Юруков и Домакинов изгонени от Ч.море .

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

chelseabg
Контакти:

Re: Юруков и Домакинов изгонени от Ч.море .

Мнениеот chelseabg » 08 ное 2010 23:12

piconero написа:А защо никой не сподели мнение за Милен Петков ? Колко мача изигра и с какво помогна на отбора с престоя си ? За мен това е типичния "лапач" / с цената на всичко ще гледа да си задържи заплатата.Поради простата причина,че с игра няма как да се наложи /.А защо го търпяха толкова време ?

Той човека вече го боли чепа и за морето и за футбола..кара си бентлито не му е зле не го мислете ;)

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 08 ное 2010 23:27

В ТъпСпорт твърдят, че не са им плащали заплати от 3 месеца и нашите хубавци правят бойкот....

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 08 ное 2010 23:27

ShooterMan написа:Стига с тези неполучени заплати бе Моу!Кога в Черно Море при тези собственици е имало неполучени заплати?Жардел ако не се плащаше на време знаеш ли къде щеше да е сега а?На Копа Кабана и пак над 100кг.Както и всички чужденци.Това със заплатите е най-жалкия опит да се обвини собственика,а не играчите.Те невинни.Да,орязаха им премиите,но в Каварна за Купата кой се о*ра?Този сезон премиите им са обвързани със точки,спечелени точки,а заплатите си ги вземат редовно.А защо изгониха тримата?Може би защото са били подстрекателите и лидерите на групичката.Бачев и Дани Г са мишки,каквито на терена,такива и извън него,Юрука не е такъв обаче,и Домакинов не е.Каквото кажат на мишките-мишките това ще правят.Неслучайно са изгонени те!Можеха да изгонят Будинов,Дани Г,Адемар и толкова,а те гонят хора точно от групичката,защо?

Това за заплатите го казах примерно, може за нещо друго да са недоволствали, а според теб защо гонят точно определени футболисти след резила в Каварна, що не изгонят всичките от твоята прословута ''групичка'', сега ще кажеш, че те били главатарите :mrgreen: ае то и ти какви филми ги измисли и си все наясно с всичко, кой какви пари взимал, какви премии им били обещани, как били обвързани с точки, това 100% и бай Марин не го знае, трябва да си главен счетоводител на Тича!
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 ное 2010 23:39

Mou,ти ако не можеш да прозреш,то пак да ти го обясня-групичката е ясна,Анти-Кривия се казва,Анти-Кривия и приятели.Всички моряци я знаем,само ти не я знаеш?!Тарторите са ясни,Жоро,Юрука,Домакина.Миро не го броим,той е контузен.Казахме вчера-два пътя има,но Анти-Кривия и аверчета(аверчетата са Дани Г,Бачев,Дяков) трябва да бъде разбита и елиминирана като фактор.Единия е да изхвърчи Жоро Илиев,останалите се наси*ат и толкова.Другия е да изхвърчат главатарите и някоя от мишките им,Жоро остава,останалите като Димов дето им е кудук отскоро си сядат на задниците.Шефовете са избрали втория,елиминираха Юруков и Домакинов.Ако си мислиш,че майничката е безгласна буква-лъжеш се,тартор е и е от първите дето лаеха със Жоро срещу Кривия,освен това ненавижда Тошко Колев и Шерифа,тези които пък Кривия тачеше....Що се правиш на улав,това не мога да го разбера?Чернели сме,кого черним?Как си замина Алекс?Кой лаеше срещу него?И защо който не лаеше после го низгвернаха като Тошко?Тези се подиграват с клуба 1 година,благодарение на тях от 3-ти сме 9-ти.Ай сиктир треньори,лекари,терени,майка им да е*а на тез интриганти и на Миленча и на него,дето уж помощник на Мастиката а ходи и разправя това така,това онака,абе я си карай мотора там у Генерал Тошево :x :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 08 ное 2010 23:46

