"Черно море" - "Левски" (02.05.10)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: "Черно море" - "Левски" (02.05.10)

Мнениеот Veso1913 » 30 апр 2010 13:52

Sagittarius написа:Разтежение на коленни(кръстни връзки)-да,не бива да се рискува,комоцио-да,пукната кост-да.....но разтежение на мускул-айде моля,1-2 инжекции и ще рискуваме да отсъства не 1 седмица,а примерно месец.Е и?Трябват ли ни Дани Димов и Юруков за Монтана?Не,трябват ни,за да отрежат главата на Левски.После да отиват да почиват и да се лекуват,но в неделя-докрай на терена 8-)

+100!!!Да влизат после в болницата ако трябва за месец,но да отрежат рогата на дявола.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 30 апр 2010 15:13

Момчета не се тревожете за мача. Няма значение дали ще бием или паднем. При наличието на този състав никой няма да се сърди, ако отбора падне. Мен друго ме весели. С какав хъс левскарите се опитват да се доберат до трето място. :mrgreen: На есен ще ядат пак пердах от ФК Калхозники от Молдова или Армения :mrgreen:
Важното е да се напълни стадиона и да стане мач. Колкото и да е осакатен от към контузии отборът, играем със съперник, който има състав достоен за Б група. :mrgreen:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 30 апр 2010 16:39

batty написа:Момчета не се тревожете за мача. Няма значение дали ще бием или паднем. При наличието на този състав никой няма да се сърди, ако отбора падне. Мен друго ме весели. С какав хъс левскарите се опитват да се доберат до трето място. :mrgreen: На есен ще ядат пак пердах от ФК Калхозники от Молдова или Армения :mrgreen:
Важното е да се напълни стадиона и да стане мач. Колкото и да е осакатен от към контузии отборът, играем със съперник, който има състав достоен за Б група. :mrgreen:

Ами, те съдиите пролетта ги добутаха Левски до зона Европа.И то не само в техните мачове ги бутаха,ами и в останалите мачове съдиите свиреха така,че резултатите да са пак най-изгодни за Левски .Отделно на всеки отбор предстоящ му мач с Левски,един кръг преди това задължително се показваха картони на всички висящи с 4 такива,за да пропуснат мача с Левски!
Някой проверявал ли е дали играч с висящи 4 картона в мач преди този с Левски е успял да се измъкне без картон и след това да излезе срещу Левски! Няма такъв! И как става така :?:

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 30 апр 2010 16:51

Треньорът на Левски Тони Здравков изрази надежди, че назначеният рефер за мача с Черно море Николай Йорданов, ще докаже, че е номер едно.

Надявам се назначението на Ники Йорданов да не е случайно. Дано той е избран, защото се води, че е номер едно. Надявам се да покаже с действията си, че е такъв”, сподели специалистът на днешната си пресконференция.
източник: Гонг
Само аз ли долавям невербалните послания, а и иронията? :lol:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 30 апр 2010 19:57

ЧерноМореВарна написа:Треньорът на Левски Тони Здравков изрази надежди, че назначеният рефер за мача с Черно море Николай Йорданов, ще докаже, че е номер едно.

Надявам се назначението на Ники Йорданов да не е случайно. Дано той е избран, защото се води, че е номер едно. Надявам се да покаже с действията си, че е такъв”, сподели специалистът на днешната си пресконференция.
източник: Гонг
Само аз ли долавям невербалните послания, а и иронията? :lol:

Не си сам друже.Лошо ще е ,ако и съдията долавя сигналите.Че на Тича ще стане страшно в противен случай.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 30 апр 2010 20:45

Не,че искам да казвам нещо,но ако на мене ми излеят такава каца с помия,каквато от Левски изляха над Николай Йорданов за един перфектно свирен от него мач,просто перфектно воден по всеки параграф,доказано и с видеоматериал....ами при следващата ни среща буквално щях да съсипя бъркачите на помия.Ако съм на николай Йорданов в неделя направо бих унищожил Левски-дузпа,ЧК на Йовов,идват да ме бутат -бам още един червен на първия дето ме пипне и още 3-4 жълти и докрая щях да се постарая да загубят минимум с 5:0
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 30 апр 2010 21:59

