Славия - Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Levskar_90
Re: Славия - ЧЕРНО МОРЕ
На 2-ри на стадиона и Само Левски. Бием безпроблемно 0:3
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Sagittarius написа:Ще прежаля тоя мач,ще прежаля и всички други,но на 2-ри май или ще се играе на живот и смърт,ще излязат на терена и ще убият Левски,или просто да не обличат повече екипа на Черно Море.Същото се отнася и за Велизар.Ще приема всякакви безумни тактики и схеми,но на 2-ри май ако ще с 11 вратаря на почне искам Гонзо след мача да реве и оправдания НЕ ПРИЕМАМ тогава.Ако ще отсега да си пази титулярите за 2-ри,ако ще да ги обиграва,все едно-но на втори искам погром-футболен,физически,морален,всякакъв.
Стрелец, ти бъзикаш ли се с това :"на втори искам погром-футболен,физически,морален,всякакъв"? С този треньор ще ни смелят във Варна! С този състав и тази игра ще се радвам ако паднем с по-малко от 3 гола. Гледай реално на нещата. И още нещо, какви са тези шопски изстъпления от теб? Защо си като тях: "Аз не сакам на мен да ми е добре - искам на Вуте да му е зле." Аз също не обичам Левски, но мен ме вълнува моя си отбор и ме боли оная работа за Левски. Аз искам отборът ми да се вземе в ръце и да стане онова, което му приляга. Онова което беше когато в състава ни беше Кривия!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Не ща да коментирам. Срам ме е
"Най- добрата защита" - толкова много грешки. Никой незнаеше къде да играе по терена. И какви бяха тези смени при 0:1. Трябваше да играем без напрежение, спокойно да разиграваме топката, Румбата не получи една свястна топка, добре че се бореше и си я вземаше сам. Наката добро първо полувреме, но след картона се дръмпна нещо ( и той пропуска следващия мач). Бачев, Кулибали, Аврамов много слаби, за Ратников какво да кажа, ако продължава да го пуска последните 20 мин. по добре да го държи при дубала. Не ми се говори повече.
За мача с Пирин пак съм на Тича. Дано лятото се направи нещо адекватно от ръководството, иначе оставаме средняшки отбор....................

За мача с Пирин пак съм на Тича. Дано лятото се направи нещо адекватно от ръководството, иначе оставаме средняшки отбор....................
И ще запеем ний за вас зелено- бели богове ........
- Sagittarius
Не зеления,аз съм суеверен.Всичките ни проблеми дойдаха от онези мизерници Ганьо и Гонзо,които след като ги размазахме с 4:1 инициираха помия да се лее върху нас и клетви имаше и ни сполетяха нещастията.За тях аз виня онзи отбор и онези двама агенти на ДС и тяхната подлога Гонзо.Да,нека да ни бият с 3 гола,но като е гарга да е рошава,нека 3-те точки във Варна наистина бъдат пирови,знаеш какво говоря и какво трябва да правят нашите с гадни типове като Тасевски,Йовов и Урсулеца-безмилостен терор 90 минути и 0:5 да паднем в техния лагер да проклинат мача с Черно Море и този мач да им струва прекалено скъпо и да си платят за точките с болка и страдания до дупка.Затова пак казвам - на живот и смърт,кило кръв и метър кожа,безмилостно и 90 минутен терор!Ако и това не могат да направят - да се махат от Черно Море начело с Велизар
ПС:Не Вуте,не,на Левски само да му е зле.Щом на нас е зле,и на тях ще е зле.Или падат във Варна кротко,или си плащат за трите точки с куп смазани и контузени.Писнало ми е от техните жалки симуланти и артистчета.Е,сега не ни трябват точки и момента и идеален да се саморазправим както трябва с тази тумба дузпаджии.Да им дръпнем една сеч,такава сеч,че само като чуят за нас и да бягат през глава
ПС:Не Вуте,не,на Левски само да му е зле.Щом на нас е зле,и на тях ще е зле.Или падат във Варна кротко,или си плащат за трите точки с куп смазани и контузени.Писнало ми е от техните жалки симуланти и артистчета.Е,сега не ни трябват точки и момента и идеален да се саморазправим както трябва с тази тумба дузпаджии.Да им дръпнем една сеч,такава сеч,че само като чуят за нас и да бягат през глава
Последна промяна от Sagittarius на 17 апр 2010 17:54, променено общо 1 път.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Sagittarius написа:Не зеления,аз съм суеверен.Всичките ни проблеми дойдаха от онези мизерници Ганьо и Гонзо,които след като ги размазахме с 4:1 инициираха помия да се лее върху нас и клетви имаше и ни сполетяха нещастията.За тях аз виня онзи отбор и онези двама агенти на ДС и тяхната подлога Гонзо.Да,нека да ни бият с 3 гола,но като е гарга да е рошава,нека 3-те точки във Варна наистина бъдат пирови,знаеш какво говоря и какво трябва да правят нашите с гадни типове като Тасевски,Йовов и Урсулеца-безмилостен терор 90 минути и 0:5 да паднем в техния лагер да проклинат мача с Черно Море и този мач да им струва прекалено скъпо и да си платят за точките с болка и страдания до дупка.Затова пак казвам - на живот и смърт,кило кръв и метър кожа,безмилостно и 90 минутен терор!Ако и това не могат да направят - да се махат от Черно Море начело с Велизар
+1

GrEeN-FaN написа:Sagittarius написа:Не зеления,аз съм суеверен.Всичките ни проблеми дойдаха от онези мизерници Ганьо и Гонзо,които след като ги размазахме с 4:1 инициираха помия да се лее върху нас и клетви имаше и ни сполетяха нещастията.За тях аз виня онзи отбор и онези двама агенти на ДС и тяхната подлога Гонзо.Да,нека да ни бият с 3 гола,но като е гарга да е рошава,нека 3-те точки във Варна наистина бъдат пирови,знаеш какво говоря и какво трябва да правят нашите с гадни типове като Тасевски,Йовов и Урсулеца-безмилостен терор 90 минути и 0:5 да паднем в техния лагер да проклинат мача с Черно Море и този мач да им струва прекалено скъпо и да си платят за точките с болка и страдания до дупка.Затова пак казвам - на живот и смърт,кило кръв и метър кожа,безмилостно и 90 минутен терор!Ако и това не могат да направят - да се махат от Черно Море начело с Велизар
+1
+2

Иначе с вашия отбор стана лесно да се вади по някой лев от залагане.Биете най-слабите във Варна и падате почти навсякъде навън.Специално днес останах доволен.
Обаче следващия мач с Пирин малко ме притеснявате. 

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
-
- Контакти:
TNT написа:Иначе с вашия отбор стана лесно да се вади по някой лев от залагане.Биете най-слабите във Варна и падате почти навсякъде навън.Специално днес останах доволен.Обаче следващия мач с Пирин малко ме притеснявате.
С твоя отбор е най-лесно!
Залагай смело,изобщо не се притеснявай!

Ако не залагаш на него,ще останеш доволен!
Вие си нямате на идея колко ни подценяват сега всички,и колко ще променим накрая класирането! Със сигурност ще спънем някой от софийските отбори!
Точно ей така както сме супер слаби! Всичко е възможно и аз вярвам в това! Пък и да не стане,ми е все тая! Аз ще отида в софия и срещу локото и срещу чорбата,пък каквото ще да става! САМО ЧЕРНО МОРЕ!!! 

О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!
Не знам кога ще вкара гол навън, за последно преди 5 месеца срещу Монтана
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''