ShooterMan написа:Mou,ти ако не можеш да прозреш,то пак да ти го обясня-групичката е ясна,Анти-Кривия се казва,Анти-Кривия и приятели.Всички моряци я знаем,само ти не я знаеш?!Тарторите са ясни,Жоро,Юрука,Домакина.Миро не го броим,той е контузен.Казахме вчера-два пътя има,но Анти-Кривия и аверчета(аверчетата са Дани Г,Бачев,Дяков) трябва да бъде разбита и елиминирана като фактор.Единия е да изхвърчи Жоро Илиев,останалите се наси*ат и толкова.Другия е да изхвърчат главатарите и някоя от мишките им,Жоро остава,останалите като Димов дето им е кудук отскоро си сядат на задниците.Шефовете са избрали втория,елиминираха Юруков и Домакинов.Ако си мислиш,че майничката е безгласна буква-лъжеш се,тартор е и е от първите дето лаеха със Жоро срещу Кривия,освен това ненавижда Тошко Колев и Шерифа,тези които пък Кривия тачеше....Що се правиш на улав,това не мога да го разбера?Чернели сме,кого черним?Как си замина Алекс?Кой лаеше срещу него?И защо който не лаеше после го низгвернаха като Тошко?Тези се подиграват с клуба 1 година,благодарение на тях от 3-ти сме 9-ти.Ай сиктир треньори,лекари,терени,майка им да е*а на тез интриганти и на Миленча и на него,дето уж помощник на Мастиката а ходи и разправя това така,това онака,абе я си карай мотора там у Генерал Тошево :x :!:

:shock: и това не вярвах да го каже фен на Черно море, а на някой фенове тоя Кривия им е влязъл под кожата, еби му ма*ката, той Меси играл при нас, а аз не знаех

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 ное 2010 23:54

Добре бе,кажи сега,как да изкривя истината?Кажи ми,да лъжем ли,да мажем ли ситуацията?Ти не виждаш ли,че от лъжи,от интриги този отбор бе съсипан?Какво да направя аз и с какво съм виновен,че казвам истината?Жоро ли е първия,който почна да лае срещу Алекс?Жоро беше.Жоро ли консолидира тези,които сега са нарочени за гонене и се чудим продават ли,тото ли играят,бойкотират Жардел ли?Той беше.Кога някоя от онези мишчици щеше да се изправи срещу Кривия,ако не беше той?Никой,стояха си на гъ*овете и играеха,оня ги псуваше и те пак играеха.А за да се разбие групата начините са 2,единия беше да се повтори това с Кривия,или Кривия или тези другите...избраха Кривия да изритат.Но съдбата се върти!Чувал ли си за онази приказка,дето един баща изхвърлил своя старец в кокошарника и пратил сина си,т.е. внука на стареца да му носи храна в една дървена стара паница?След седмица-две бащата видял сина си да дялка нещо на двора...питал го какво дялкаш?Лапето казало-дялкам ти паница,като одъртееш да те храня с нея като те навра в кокошарника!Сега същата съдба застига същите хора.Но който копае гроба други му-сам пада в него.Пак народна мъдрост и пак вярна...Кривия не ми е влязал под кожата!Хранил съм го и го храня немалко.Но заминаването му беше изцяло в ущърб на отбора!А нали уж отборът бил най-важния...друг път,за мнозина най-важното беше той да го няма,независимо,че Черно Море ще се срине,както и стана.Но нищо,нищо :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 09 ное 2010 00:04

ShooterMan написа:Добре бе,кажи сега,как да изкривя истината?Кажи ми,да лъжем ли,да мажем ли ситуацията?Ти не виждаш ли,че от лъжи,от интриги този отбор бе съсипан?Какво да направя аз и с какво съм виновен,че казвам истината?Жоро ли е първия,който почна да лае срещу Алекс?Жоро беше.Жоро ли консолидира тези,които сега са нарочени за гонене и се чудим продават ли,тото ли играят,бойкотират Жардел ли?Той беше.Кога някоя от онези мишчици щеше да се изправи срещу Кривия,ако не беше той?Никой,стояха си на гъ*овете и играеха,оня ги псуваше и те пак играеха.А за да се разбие групата начините са 2,единия беше да се повтори това с Кривия,или Кривия или тези другите...избраха Кривия да изритат.Но съдбата се върти!Чувал ли си за онази приказка,дето един баща изхвърлил своя старец в кокошарника и пратил сина си,т.е. внука на стареца да му носи храна в една дървена стара паница?След седмица-две бащата видял сина си да дялка нещо на двора...питал го какво дялкаш?Лапето казало-дялкам ти паница,като одъртееш да те храня с нея като те навра в кокошарника!Сега същата съдба застига същите хора.Но който копае гроба други му-сам пада в него.Пак народна мъдрост и пак вярна...