Да ви кажа честно, не знам защо имам такъв присантимант, но ми се струва, че ако съдията се изпедер***и феновете ще нахлуят на терена и Господ няма да може да го спаси. Може би стигнах до такова заключение като чета форумите и виждам колко са надъхани моряците. Тази омраза към отбора на подуенци надвишава в пъти тази към вечния съперник С'петак. Това вече става страшно! Ама не ги мисля много-много :lol:. Те сами са си виновни с миналогодишните си изцепки. Все едно ние когато паднахме от Калиакра да тръгнем да сменяме съдийската комисия. Само, че ние не сме п**** за разлика от други! Хората ни биха заслужено и ... получиха нашите уважения. А левскарчетата какво направиха при загубата си от нас - смениха съдийската комисия при положение, че моряците ги размазаха на терена. Смешковци! Не разбират, че отборът им реално е за средата на Б група, а тръгнали да се правят на велики. Някакво мижаво отборче! Пу. До миналогодишния мач за купата не съм мразил отбор. След изстъпленията на подуенци ги намразих. Сега вече не мога и да ги мразя - съжалявам ги. Толкова са жалки завалиите.

За мача в неделя съм абсолютно сигурен, че ще ги размажем с 2-3 гола разлика! Най-малко!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 апр 2010 22:25

Sagittarius написа:Не,че искам да казвам нещо,но ако на мене ми излеят такава каца с помия,каквато от Левски изляха над Николай Йорданов за един перфектно свирен от него мач,просто перфектно воден по всеки параграф,доказано и с видеоматериал....ами при следващата ни среща буквално щях да съсипя бъркачите на помия.Ако съм на николай Йорданов в неделя направо бих унищожил Левски-дузпа,ЧК на Йовов,идват да ме бутат -бам още един червен на първия дето ме пипне и още 3-4 жълти и докрая щях да се постарая да загубят минимум с 5:0

Това е перфектно мнение.Напълно е логично да стане,ама...като знам каква фурнаджийска лопата е,нищо чудно да ни изгърби в неделя.Като го гледах,как ни свири тук с Черноморец,ми идваше да нахлуя и да му извия врата. ;) Зеления и той го овика яко. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Мнениеот Ros3n4o » 30 апр 2010 23:05

Ами просто ако прецака нещо мача съдията... Ако не се лъжа стадиона ще е пълен :twisted:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 01 май 2010 00:49

Не искам да повярвам,че Николай Йорданов ще прецака мача в полза на Подуене блус бенд.Все пак е най-добрия съдия и трябва да защити реномето си.Ние направихме един удар с Ивайло Бозев,момченцето,което свири безобразно мача ни с Пирин,подпря Пирин нагло,завършихме 1:1,но го сапунисахме и го наказаха.Надали Йорданов му минава даже през акъла,че ако ни пореже ще му се размине наказанието.Чувам,че ако нашите треснат подуенци ще получат по 3 000 лева на калпак премия и премиите си,както и всички наказания след Каварна ще ги свали ръководството.Каква по-голяма мотивация да изнасилят Бай Ганьо на терена от това?Но да се върна за Йорданов.Сериозно го мисля,ако е мъжкар,то би следвало да изреже здраво Гонзето за цялата онази помия,то не го нарича "смешник","палячо" пред цяла България поне 1000 пъти.Още в 10 минута аз ако съм отивам при Гонзето,вдигам му червения картон и му казвам "айде в трибуните палячо,ама ей тука,в трибуните на сектор А при моряците да ти вземат акъла" :mrgreen: .Майтапя се,но мисля,че съдийството трябва и ще бъде 50 на 50,а милицонерите ще бъдат публично размазани с 3 и нагоре на нула.Мотивация,свръхмотивация е ключът към мача,на терена,по трибуните-надъхване до дупка.На терена освен това трябва да се играе мъжката,свръхагресивно твърдо,особено срещу меките им марийки като Жоазиньо-такива трябва да ги "откажем" от мача с агресия и злоба.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”