thebully написа:колега или аз не мога да ви обясня това което искам,или някой не искат да вдянат това което пиша,никой не говори за максимум и самочувствие,всички знаем моментното състояние на отбора и футболистите които са на линия за мачовете,моята теза е следната-мачовете с Миньор и Каварна да се изиграят от основните футболисти и с оглед на постигнатите от тези две срещи резултати да се мисли за по-нататък,да се видят и другите отбори кой какво прави в първенството и купата и тогава да се реши кое е приоритет,едни 90 минути в Кюстендил не мисля че са проблем,абе смешна работа въобще грешен след грешен ход правим ама няма кой да вдене,варианти и врътки колкото искате има в момента,да сме на 10 място в първенството да го отпишем разбирам-но да имаш реални шансове за 3-4 място с оглед трагичната игра на тъй наречените грандове това не мога да го проумея,на 31-ви при лошо стечение на обстоятелствата отпаднем за купата а ЦСКА-продължи какво правим тогава(нима няма да им стискаме палци да спечелят купата дето се вика),защо да не скочим на Миньор с пълни сили на неутрален при това терен -все пак са ни пряк конкурент за 4-то място,вярно е че загубихме доста точки последно време,но защо да не поддържаме една добра дистанция зад четвъртия в класирането(независимо кой е той-за момента Левски)-и при удобна възможност да ги ударим,да не говорим че при победа днес разликата с третия е 4 точки,какво е това примиренческо мислене не знам,от кога почнахме да си избираме мачовете в които ще се хвърляме и в които не,не ме разбирайте погрешно-твърдо съм зад Велизар и отбора,някой от футболистите ги познавам лично,просто ако ще се страхуваме от Калиакра че да си пазим основните футболисти за тях-къде сме тръгнали въобще питам аз,и къде е гаранцията че другите отбори ще си вземат мачовете - а наща програма била трудна и няма да можем да ги вземем,топка-женски род всичко може да стане,излизат 11 срещу 11-който го е страх от мечки в гората да не ходи,не съм голям оптимист за днеска-НО дано да откраднем нещо от този мач че да продължа да си редя схемите тука

Левски може и да не са кой знае какво в момента, но имат по-лесните мачове и не ми се вярва все така да се дънят. Освен това никой не говори за плашене тук. Става въпрос за тактика. Всички обичат да гледат красив футбол и т.н., но най-често отборите с по-грозен футбол и по-добра тактика печелят. В случая е разумно това, което прави Велизар... с оглед, че мача с Миньор ще е здрав, конкурент за 4 място.. и може още няколко човека да отпаднат поради контузии, наказание или не знам си какво.... и да се чудим какъв отбор да сглобяваме колкото да излезем с нещо срещу Калиакра. Това се нарича разумност и предпазливост. Което е добре да го има понякога. Ако нямахме толкова контузени и то все в предните звена на отбора, щяхме да се борим без проблем на 2 фронта. Но реално погледнато, в момента нямаме капацитета да го направим... и ако се правим на големите пичове дето ще спечелим и купата, и 3-4 място и не знам си какво... накрая ще останем с нищо. С оглед на добрия противник за купата, ако победим както се очаква и би трябвало да стане.. въпреки че то нашите не се знае къде мога да поднесат изненада и да се издънят. Ама стане ли това, което се очаква... ни остават още 2 мача. И тъй като купата е основния ни приоритет, съм сигурен, че тези 2, надявам се и срещу Калиакра... 3 мача, ще ги изграем като финал, с мотивация и концентрация, която нямаме в другите мачове. Може и да се издъним, всичко е възможно, топката е женска дето викаш. Обаче ако ЦСКА не спечелят купата, понеже може и това да стане. Тогава какво?! Трябва да станем на 3 място, дори и да минем Левски или ЦСКА, ще успеем ли да минем и двата отбора?! А дори и да свършим на 3 място по някаква случайност, то ние вече постигнахме 3 място. В единия случай се борим за това, в другия случай се борим за трофей!!! Имаме още 3 мача... и реално има само 1 отбор, който може да ни създаде някакъв проблем за спечелването - отбора на ЦСКА. Няма ни Левски, ни Локо Сф, ни Литекс.... напълно реална възможност да триумфираме и поне аз не искам да я изпускаме заради някакви болни амбиции да печелим всичко и разни такива. Ако гледаме реално, пак казвам според мен, това е най-правилното решение.
А бонуса е, че ще видим играчи, на които не се дава толкова шанс. Това, че излизаме с такива играчи.,... не означава, че сме там, за да паднем. Аз лично очаквам да се представим достойно. Но ще видим какво ще стане след час