Може и да има нещо вярно в това, което казваш, но представяш нещата много драматично, няма отбора по света и най-големите, където да няма скандали между играчи, а освен това като гонят Милен Петков, той що не е мразен от групичката, която изгонила Кривия, а е бил в нея при положение, че с Кривия са много добри приятели, а сега обясни и за Електричката, него го забрави, той в групичката ли е бил и нарочно ли не е играел както в Локо Пд, сигурен съм, че и за това ще намериш аргументи с групичката

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 ное 2010 00:10

Какво ме интересува Електричката мене?Игра тука месец-два и бай бай.....Драматичното е във фактите.Един играч ни поведе към 3-тото място и го спечели.Един играч беше над всички.Някои не го харесаха това,комплекс ли е не зная.Изгонват го.Днес те са 9-ти.Днес една медия ни нарича продажници,друга казва,че играем тото,трета казва,че бойкотират шефовете....това са днешните факти.За тези факти и за огромния срив вината е в тях,не в мен,теб,Косата и т.н. или кончето Лазаров,дето не знаеше къде се намира буквално.Фактите са бяхме 3-ти с Кривия,а с тези които го изгониха сме 9-ти.От кой да искаме сметка за позорите?Предлагам да обвиним Кривия,за да запазим авторитета на тези наши любимци.Да нахокаме Алекс и за Каварна :!:

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 09 ное 2010 00:15

Лошото е че от цялата работа губи отбора..този отбор имаше потенциала да стане шампион,малко малко организация не ни достигна,все си мисля,че след загубата от Черноморец(и контузията на Данчо) всичко тръгна надолу..след това всички знаем какво стана.Гледах интервюто на Юруков и немога да го позная..говори клишета и простотий крие нещо и май май е точно това което ис мислим.Само му вижте физиономията на въпроса А ЗАЩО ТОЧНО ТИ?
Има и друг варянт..Играчите да са вдигнали мерника на Юрука както и на Кривия преди..защото получава голяма заплата(факт),а и той отрича да е играл слабо(симулативно)...това не е изключено
Но това няма значение ако беше така да беше казал всичко..факт е че с тези историй отбора е за никаде..

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 09 ное 2010 00:16

ShooterMan написа:Какво ме интересува Електричката мене?Игра тука месец-два и бай бай.....Драматичното е във фактите.Един играч ни поведе към 3-тото място и го спечели.Един играч беше над всички.Някои не го харесаха това,комплекс ли е не зная.Изгонват го.Днес те са 9-ти.Днес една медия ни нарича продажници,друга казва,че играем тото,трета казва,че бойкотират шефовете....това са днешните факти.За тези факти и за огромния срив вината е в тях,не в мен,теб,Косата и т.н. или кончето Лазаров,дето не знаеше къде се намира буквално.Фактите са бяхме 3-ти с Кривия,а с тези които го изгониха сме 9-ти.От кой да искаме сметка за позорите?Предлагам да обвиним Кривия,за да запазим авторитета на тези наши любимци.Да нахокаме Алекс и за Каварна :!:

С Кривия първия сезон бяхме 5-ти, с Жоро Илиев, Кривия, Миро Манолов и т н, станахме 3-ти, но нали Кривия та Кривия, баси футболиста :shock: той реве пред кой ли не пуснете ме в Левски, той си е дребния интригант, нямаше търпение да го изгонят и какво да го търпят да се прави на шефа в отбора или надменното му отношение, то наистина трябва да е отбор с мишки, който да го изтърпят

Върни се в “Черно море”