Не искам да повярвам,че Николай Йорданов ще прецака мача в полза на Подуене блус бенд.Все пак е най-добрия съдия и трябва да защити реномето си.Ние направихме един удар с Ивайло Бозев,момченцето,което свири безобразно мача ни с Пирин,подпря Пирин нагло,завършихме 1:1,но го сапунисахме и го наказаха.Надали Йорданов му минава даже през акъла,че ако ни пореже ще му се размине наказанието.Чувам,че ако нашите треснат подуенци ще получат по 3 000 лева на калпак премия и премиите си,както и всички наказания след Каварна ще ги свали ръководството.Каква по-голяма мотивация да изнасилят Бай Ганьо на терена от това?Но да се върна за Йорданов.Сериозно го мисля,ако е мъжкар,то би следвало да изреже здраво Гонзето за цялата онази помия,то не го нарича "смешник","палячо" пред цяла България поне 1000 пъти.Още в 10 минута аз ако съм отивам при Гонзето,вдигам му червения картон и му казвам "айде в трибуните палячо,ама ей тука,в трибуните на сектор А при моряците да ти вземат акъла"

.Майтапя се,но мисля,че съдийството трябва и ще бъде 50 на 50,а милицонерите ще бъдат публично размазани с 3 и нагоре на нула.Мотивация,свръхмотивация е ключът към мача,на терена,по трибуните-надъхване до дупка.На терена освен това трябва да се играе мъжката,свръхагресивно твърдо,особено срещу меките им марийки като Жоазиньо-такива трябва да ги "откажем" от мача с агресия и злоба.