gihuelo написа:Познавам Симеон и е много гадно да ти хвърлят обвинения ,че си пияница.
За сведение, аз го четох в холандски сайт и не ставаше въпрос за алкохол. Може и да съм се объркал. Дисциплинарно нарушение за един нормален клуб на Запад може да бъде леко закъснение за тренировка. Може и да е станало както казваш, да са го отстранили, защото не влиза в плановете.
Пияница сигурно не е, но при нас имаше известни проблеми от такова естество. Гонзо го беше спипал в дискотека в ранните часове по време на подготовката. Заедно с Караджов и още един футболист, не помня кой. Имаше и снимка даже -- кълбета дим, чаши и ухилени физиономии. Караджов изхвърча моментално, не знам дали беше направил и една тренировка с нас. Райков получи последно предупреждение, а впоследствие Гонзо го закотви на пейката. Тръгна си при първата възможност, което беше странно с оглед на това, че бяхме платили трансферна сума за него. При втория му престой Кольо беше казал за него "това момче мисли за други неща вместо за футбол". Аз лично съм го виждал няколко пъти след гостуване, когато сме се засичали с клубния автобус на някоя бензиностанция. Припка да пуши, крие се и се оглежда като заек. Не е бил само той, разбира се.
Както и да е. За жалост не му потръгна в Рода, но щом е стигнал дотам, съвсем нормално е да се опита да си намери отбор в чужбина. И сигурно ще успее, дори и в някое по-слабо първенство от холандското пак ще е по-добре от нашата кочина.