ЦСКА-Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: ЦСКА-Черно море

Мнениеот зеления » 16 авг 2010 21:37

Ако съм на мястото на Велизар за мача с червените ще изплюща :lol: следния състав:

.....................................................Пиргов

Сашо................................................Сашо..................................................Тиаго

...................................................Дани Димов

................................Юрука.............................................Жоро Илиев ( Ратников )

Маркес ( Р. Николов ).............................................................................Марадончо

.....................................Жардел......................Божилов

Ето това е печелившата единадесеторка! Ето това е отборът, който наистина може да мачка! А какви смени само имаме - Адемар, Тошко, Дани Георгиев, вече споменах за Румбата и Ратника! Ако Велизар заложи на тази постройка с двама, подчертавам ДВАМА изнесени напред нападатели, а Юрука и Жоро дръпнати малко по назад, с бързите и технични крила Дончо и Ели или Николов и Тошко, не виждам отбор в нашето първенство, който да може да ни се противопостави. Разбира се изказвам мисли , които за някои може да звучат еретично - например, че Данчо Юруков и Жоро на моменти трябва да подпомагат защитния вал, но повярвайте ми - по този начин в определени моменти от мача ( за който и мач да става дума ) в един момент сме с 6-8 човека в защита, а в следващия миг сме поне 6 човека в атака. Ако това не е печеливша тактика, здраве му кажи!

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 16 авг 2010 21:57

Зеления,мислех,че си малко по-разбиращ,но схемата ти е направо :lol: :lol: :lol: :lol: .Искаш да играм с 3-ма в защита,от които 3-ката да е с два бека :mrgreen: .Жардел и Божилов в атака заедно само ще се оклепат....но с тези защитници и така наредени направо ни чака катастрофа :lol:

-----------------------Пиргов-------------------

Сашо--------Сашко-------Танко-----Тиаго

-------------------Димов----------------------

Маркес----------Жоро-------------Атанасов
-------------------Юруков--------------------

---------------Божилов/Жардел

Това е схемата.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 16 авг 2010 22:17

Схемата за мача ще е нещо подобно според мен:

Алвеш---------Алекандров--------Дяков-------------Бачев(Адемар)

Маркес-----Станислав Стоянов----Димов-----Марадончо

------------------------Жоро Илиев----------------------

----------------------------Юруков------------------------

имайки предвид контузията на Тиаго, ако Жоро Илиев не е готов тогава ще играе Божилов
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 16 авг 2010 22:36

The Sailor Man написа:Зеления,мислех,че си малко по-разбиращ,но схемата ти е направо :lol: :lol: :lol: :lol: .Искаш да играм с 3-ма в защита,от които 3-ката да е с два бека :mrgreen: .Жардел и Божилов в атака заедно само ще се оклепат....но с тези защитници и така наредени направо ни чака катастрофа :lol:

Това е схемата.

Със тази схема, която предлагаш ще бъдем отново пълен въздух. ПОМНИ МИ ДУМАТА!!! Нали ти беше човека, който говори за мачкане? К'во х*я ми ще мачкаш с един изнесен нападател и един от втора линия???!!!

П.П. Твоя вариант е този на бачо ти Кольо Мастиката - може и да не вкараме, ама с тази постройка по-трудно и ще ни вкарат. А уж говориш за 3 точки!?!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 16 авг 2010 22:50

