ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Re: ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Мнениеот San-Jose » 08 дек 2009 14:42

more написа:
San-Jose написа:Някой спомня ли си какво ни беше нападението през 2006 срещу Левски, когато ги отстранихме след продължения и 3:2, ако има някъде и състава, нека го пусне тука, тогава показахме на Шалке 04 как да се класиране на 1/2 финала за УЕФА :lol:

Черно море - Левски - 3:2
след продължение (2:2 в редовното време, 2:0 след първото полувреме)
Голмайстори: 1:0 Христов 24, 2:0 Костадинов 35, 2:1 Емил Ангелов 57, 2:2 Георги Иванов 69, 3:2 Вачев 105
Състави:
Черно море: Колев, Лопес, Вачев, Моралес, Милошевич, Стоянов (95 Индзаги), Христов, Костадинов, Жеков (Мирчев 83), Симов (57 Костурков), Владимиров.

Левски: Петков, Миланов, Томашич, Боримиров, Асен Букарев (46 Мирослав Иванов), Домовчийски (57 Йовов), Емил Ангелов, Вагнер, Бардон (63 Георги Иванов), Станислав Ангелов, Топузаков.

10X, вижда се с какъв състав успяхме да ги победим, време е Електричката да направи силен мач за нас и да покаже това, което очаквахме от него, дано и Заков се справи в нападение в отсъствието на Миро Манолов

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 08 дек 2009 14:48

Къде са ни подпраяли този сезон бе, бате, та толко плачеш като вдовица за ... Аре като говориш за съдии виж как бихте в Мездра и Монтана и как се свири на Левски- Литекс.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 08 дек 2009 14:52

zlostar написа:Къде са ни подпраяли този сезон бе, бате, та толко плачеш като вдовица за ... Аре като говориш за съдии виж как бихте в Мездра и Монтана и как се свири на Левски- Литекс.

Баце,за Монтана се изказваш неподготвен изобщо.В ринг.бг има репортажче от мача с картоните-ами говорим за ебаси селските влизания и чисти опити за убийство.Какво да направи съдията?Да не свири тези очеизвадни картони ли :?:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 08 дек 2009 14:55

zlostar написа:Къде са ни подпраяли този сезон бе, бате, та толко плачеш като вдовица за ... Аре като говориш за съдии виж как бихте в Мездра и Монтана и как се свири на Левски- Литекс.

Извинявай само за протокола ти мача с Монтана гледа ли го ?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 08 дек 2009 15:00

http://www.ring.bg/multimedija/montana-cherno-more-1-2.html
Ето го репортажа.Забележете само влизането на Миро Иванов в краката на Дани Димов при положение,че има вече ЖК.Вижте за какво влизане говорим-с двата крака,с бутоните и без топка директно отзад в глезените :idea: .Това е не втори жълт,а директен ЧК.По-просташко влизане и селяндурщина не съм виждал!Втория червен - ами Бето е с ЖК и къде посяга - с бутоните в лицето на Миро Манолов и го рита с тях в гърдите...ами е*и му майката,те просто не спираха с тези селски номера
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 08 дек 2009 15:01

Смешната дузпа, при 1:0 реши мача, Димо Момиров даваше пример защо извадили Баничката от съдийството, защото измислил дузпата по-миналия сезон, втората дузпа и червения картон били измислени, а първата дузпа била по-скоро спорна, нямаме гостуване без измислена дузпа за вас, която решава мачовете

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 08 дек 2009 15:02

Аз да ви кажа морето паднаха на гераня доста по-леко отколкото се дадоха Мездра и Монтана но никой не пада лесно без да знае, че после ще получи нещо и моряците сега може да си получат коледния подарък и затова се радват нали сме си в България.

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 08 дек 2009 15:08

Sagittarius написа:http://www.ring.bg/multimedija/montana-cherno-more-1-2.html
Ето го репортажа.Забележете само влизането на Миро Иванов в краката на Дани Димов при положение,че има вече ЖК.Вижте за какво влизане говорим-с двата крака,с бутоните и без топка директно отзад в глезените :idea: .Това е не втори жълт,а директен ЧК.По-просташко влизане и селяндурщина не съм виждал!Втория червен - ами Бето е с ЖК и къде посяга - с бутоните в лицето на Миро Манолов и го рита с тях в гърдите...ами е*и му майката,те просто не спираха с тези селски номера

Шуменския Деко :lol: се е учил от своите доскоршни събратя

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 дек 2009 15:11

Утре Левски дали наистина няма да се подхлъзнат яко :roll:
Очевидно Георги Иванов няма да може да разчита на Живко Миланов, Седрик Бардон, Юсеф Рабех и Веселин Минев.
Изображение

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 08 дек 2009 15:12

Мача с Мездра - да. С Монтана само репортаж. За мен ч.к. на М. Иванов е пресилен- фаул- а си е за ж.к., но не може да решиш мача още в 6мин за реплика (1вия картон, след който дойде и фаул-а). Умишлено се опитвах да избегна темата съдийство, защото искам хубав мач и хубава победа, но бях провокиран за този коментар от един от вашите фенове, който явно повече се интересува мача да бъде свирен така че Левски да загуби, отколкото Черно море да играе така че да докаже, че трябва да спечели.

Върни се в “Черно море”