Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

sicilianecat
Контакти:

Re: Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Мнениеот sicilianecat » 07 юли 2017 14:42

gihuelo написа:
Готвача написа:
gihuelo написа:
blue avalanche написа:
ShooterMan написа:Факт е, че силен Черно Море с отлични футболисти като ЖОРО ИЛИЕВ, играещ у дома си на Тича и с треньор като Гонзо, който не е мижитурка....е ГОЛЯМ проблем за разната милиционерско-комунистическа измет! Не говоря за Лудогорец, но Левски и особено ТИРЕТО направо се нас*аха :idea:

Не е като да не сме ви били с Гонзо и Г.Илиев на Тича. ;)
А, то било в Каварна... :mrgreen:

[offtopic]Няма форум да не сереш :) Егати наглия човек :)[/offtopic]

Най ми хареса-Не е като да не сме ви били с Гонзо и Г.Илиев на Тича. ;)
.Наистина е било в Каварна.А на Тича не сте ни били досега,просто защото още не сте играли срещу нас на този стадион.

[offtopic]Всеки пост му е заяждане :!: Такава му е натурата :) Явно има някакви проблеми и си ги изкарва тук.[/offtopic][/quote]
Как бе, срещу Литекс сме играли.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 07 юли 2017 14:45

sicilianecat написа:
gihuelo написа:
Готвача написа:
gihuelo написа:
blue avalanche написа:
ShooterMan написа:Факт е, че силен Черно Море с отлични футболисти като ЖОРО ИЛИЕВ, играещ у дома си на Тича и с треньор като Гонзо, който не е мижитурка....е ГОЛЯМ проблем за разната милиционерско-комунистическа измет! Не говоря за Лудогорец, но Левски и особено ТИРЕТО направо се нас*аха :idea:

Не е като да не сме ви били с Гонзо и Г.Илиев на Тича. ;)

[offtopic]Няма форум да не сереш :) Егати наглия човек :)[/offtopic]

Най ми хареса-Не е като да не сме ви били с Гонзо и Г.Илиев на Тича. ;)
.Наистина е било в Каварна.А на Тича не сте ни били досега,просто защото още не сте играли срещу нас на този стадион.

[offtopic]Всеки пост му е заяждане :!: Такава му е натурата :) Явно има някакви проблеми и си ги изкарва тук.[/offtopic]

Как бе, срещу Литекс сме играли.[/quote]
Знам ! Даже ви биха за купата преди месец-два.

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 07 юли 2017 14:46

gihuelo написа:Знам ! Даже ви биха за купата преди месец-два.

Ами нямам такъв спомен, Ботев Луковит играха там, явно техния стадион няма лиценз и използват този в Ловеч. Нека да наричаме нещата с истинските им имена, защото само в България е практика да се изопачават нещата заради нечии изгоди и комплекси.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 07 юли 2017 17:16

sicilianecat написа:

Ами нямам такъв спомен, Ботев Луковит играха там, явно техния стадион няма лиценз и използват този в Ловеч. Нека да наричаме нещата с истинските им имена, защото само в България е практика да се изопачават нещата заради нечии изгоди и комплекси.

[offtopic]Проблема си е твой, че ти липсва памет. Сицилианец без памет :)[/offtopic]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 07 юли 2017 18:58

gihuelo написа:
sicilianecat написа:

[offtopic]Проблема си е твой, че ти липсва памет. Сицилианец без памет :)[/offtopic]

Като чета написаното от сицилианеца си мисля че си е баш добре с паметта.Някои други си забравиха от кой точно отбор са и се пробваха да направят проблем с това на цялата А група+ УЕФА,но май не мина номера.После за ужас на правоверните червени фенове,в писмо до КАС обясниха че всъщност не са ЦСКА,а ЛИТЕКС.Явно много сме си добре с паметта,но някои не са добре с ...действителността.Иначе по темата си мисля че направихме прилична селекция и добра подготовка,като за родната А група.Според мен все още липсва вратар и дано вземат такъв,че иначе ще берем ядове.
Относно изминалото първенство и срива при нас,причината е именно в липсата на
1.Фантазия и скорост по крилото/Секо/
2.Борбеност,сила и техника в атака/Бакари/
3.Сигурност и стабилност на вратата/Коварж/
След такава загуба на качество,си е направо успех докопването до шестицата.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 юли 2017 11:41