По-добре,отколкото да ни напълнят кошницата излизайки с 1 централен защитник и 2 бека срещу техни бързи крила като Делев и Трифонов,направо ще ни попилеят ако не затворим добре там зоните или забрави как беше в Пловдив...а там по едно време заиграхме с 3-ма и направо дар-мадан стана.Сашо бероето го прескачат и топащи топки,ти искаш да играе 3-ти в отбрана като централен-абсурд.Освен това без Танка не виждам,кой ще се бори със 195 см. Шеридън.А под мачкане разбирам не юрване в атака като селски отбор,както Илиан Илиев се юрна срещу ЦСКА и му напълниха кошницата с 0:3 в Сливен и си взе поука,имам предвид наисищане на халфовата линия и преса в тази зона,терор на по-слаботелесните им играчи като Делев,а не да им даваме пространства да си разиграват коня.Това имам предивд,контрол на центъра и изолиране на бързите им играчи,а слабата им защита ще можем да я изпитаме при някой и друго центриране от фал или корнер.Но да се хвърляме с 6 човека в атака както предлагаш означава само едно-катастрофа,нещо като Финала през 2006,когато Ясен излезе с Владимиров-Моке-Индзаги и зад тях Жеков-Генчев и ни напълниха шушоните за нула време с бързи контри докато се бяхме забравили в тяхното поле....Разумно,решително,твърдо,а в центъра на терена - брутално и безмилостно,те ще се бият сами,но не и ако преди това ние сами се бием.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 17 авг 2010 00:04

The Sailor Man написа:Зеления,мислех,че си малко по-разбиращ,но схемата ти е направо :lol: :lol: :lol: :lol: .Искаш да играм с 3-ма в защита,от които 3-ката да е с два бека :mrgreen: .Жардел и Божилов в атака заедно само ще се оклепат....но с тези защитници и така наредени направо ни чака катастрофа :lol:

Това е схемата.

Напълно съм съгласен ! Даже това трябва да ни бъде титулярният състав не само в мача с ЦСКА, а и останалите мачове, особенно при слабата форма на Адемар и Дани Георгиев.Засега Божилов трябва да е титуляр, по-нататък ще видим Жардел :)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 17 авг 2010 02:34

The Sailor Man написа:По-добре,отколкото да ни напълнят кошницата излизайки с 1 централен защитник и 2 бека срещу техни бързи крила като Делев и Трифонов,направо ще ни попилеят ако не затворим добре там зоните или забрави как беше в Пловдив...а там по едно време заиграхме с 3-ма и направо дар-мадан стана.Сашо бероето го прескачат и топащи топки,ти искаш да играе 3-ти в отбрана като централен-абсурд.Освен това без Танка не виждам,кой ще се бори със 195 см. Шеридън.А под мачкане разбирам не юрване в атака като селски отбор,както Илиан Илиев се юрна срещу ЦСКА и му напълниха кошницата с 0:3 в Сливен и си взе поука,имам предвид наисищане на халфовата линия и преса в тази зона,терор на по-слаботелесните им играчи като Делев,а не да им даваме пространства да си разиграват коня.Това имам предивд,контрол на центъра и изолиране на бързите им играчи,а слабата им защита ще можем да я изпитаме при някой и друго центриране от фал или корнер.Но да се хвърляме с 6 човека в атака както предлагаш означава само едно-катастрофа,нещо като Финала през 2006,когато Ясен излезе с Владимиров-Моке-Индзаги и зад тях Жеков-Генчев и ни напълниха шушоните за нула време с бързи контри докато се бяхме забравили в тяхното поле....Разумно,решително,твърдо,а в центъра на терена - брутално и безмилостно,те ще се бият сами,но не и ако преди това ние сами се бием.

Ако се вгледаш в твоята и моя схема ще видиш, че разликата е само в това, че аз искам да играем с двама нападателя, а ти с един, т.е вместо Жардел - Танко. Нали ти си човека, който хвали непрекъснато Д. Димов за дефанзивната му игра? Нали всички видяхме, че когато му се възлагат офанзивни функции всичко отива по дяволите. Така, че с изтеглянето му в по задни позиции ( т.е на мястото на петицата казано по старому ) той си ляга точно на мястото - чист дефанзивен халф. А за средната линия какво да говорим - Маркес, Жоро, Атанасов и Юрука ( според твоето и мое виждане ) + Божилов, който обича да се връща назад и да подпомага халфовете. Бетон. Разбира се ако нашите имат необходимия въздух за прилагане на пресата, която е задължителна при моят вариант. Още повече, че защитата на червените тази година е гола вода. Ще бъде жалко ако не тръгнем да ги смачкаме тотално. А другото... който го е страх от мечки да не ходи в гората. :mrgreen:

