СТЕФАН ГРОЗДАНОВ ПОЕМА ЧЕРНО МОРЕ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

DanielGeorgiev
Контакти:

Re: СТЕФАН ГРОЗДАНОВ ПОЕМА ЧЕРНО МОРЕ

Мнениеот DanielGeorgiev » 30 авг 2010 21:54

зелено-бяло написа:
garfild8 написа:
зелено-бяло написа:Бе аз понеже се настоява за опитен треньор!
Вчера един "черноморец" хленчеше,че видиш ли Жужо и Гочето на крака дошли,искали само милион за селекция,и още само милион за това-онова...ти сещаш ли се за какво?
Ма не им били дали!Защото който трябвало да им даде ,не разбирал от футбол! :oops: Знаеш ли някой дето за по-малко да може същото?

:lol: Милион за селекция е най-лесното.По тази логика и Стойчо ще дойде тук. :lol: На прима виста,сега не мога да ти кажа някакво име,но Грозданов е треньор,можещ и знаещ.Не е съвсем точно,на всяка цена да вземем опитен спец.Въпроса е да е качествен,да е можещ.Защото ние от кой знае каква гръмка селекция НЯМАМЕ НУЖДА.Имаме си един здрав отбор,нужно е само да дойде,някой треньор,който ще подреди правилно отбора по терена и няма да играе с по 7-8 защитника,изпълняващи всякакви функции на терена или да практикува схема без деф.халфове.[/quo
Значи искаме Грозданов?Кой друг евентуално?

Аз гласувам за Кольо Спасов 8-) Ама сериозно ;)

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 30 авг 2010 21:55

DanielGeorgiev написа:
garfild8 написа:
зелено-бяло написа:Бе аз понеже се настоява за опитен треньор!
Вчера един "черноморец" хленчеше,че видиш ли Жужо и Гочето на крака дошли,искали само милион за селекция,и още само милион за това-онова...ти сещаш ли се за какво?
Ма не им били дали!Защото който трябвало да им даде ,не разбирал от футбол! :oops: Знаеш ли някой дето за по-малко да може същото?

:lol: Милион за селекция е най-лесното.По тази логика и Стойчо ще дойде тук. :lol: На прима виста,сега не мога да ти кажа някакво име,но Грозданов е треньор,можещ и знаещ.Не е съвсем точно,на всяка цена да вземем опитен спец.Въпроса е да е качествен,да е можещ.Защото ние от кой знае каква гръмка селекция НЯМАМЕ НУЖДА.Имаме си един здрав отбор,нужно е само да дойде,някой треньор,който ще подреди правилно отбора по терена и няма да играе с по 7-8 защитника,изпълняващи всякакви функции на терена или да практикува

Велизар експериментира ! :lol: В последните минути с Черноморец, Дяков беше централен нападател :lol:

Танко какъв гол нашминди на синичките!!!!!!!!!
Ами на швабите!!!!!!!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 авг 2010 21:59

Даниел Георгиев,Танка има данни за таран.Няма лошо в това.
А зелено-бяло,темата значи е за Грозданов основно и затова е най-споменавания треньор,тука.Друг кой да бъде?Димитър Васев или Антон Велков.Де да знам.Питаш,давам ти имена.
Само Черно море.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 30 авг 2010 22:02

Гарф,извинявай не искам да ти се меся какво да правиш и кога да ходиш на Тича.Но подписа ти "Черно море в моето сърце.Въпреки всичко и всички."Въпреки всичко и всички Велизар какво ти пречи да подкрепяш отбора,а не треньора? ;) За съжаление на Тича никога не са обичали треньорите и са ги псували.МАНТАЛИТЕТ. :x
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 30 авг 2010 22:12

garfild8 написа:Даниел Георгиев,Танка има данни за таран.Няма лошо в това.
А зелено-бяло,темата значи е за Грозданов основно и затова е най-споменавания треньор,тука.Друг кой да бъде?Димитър Васев или Антон Велков.Де да знам.Питаш,давам ти имена.

