са на 7-мо място от 20 отбора във втората им дивизия.
Случва се, като цяло румънския футбол е по-силен от нашия, националния им отбор също, в Лига 2 на Румъния също нивото е доста по-силно от нашата Б група или както се нарича сега с новото микренско име - Втора лига. Единствено Лудогорец може да се противопостави на най-силните румънски отбори, но с 10 класни и скъпи чужденци...
-
- Контакти:
Какво стана с вратарят дето идваше до 5 дена, вече минаха, да не би и неговата жена да е искала да поразгледа Варна 

Сигурно Гонзо е имал предвид специалист - "вратар", който до 5 дни ще дойде да постави вратите на Тича. Обещано - спазено 

Аз пък получих една много интересна информация, все пак не мога да гарантирам на 100% за нея - Йосков е бил картотекиран днес като играч на Черно Море.
-
- Контакти:
Добре е Гонзо да се опита да привлече Камбуров. Доказан голаджия.
zeleno-beliya написа:Добре е Гонзо да се опита да привлече Камбуров. Доказан голаджия.
Освен това и отговаря напълно на вижданията на Гонзо относно възрастта на новопревличаните футболисти .