Слухове, спекулации и предложения за трансфери през лятото?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

зелено-бяло
Контакти:

Re: Слухове, спекулации и предложения за трансфери през лятото?

Мнениеот зелено-бяло » 09 май 2010 13:08

И на мен ми е много интересно за Ратников.Не разбрах обаче дали е искал пари или е искал ПОВЕЧЕ пари.Има разлика ;)
А случая с Периш е показателен за това,че в нашия отбор още се учим на мениджмънт.Не може да имаш най-добрия футболист на даден пост у нас и да не му вземеш парите от трансфер.
Кой ще даде примери за футболисти дето искат много пари,не искат да играят повече за отборите си за същата заплата и търсят по-популярен отбор!Обаче отборът му ВЗИМА трансфера!
Аз ще посоча Бербатов,Тотнъм-Ман Юн-30 и повече милиона...
Ние не сме такава величина,знам това,но според мен това е модел който трябва да се следва!

Ако не съм прав.....кого можем да ПРОДАДЕМ тогава?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 май 2010 20:54

Sagittarius написа:Е,тука просто няма как да заеме който и да е страната на Ратников.Какво е направил,че да иска повече пари?Едно голямо нищо и на фона на това да иска пари?Ами тоягата и толкова.Правилно решение.Ами ако вземе,че вкара 2-3 гола той ще поиска по 30 000 заплата като Периш.Колкото до Еньо Картофчев съм по-скоро твърдо против защото:

А на негхо кой му е дал шанс да играе?? М??
10 минути в 2,3 мача дпстатъучно ли са....
Я си представи, че беше титуляр всеки мач- как да не поиска пари...

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 10 май 2010 10:17

MORSKI написа:
aide_morqci написа:Някои има ли информация какво точно си е позволявал Ратников че ми стана интересно ?

Да иска пари как какво....
Никой няма право да иска пари от трибуквието...

дрън дрън не си наясно , неспазване на режим и слабост към зеления мед ...много ме кефи как плюете неподготвени :)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 10 май 2010 14:46

Popeye написа:
MORSKI написа:
aide_morqci написа:Някои има ли информация какво точно си е позволявал Ратников че ми стана интересно ?

дрън дрън не си наясно , неспазване на режим и слабост към зеления мед ...много ме кефи как плюете неподготвени :)

Аз също мисля, че причините са други и няма нищо общо с искане за повече пари.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 10 май 2010 16:50

И аз не искам тоя Кръстовчев, Божилов си пасна идеално като централен нападател, като се върне Миро Манолов и Жоро Илиев, както и Юруков може да играе нападател, няма смисъл да им се пречка някакъв измислен футболист, трябва ни само един ляв бек и това е, Адемар ще играе по крилата, там му е силата
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 май 2010 22:34

Popeye написа:
MORSKI написа:

Mен много ме кефи как понякога не се усещаш... И не спираш да се зяждаш.... За твое сведение го казах с ирония, но и донякъде като препдоложение.... С тея собственици, които ти и много други благотворят нищо чудно и това да беше причината....

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 май 2010 13:00

MORSKI, виждам пак си станал за смях моето момче :mrgreen: .

Сашенце, престани с фантасмагориите и измислиците, много те моля. Престани с измишльотините които пускаш във форума!!!

Никой няма намерение да се заяжда с теб. Просто се усещай малко :mrgreen: , и стига с неадекватните оправдания. :mrgreen:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 май 2010 17:04

greenpeak написа:MORSKI, виждам пак си станал за смях моето момче :mrgreen: .

Сашенце, престани с фантасмагориите и измислиците, много те моля. Престани с измишльотините които пускаш във форума!!!

Никой няма намерение да се заяжда с теб. Просто се усещай малко :mrgreen: , и стига с неадекватните оправдания. :mrgreen:

Първо не съм станал за смях за твое съжаление... Теб ако питам всяко мое мнение е за смях- без да гледаш своите, че те повечето са.....
Кои по точно фантасмагории и измислици визираш, покажи ми факти, а не говори наизуст- то така всеки може....
Аз, ако трябва да се усещам- ти също трябва да го правиш!!!!
За твое сведение повечето от потребителите в този форум ги познавам лично- за разлика от теб, приятели са ми и не само, че не се смеят на мненията ми както твърдиш, но и ги подкрепят..... Пък за теб.... Айде няма да коментирам...
Като се появиш на сбирка(което няма да стане сигурно) ще коментираме...
Понеже от много време насам целиш само да се заяждаш, че наскоро и с thebully почна.....

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 май 2010 20:06

MORSKI написа:

Тези лъжи за пари, от пръстите на краката ли си ги изсмука?
Или ги чу на някоя автобусна спирка, "Две жени си ги говорили, та Сашко реши да сподели" :mrgreen: ???

Само не казвай, че това било поредното ти предположение :mrgreen: !!!

До сега някой да е чул футболист на Морето да си тръгне защото не си е получил дължимото :mrgreen: ?

Без да ставам адвокат на ТИМ, ако го мяна трибуквието ще го духаме по Б групите, това е.

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 11 май 2010 20:57

Aми ако ги няма ТИМ ще боледуваме,то е ясно!
Greenpeak,сменихме 13 президенти-собственици,за 20 години демокрация.
Ама ти и днес си черноморец,нали?
НАЛИ?
Утре пак ще бъдеш,понеже такъв си роден.
Черноморец,не някакъв друг,а черноморец!

Върни се в “Черно море”