Сливен : Черно Море 8.3.2010

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Romano
Контакти:

Re: Сливен : Черно Море 8.3.2010

Мнениеот Romano » 08 мар 2010 19:15

Съдията се постара да не спечелим мача, макар основната вина да е у нас. Над 10 фаула пред нашето наказателно и постоянно накъсване на играта. Пресилен 2 жълт картон на Сашко, но после вдигна пресилен и на оня от Сливен. За мен беше грешка на Велизар да смени Божилов с Заков, по скоро трябваше да вкара офанзивен халф или втори нападател до него да получава топки свалени с глава. Трябваше да извади Жоро Илиев. Днес не беше неговия ден. Дано в неделя да е хубаво времето във Варна, за да стане хубав мач с локото. Направиха добър отбор и мисля че ще е много инересно.

Колкото до изказването на тренера за вещиците, мисля че искаше да напомни за интервюто от зимата когато попита как ще се свири завързан мач на лефски след целия вой който нададоха и натиска при смяната на комисията. Вече всички видяхме как :lol:

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 08 мар 2010 19:17

MOREE написа:докога ше тарпи георги илиев много слаб

кой си ти и за какво се бориш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 08 мар 2010 19:18

Продължавам да мисля, че на този отбор би му подхождала по-офанзивна тактика. Айде срещу Левски, ЦСКА и Литекс да сме с един нападател - ОК. Но след като имаме претенции да сме един от водещите отбори и играем срещу Сливен, Спортист и Мездра и да играем с един нападател някак не върви. За мача с Черноморец някой ме упрекна, че критикувам тактиката, че той предпочитал да печелим, па макар и грозно и т.н. Аз пък искам този отбор да печели красиво! И мисля също, че имаме един стойностен отбор, на който не му подхожда 7-8 място, защото може да играе красив, нападателен футбол и да побеждава. Надявам се още следващия мач!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 08 мар 2010 19:52

Ратников въобще не е за такъв терен, момчето.. Ще стане някоя беля и няма да го видим преди май.
Двама ми липсваха ужасно в такъв тежък мач - Станислав и Миро! С тях щеше да е различно!
Колкото до терена и съдията - безобразни.

Потребителски аватар
joysl1
Контакти:

Мнениеот joysl1 » 08 мар 2010 19:54

Romano написа:Съдията се постара да не спечелим мача, макар основната вина да е у нас. Над 10 фаула пред нашето наказателно и постоянно накъсване на играта. Пресилен 2 жълт картон на Сашко, но после вдигна пресилен и на оня от Сливен. За мен беше грешка на Велизар да смени Божилов с Заков, по скоро трябваше да вкара офанзивен халф или втори нападател до него да получава топки свалени с глава. Трябваше да извади Жоро Илиев. Днес не беше неговия ден. Дано в неделя да е хубаво времето във Варна, за да стане хубав мач с локото. Направиха добър отбор и мисля че ще е много инересно.

Колкото до изказването на тренера за вещиците, мисля че искаше да напомни за интервюто от зимата когато попита как ще се свири завързан мач на лефски след целия вой който нададоха и натиска при смяната на комисията. Вече всички видяхме как :lol:

Съдията "удари" топката във гредата в 87м. лафа на крив К-Р му пре4ела вълната....нали знаете....
Съдията? а съдията дето само той не видя гола на Левски за купата?
В Сливен станахте 3 ти миналата година с помоща на господ в 93м....сега в Сливен се простихте за Европа рано рано
нищо лично...хвърлете се за купата за финал с Цска и мача срещу чорбетата за първенство пуснете дубъла си ,че ако паднете :mrgreen: на финала да с надявате Цска да е шампион Успех :mrgreen:

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 08 мар 2010 19:55

joysl1 написа:
Romano написа:Съдията се постара да не спечелим мача, макар основната вина да е у нас. Над 10 фаула пред нашето наказателно и постоянно накъсване на играта. Пресилен 2 жълт картон на Сашко, но после вдигна пресилен и на оня от Сливен. За мен беше грешка на Велизар да смени Божилов с Заков, по скоро трябваше да вкара офанзивен халф или втори нападател до него да получава топки свалени с глава. Трябваше да извади Жоро Илиев. Днес не беше неговия ден. Дано в неделя да е хубаво времето във Варна, за да стане хубав мач с локото. Направиха добър отбор и мисля че ще е много инересно.

Съдията "удари" топката във гредата в 87м. лафа на крив К-Р му пре4ела вълната....нали знаете....
В Сливен станахте 3 ти миналата година с помоща на господ в 93м....сега в Сливен се простихте за Европа рано рано
нищо лично...хвърлете се за купата за финал с Цска и мача срещу чорбетата за първенство пуснете дубъла си ,че ако паднете :mrgreen: на финала да с надявате Цска да е шампион Успех :mrgreen:

[offtopic]аре мекия :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 08 мар 2010 19:59

Не ни е виновен съдията,че за цял мач имаме три удара във вратата на Сливен.Терена беше много зле ,ама и наще играха ганкиното.И 15-те отбора са много зле,затова е интересно,защото всеки може да бие всеки!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 мар 2010 20:23

Черно море се опитаха малко повечко да поиграят футбол днес, но нормално....все пак разполагат с по добрите играчи като идивидуалности.
Отлична тактика обаче за Сливен !
Мисля, че в лагера на съгражданите ми.....ремито е влизало в плановете.
Като игра, няма...какво толкова да се коментира.....играчите по скоро се опитваха да пазят равновесие, от колкото да мислят комбинации !
И аз смятам, че този мач трябваеше да се отложи !
Терена на Хаджи Димитър по принцип....е доста добър, но времето през тази зима го разсипа !
Много дъжд, и съответно влага....отделно където през ден температурите падаха....и терена замръзваше.
Възможно най лоша комбинация за тревно покритие !
В заключение....не мисля, че рефера е повлиял на резултата.....но друг е въпроса, че беше слаб !
Не може, при и без това трудната игра....да свириш всяко съприкосновение на футболисти !
Просто доуби и малкото футбол който се опитваха да играят и двата отбора !
Успех и на двата отбора.....в различните цели......и докато съм сигурен, че Сливен ще се спасят от изпадане....то варненци ще трябва доста да се потрудят за европейска виза... ;)
Все пак.....дано изместите Локо Сф ..... :mrgreen:

П.П.
Незнам защо намесвате Лечков в някви "съдийски игри" ?
Можеби незнаете.....че той е в изключително лоши отношения с Боби и обкръжението му в момента ! ..... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 08 мар 2010 20:36

Според мен при нормални атмосферни условия Сливен ги отнасяхме,но истина по-скоро усилията им бяха да запазят равновесие преди всичко и от там за противника беше по-лесно да играят за равенство или ако случайно вкарат гол.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 08 мар 2010 22:15

joysl1 написа:

Що не се скриеш? 1000 пъти е по вероятно вие да изпаднете отколкото ние да не се класираме за ЕКТ!!! :mrgreen:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”