Момчета, да не ви пука от заяжданията на платени фенчета на наркомана от Микре. Половината са на заплата при крадеца на ДДС. Как да не се изклецат във форумите на другите? Тези търсят припознаване. Игнорирайте тези палячовци, фенове на НОВОСЪЗДАДЕН клуб, обединение на два селски (Литекс и Чавдар), клуб, който УЕФА подигра и презря. Не коментирайте мачове с това отборче, НЕ ходете на мачовете с това ОТБОРЧЕ....За мен те НЕ са легитимен футболен клуб, НЕ са законен член на А група (защото никога не са се класирали там). Това е политически отбор.... Аз НЕ броя мачовете с Тирето, нито слагам Тирето в класирането....Важно е да им гледаме отвисоко, с презрение и погнуса :idea: никаква легитимация, никога, ни днес, ни след 100 години
Последна промяна от Iceberg на 08 юли 2017 14:26, променено общо 1 път.
Причина: т1, 4, 8 и 9 !!!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 08 юли 2017 12:44

ShooterMan написа:Момчета, да не ви пука от заяжданията на платени фенчета на наркомана от Микре. Половината са на заплата при крадеца на ДДС. Как да не се изклецат във форумите на другите? Тези никаквици търсят припознаване. Игнорирайте тези палячовци, фенове на НОВОСЪЗДАДЕН клуб, обединение на два селски (Литекс и Чавдар), клуб, който УЕФА подигра и презря. Не коментирайте мачове с това отборче, НЕ ходете на мачовете с това ОТБОРЧЕ....За мен те НЕ са легитимен футболен клуб, НЕ са законен член на А група (защото никога не са се класирали там). Това е политически отбор, комунистическа кочина. Аз НЕ броя мачовете с Тирето, нито слагам Тирето в класирането.....Просто от време на време в коментарите си ги НАПЛЮВАЙТЕ доволно, сритвайте ги като мършаво куче и продължавайте напред.....Важно е да им гледаме ОТВИСОКО, С ПРЕЗРЕНИЕ И ПОГНУСА :idea: НИКАКВА ЛЕГИТИМАЦИЯ НА УРОДА, НИКОГА, НИ ДНЕС, НИ СЛЕД 100 ГОДИНИ

Това, че тези са нелегитимни мен изобщо не ме вълнува. Моят Черно море е легитимен! Така, че ако съм здрав аз ще съм на мачовете на моя отбор без значение с кого играе.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 юли 2017 22:04

Така легитимираме тези селяни, Зелен! Да бръщоляват идиотии как пълнели стадионите щото били еди кой си, не! Те са Т-И-Р-Е-Т-О! И ако имаше хора на място никой отбор нямаше даже да излиза да играе с тях! Да падат всички 3:0 само един полусезон стига, за да ги закрием! Ама нали всички са мишоци даже гласуваха тези цървули да влизат в А група, да се пребоядистват и т.н.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 09 юли 2017 07:46

Нашият отбор какво печели от един такъв бойкот? Аз не ходих и на четирите мача срещу ЦСКА-София миналия сезон, но просто така се случи. Бойкотираме ли мачовете с тях, на практика бойкотираме себе си. Ние преди всичко сме фенове на Черно море и трябва да си подкрепяме отбора.

Никак не ми хареса отбора в контролата снощи. Малко идеи, еднообразни атаки, много брак. Старание имаше, особено при младите футболисти. Качество, за съжаление, твърде малко. Румънците играха повече от прилично за аматьорски отбор. А на загрявката не беше ясно кой е професионалния и кой е аматьорския тим -- те правиха специални упражнения, а ние подритвахме топката както винаги.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 юли 2017 09:52

Отношението към ЦСКА-София-София или Тирето за по-кратко трябва да бъде същото като към Витоша Бистрица! Иначе легитимираме това клубченце, дето УЕФА го презря като нещо повече от Витоша, а то не е. Говорех за бойкот тип цяла есен клубовете без изключение да не излизат срещу Тирето! Гарантирам след полусезона влизайки в хрониките на всички медии, даже филми ще се правят...и това отборченце нелегално-кримнално пръкнало се заминава право в Зоните! Ама с управници като Венцо, Насо Раев и разбира се - нашите ТИМ това няма как да се случи

Върни се в “Черно море”