Ще имат ли успех?
Или да почваме с "мамата"?Кольо го псуваха над една година!До мача с Макаби!После .....ееееех спомени!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 авг 2010 22:21

more написа:Гарф,извинявай не искам да ти се меся какво да правиш и кога да ходиш на Тича.Но подписа ти "Черно море в моето сърце.Въпреки всичко и всички."Въпреки всичко и всички Велизар какво ти пречи да подкрепяш отбора,а не треньора? ;) За съжаление на Тича никога не са обичали треньорите и са ги псували.МАНТАЛИТЕТ. :x

Болшинството може и да не харесват треньорите.Факт.Плювалниците под козирката,ги знам от не помня колко години.За мен отбора и треньора винаги са едно цяло.Не мога да подкрепя отбора на трибуните,а да съм против треньора.Никога не е било това при мен.От четвърт век ходя на Гагарин и Тича и винаги съм стискал палци за ОТБОР И ТРЕНЬОР.Защото както казах,те винаги трябва да са ЕДНО ЦЯЛО.Не като сега.
А сега по-кратко.Ще си обичам винаги Черно море.Напук на Велизар и тези дето не могат или не искат да приемат мнението ми,да не ходя.Не само във форума.
зелено-бяло написа:
garfild8 написа:Даниел Георгиев,Танка има данни за таран.Няма лошо в това.

Ще имат ли успех?
Или да почваме с "мамата"?Кольо го псуваха над една година!До мача с Макаби!После .....ееееех спомени!

Значи на Велизар,кредита му изтече. :lol: Да се стяга,ако иска да го псуват по-малко тогава. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 авг 2010 23:12

А защо ако освободят Велизар,да не назначат Стефан Генов и официално за треньор,не само на хартия,да се води такъв.Говори си културно човека,след мача в събота се извини два пъти на феновете,още на пистата,като го интервюираха,а и тенденцията на ТИМ,някой треньор,като си замине,да го наследи помощника му?
Само Черно море.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 30 авг 2010 23:48

garfild8 написа:А защо ако освободят Велизар,да не назначат Стефан Генов и официално за треньор,не само на хартия,да се води такъв.Говори си културно човека,след мача в събота се извини два пъти на феновете,още на пистата,като го интервюираха,а и тенденцията на ТИМ,някой треньор,като си замине,да го наследи помощника му?

Стига, бе Гарф. Колко мача има Генов като старши? Ние да не сме училище за треньори или пък опитно поле?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 31 авг 2010 00:03

зеления написа:
garfild8 написа:А защо ако освободят Велизар,да не назначат Стефан Генов и официално за треньор,не само на хартия,да се води такъв.Говори си културно човека,след мача в събота се извини два пъти на феновете,още на пистата,като го интервюираха,а и тенденцията на ТИМ,някой треньор,като си замине,да го наследи помощника му?

Стига, бе Гарф. Колко мача има Генов като старши? Ние да не сме училище за треньори или пък опитно поле?

Ставал е шампион на Сирия и е водил нац.им отбор.Предложение,просто.Генов ми изглежда свестен.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 31 авг 2010 10:05

more написа:Гарф,извинявай не искам да ти се меся какво да правиш и кога да ходиш на Тича.Но подписа ти "Черно море в моето сърце.Въпреки всичко и всички."Въпреки всичко и всички Велизар какво ти пречи да подкрепяш отбора,а не треньора? ;) За съжаление на Тича никога не са обичали треньорите и са ги псували.МАНТАЛИТЕТ. :x

С тая чобанска публика /на 80%/ толкова , даже резултатите са добри , забележете , че които треньор или футболист се махне и почва да вкарва или да постига успехи! Да давам ли примери , незнам другите отбори как са но ние като манталитет сме на ниво А окръжна като публика !

Върни се в “Черно море”