Ремонт на стадион Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Ремонт на стадион Тича

Мнениеот NOMER14 » 15 юни 2017 20:51

Тоя терен ми удря малко на шоколадова халва - защо е в два цвята? А лампите опроводени ли са? Траф наблизо има ли? Сериозно питам, защото някой писа, че още не са ги пробвали.

Stariq
Контакти:

Мнениеот Stariq » 15 юни 2017 21:32

Не бери грижа, ТЕЦ Варна е наблизо :D

Терена какъвто и да е, толкова равен не си го спомням да е бил някога.

А готвача не знам какво и с кого се е разбирал, но с мен малко трудно би могъл да се разбере - нито ми е на интелекта, нито ми е на образованието, още по малко пък ми е на реализацията и на финансовото положение. А да си говорим с него за запръжки пак не върви - аз най много таратор мога да правя.

Така че да си бистри трансферите, тактиките и да преквалифицира футбалерите на нови постове с Гонзовица и другите на неговото интелектуално ниво.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 15 юни 2017 21:45

Дано да сложат малко трева скоро време, че сега на ла*ненце ми прилича малко с това кафявото :shock: А това отстрани какво трябва да е решетестото ...някаква отводнителна система ли?! И доколко сериозно ще е отводняването ...дали ще спрат да стават локви и кал?! :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 16 юни 2017 02:43

NOMER14 написа:Тоя терен ми удря малко на шоколадова халва - защо е в два цвята? А лампите опроводени ли са? Траф наблизо има ли? Сериозно питам, защото някой писа, че още не са ги пробвали.

:lol: :lol: :lol:
Терена първо се застила с чакъл ( бял цвят ), валира се. После се засипва с пясък ( жълт цвят ), валира се. Накрая се застила с хумус ( кафяв цвят ). Тази снимка, шоколадовата халва :lol: е защото на половината терен хумуса е положен, а на другата все още се вижда пясъка. Споко, утре предполагам, че целия терен ще е в кафеникав цвят. Важното е кога цвета ще стане зелен!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 16 юни 2017 09:38

След като положат хумуса, ще опитам да занеса и малко от цветята на жената. И без това само мухъл ми правят у дома. Хем ще се отърва от тях, хем стадионът ще стане красив. А ще пръска любооооф. Така и привържениците ще прихванат малко от тази любов. Дето само ще се плюят по между си, по играчите, по треньорите... (по ръководители и собственици може).

"Мир и любов за всички"! "За един красив стадион"!!! За 50-годишнината на стадиона, ще има вече нова трева. Малко остава!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 16 юни 2017 10:04

Stariq написа:Не бери грижа, ТЕЦ Варна е наблизо :D

Терена какъвто и да е, толкова равен не си го спомням да е бил някога.

А готвача не знам какво и с кого се е разбирал, но с мен малко трудно би могъл да се разбере - нито ми е на интелекта, нито ми е на образованието, още по малко пък ми е на реализацията и на финансовото положение. А да си говорим с него за запръжки пак не върви - аз най много таратор мога да правя.

Така че да си бистри трансферите, тактиките и да преквалифицира футбалерите на нови постове с Гонзовица и другите на неговото интелектуално ниво.

Изключително много се радвам че не съм на твоя интелект,образование и особено финансово положение.Защото ако бях,фамилията да беше умряла от глад.Иначе точно това и правя-бистря си трансферите,преквалифицирам играчите/такова понятие футбалери няма о образовани човече/ на нови постове с други на моето ниво.А коя е Гонзовица не знам,но ти явно си наясно/имаше една мома,но не вярвам да пише във форума/.И не мога да падна толкова ниско,че да коментирам с теб и затова многократно те посъветвах да не се включваш в моите размисли щом не ти харесват.И накрая си намери един ник с който да си пишеш на воля,а не да се размножаваш като цигански катун.
Последна промяна от Готвача на 16 юни 2017 17:28, променено общо 1 път.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 16 юни 2017 17:03

icko65 написа:
greenpeak написа:
icko65 написа:Абе вие за Тича няма ли да пишете бе?2-3 стр само глупости чета.Я марш във Всекидневната! :)

Стадионът го приключиха на 10-ти :mrgreen: , какво да се коментира!

Утре чакаме тревата..По последни обещания. :)

Остана ви още малко :)
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 16 юни 2017 17:12

[quote="greenpeak"]Специално за icko65 :mrgreen: :
Ааааааа!Тича ..Тича! :mrgreen: Благодаря.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 16 юни 2017 17:59

Едно от моите пиленца ми каза, че са "спестени" едни 200,000 лв чрез дренажната система -- изградена е по най-некадърния и най-евтиния начин, за да може да си ги цункат тия парички. Правен е анализ на валежите във Варна като интензивност и периодичност и са стигнали до извода, че може да се мине метър и с много по-кьопава дренажна система. Информацията е от лице, заемащо ръководна длъжност във фирма-подизпълнител (или изпълнител, не разбрах точно).

Важно: Информацията НЕ Е проверена чрез друг източник и дори този източник не може да се счита за "първа ръка", защото не ми е предадена лично. Ще се опитам да се докопам до повече факти -- най-вече да удостоверя дали въпросното лице е наистина такъв, за какъвто се представя. Не ми стана ясно дали изпълнителя ще усвои спестените средства, или наш Маринчо/Шабанчо.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 16 юни 2017 18:35

yavorescu написа:Едно от моите пиленца ми каза, че са "спестени" едни 200,000 лв чрез дренажната система -- изградена е по най-некадърния и най-евтиния начин, за да може да си ги цункат тия парички.

Не се чуди ако се окаже вярно.
Тревата докараха ли я? Някой знае ли каква е ситуацията в момента?

Върни се в “Черно море”