Черно Море 2:0 Черноморец

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Re: Черно Море 2:0 Черноморец

Мнениеот ZelenOtbor » 02 мар 2010 16:31

Да питам също така на стадиона колко човека имаше, на мен ми се стори не лоша бройка за Понеделник :)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 02 мар 2010 18:13

около 4000.Може и малко повече да са били.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
VW-CORRADO_1913
Контакти:

Мнениеот VW-CORRADO_1913 » 02 мар 2010 19:19

А не мислите ли че вместо да пазим резултат с пускането на Бачев и Лазаров можеше да пусне някой юноша да се обиграе с отбора и да натрупа самучуствие?
Не мислите ли че тази тактика прекарана още от К.Спасов да се пази резултата е глупава, антифутболна и показване на слабост ако щете аз не искам да гледам такъв футбол ако ще и да падаме

Потребителски аватар
Romano
Контакти:

Мнениеот Romano » 02 мар 2010 20:01

Щеше да е хубаво да пусне някой юноша или нов да поигае малко в мача, но да не забравяме че ни трябваше победа с 2 гола разлика. В края на първенството това има значение. Сега при равни точки ще сме пред Ч-ц.

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Мнениеот ZelenOtbor » 02 мар 2010 20:01

На тебе може и да не ти се гледа такъв футбол, ама на ТИМаджиите им са гледат победи, не вярвам скоро Велизар да направи това, което ти каза :) Много искам да гледам Ратников, ама не го пуска :twisted:

Потребителски аватар
Romano
Контакти:

Мнениеот Romano » 02 мар 2010 20:14

Победите носят точки, носят самочуствие, а със загубите дори и красиви можеш да предизвикаш само съчуствие и потупване по рамото. Мисля, че всички в този форум искаме да гледаме победители и това което най- много ме радва през последните години е че излизаме в всеки мач и се борим за да си вземем победата с всички сили.

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 02 мар 2010 20:51

Romano написа:Щеше да е хубаво да пусне някой юноша или нов да поигае малко в мача, но да не забравяме че ни трябваше победа с 2 гола разлика. В края на първенството това има значение. Сега при равни точки ще сме пред Ч-ц.

Toчно така,хареса ми това което си написал!В края на краищата в историята остава резултата.Освен това победителите не ги съдят :) (това в рамките на шегата).
Има кога да се обиграват юношите.Срещам мнения,че бургазлии са имали достатъчно положения,че да ни бият(че и дузпата е трябвало да се пребие ,не искам да споря на тази тема,просто споменавам),така че.....аз мисля - Велизар посъпи правилно!

Потребителски аватар
VW-CORRADO_1913
Контакти:

Мнениеот VW-CORRADO_1913 » 02 мар 2010 22:13

Аз мисля че има достатъчно примери за отбори който практикуват атакуващ и атрактивен футбол вярно не са Български но трябва да се учим от тях за да сме Европеици и във футбола може да не сте съгласни с мен в случая но това е моето мнение аз не искам да сме като Барса но не съм съгласен отбора да играе толкова дефанзивен футбол че чак да сменяме нападател със защитник при положение че водим с 2 гола според мен трябва да се практикуваме сравнително офанзивен футбол със задържане и разиграване в средата на на терена а не със пет състезателя в центъра а защитата да си разцъква
П.С. Дори и в следващите мачове да водим с по 2-3-4 гола (недай боже да падаме с толкова ) Велизар няма да пуска младите подчертавам юноши на отбора

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 02 мар 2010 22:44

Да напиша и аз два реда. Мисля, че имаме чудесен вратар, желязна защита, добра халфова линия и .... немощно нападение. Вярно е, че ги няма Миро Манолов и Данчо Юруков, но не съм сигурен, че и с тях ще изглеждаме по-различно. Като изключим мача с Локо Сф /най-добрият ни мач за мен/ и Левски през целия полусезон изпитвахме големи трудности в атака. Когато халфовете ни имат ден /както в мача с Локото/ нещата изглеждат добре, но не можем да се надяваме все да е така. Просто тактиката трябва да е по-офанзивна. Що се отнася до схемата с 3-ма централни защитници не виждам нищо революционно. То вярно, че в България може да играеш каквото си искаш схема /Локо Пд играеха с либеро и станаха шампиони/, но погледнете Европа. Аз поне не се сещам някой да играе така /последно Алардайс ползваше 5-3-2 в Болтън, но то беше преди няколко години, пък и разполагаше с подходящи изпълнители/. Иначе като за първи мач горе-долу добре, но и срещу себе си имахме един слаб и безидеен Черноморец. Въпреки всичко честито на всички моряци и чакаме 3 точки в Сливен!

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Мнениеот ZelenOtbor » 03 мар 2010 00:01

Наистина ли мислиш, че защитата ни е желязна.. Аз толкова грешки от защитата не съм виждал през живота на Тича. Хубаво, че беше Илко и че оня Морис и бездарник :)

Върни се в “Черно море”