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 17 авг 2010 09:06

Според мен Жарделл не е готов да играе повече от 15 мин. на мач и то 2-рото полувреме когато съперника е изморен.Липсва му скорост, както при отиграванията така и при поемането на топката!Жоро Божилов трябва да е титуляр! Каквато и да е схемата Дани Димов не може да е сам разиграващ и дефанзивен халф.Трябва или Д. Петков или Ратников да му помагат в центъра.За пореден път казвам , че с оглед на играта на Дани Г. в последните мачове ми се иска да видя Тошко на неговото място!Ако Жоро Илиев/Един е Жоро Илиев/ не е готов за цял мач, то нека да играе първото полувреме, за да можем да извлечем максимума от началото.Ако резултата се развие лошо за нас мисля, че няма смисъл да го пуска Велизар!

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 17 авг 2010 09:47

Аз най-много се чудя на защитата която предлагаш....Сашо-Сашко-Тиаго....така наредена тройката просто ще бъдем разбити,най-вече през Сашо бероето...само виж като я сложиш схематично за какви пространства говорим,май предлагаш да правим от смешковци като Делев герои?Димов и при мен,и при теб си е деф.халф,но толкова,не защитник,в момента в който го дръпнеш назад всичко ще отиде по дяволите.Пак пример с Пловдив-Димов игра много назад и загубихме центъра.А Божилов и Жардел са добре,ако играем срещу окопан съперник като Академик,но не вярваш и ти самият ЦСКА да се окопае насред София,и като скочим да атакуваме,като ни емнат на контра....нито Жардел е бърз,нито Божилов,значи не ги брой на помощ и ще цъфнем като майска роза.Пак ще ти кажа,ти предлагаш да играем схема с 1 централен защитник и до него 2 бека,единия от които е буквално тапишонче и силата му далеч не е в защитен план,а точно в атаката,освен това го няма Танка и излиза,че те,а не ние ще имат ръстово предимство в лицето на Шеридън и не мисле,че Сашко ще се справи сам с него.Просто това което предлагаш е приложимо срещу Академик във Варна,но не и на гостуване срещу ЦСКА.Ако толкова искаш да сме с 3 защитника,то вместо Сашо беройски и Тиаго трябва да излязат Домакинов и Дяков и пак ще имаме проблеми с уплътняване на зоните.Просто ти припомням мача с ЦСКА във Варна.Велизар излезе 4-4-1-1,затвори крилата и ЦСКА бяха просто безпомощни.Те разчитат на Шеридън с глава да бележи,значи трябват пробиви по фланга,ето това не бива да допуснем ние в никакви случаи.А за атаката пак ти казвам,начина да ги бием е от статични положения,където с ръстовите ни играчи да притиснем слабата им защита и в двубоя на Марадочно с онзи Дечев,който е такава дупка,че всеки гол е през неговата зона.Просто да играем умно,умно и брутално срещу примадонките,брутално срещу Делев,Галчев,Тонев и Маркиньос и няма да направят и 1 атака.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 17 авг 2010 10:09

Вомента единствените които знаят да играят футбол в ЦСКА са Тошко Янчев и Маркиньос.И вие искате на тези двамата да сложим само Димов да ги мачка?Няма да стане.В никакъв случай няма да се получи.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО до Димов трябва вда е Гравесена.Смачкваме им двата халфа дето правят цялата игра и после остава само да уплътним крилата.Което според мен ще рече следното.
Пиргов
Алвеш Сашко Танка Тиаго
Димов Петков
Ели/Румен/ Дончо
Юрука
Божилов

От дясно и от ляво да имаме постоянна заплаха на скорост,за да не се включват техните крайнио защитници в атака и да останат крилата им изолирани.НИКАКВО мърдане на Алвеша от зоната си,защото Делев ако няма пространства го отпиши.При всяко отнемане на топката,разчекване по двете крила и с бързи подавания ПО ЗЕМЯ в центъра а не с безмислени центрирания нещата може да се получат.И с подобна постройка ще имаме отново онази защита,която не допускаше голове как да бъде.Иначе ще сме отново на стрелбището,само че от страната на мишената. :twisted:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”