СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
al_ex1

Re: СПАМ

Мнениеот al_ex1 » 27 авг 2009 22:06

Sagittarius написа:Медиите се оливат да величаят ЦСКА,който елиминирва един руски средняк като Динамо.Не,че е нещо маловажно като знаем,че руския футбол и местния шампиоант са в топ 6 на Европа,но тогава какво да кажем за Насионал Мадейра,който изхвърля руския гранд като Зенит?Амкар и те отпадат от английски слабак,какъвто е Фулъм на острова.Еми факт е,че руснаците никак не са във форма,но подвига не е на ЦСКА,колкото и сега да си плюнчат моливите Гошо Атанасов и ММач,подвига г-да е на Насионал Мадейра,който далече не е нито Бенфика,нито Порто,нито Спортинг.

ПС:Не мисля,че ще имаме 3 отбора в групите.Гледам Литекс-БАТЕ и се усеща (не)правилния футбол.Още 2-3 центрирания и БАТЕ ще вкарат гол,Мърди се е окопал като опълченец,но всяка висока топка е за беларусите :?

Твойта подлост и гадост няма край! Ти си един абсолютен комплексар и мижитурка!

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 27 авг 2009 22:15

И Литекс ако влезе с 6 мача плюс до зимата, ще отложат цялото първенство

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 27 авг 2009 22:43

ПРАВИЛНИЯ ФУТБОЛ :mrgreen:

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 27 авг 2009 22:55

ПС:Не мисля,че ще имаме 3 отбора в групите.Гледам Литекс-БАТЕ и се усеща (не)правилния футбол.Още 2-3 центрирания и БАТЕ ще вкарат гол,Мърди се е окопал като опълченец,но всяка висока топка е за беларусите

:mrgreen: разбираш ги ;)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 авг 2009 23:19

Беше очевидно,първото полувреме от високите топки Литекс не взе нито една,имаха луд късмет,че не получиха гол още тогава.Мърди водеше мача като пиян,абсолютен евроидиот е Литекс,0:3 от БАТЕ.

Колкото до чорбарската мижитурка-аз не понасям ЦСКА,разбра ли?Викал съм винаги и винаги ще викам срещу ЦСКА и Левски.Но е факт,че Зенит е гранд,а Динамо-средняк!Яд ли те е,че това е реалността колкото и утре Жоро Атанасов да плюнчи молива?Яд ли те е,че Насионал Мадейра отстрани гранд-Зенит,а вие - средняк?Спокойно,знам,че мислиш Динамо за Манчестър Ю,затова няма да ти развалям празника :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 авг 2009 23:38

Мърльо показа предимствата на "правилния" футбол :mrgreen: .0:4 от слабак като БАТЕ.Боже,защо Черно Море не играе с такива смешници,защо трябва да играем срещу колоси като ПСВ и Щутгарт?Защо не ни се падна Дебрецен на нас :?: .Както и да е.Това на Литекс е един от най-големите позори за България.Очаквах го,нормално е.Когато отидеш в УЕФА взел Купата само защото си я менкал с другия евроидиот-Левски-можеше да се предвиди падението на всички които правят мръсотии в България.Истински позор,2 мача трябваше да изиграе селото,2 мача срещу слабаци като БАТЕ - провал,позор.2,но бяха истински мача,нали?Не беше като сателита Локо Мз да се дупне с 0:5?Не беше да се менкаме с Левски-ний да се дупнем в Ловеч,те да легнат на Пирин и да ни направят път за Купата :?: .Нищо общо.Господ наказа измекярите - на едните прати Дебрецен,на другите БАТЕ.Сега им пожелавам да се "натресат" на ПСВ,за да оправят головата разлика на холандците
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 27 авг 2009 23:42

НАС СЛЕД ОТПАДАНЕТО ОТ ПСВ ВЕЧЕ НЕ НИ ИМАХА ЗА ОТБОР ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ПОДЛОГИ И ЗАПОЧНАХА ДА ПРИКАЗВАТ..... ''ПО ТРАДИЦИЯ НАЙ-ДОБРИТЕ НИ 3 ОТБОРА ОТНОВА СА НА КРАЧКА ОТ ЛИГА ЕВРОПА..............миналата година кои уговориха купата на България :?: Литекс с какви отбори спечели купата на България и се класира за Лига Европа и с още по-голям късмет от 4-я кръг срещу БАТЕ, а ние за 3-тото място в 3-я КРЪГ С ЕДИН ОТ ФАВОРИТЕ ЗА СПЕЧЕЛВАНЕ НА ЛИГА ЕВРОПА....а те не могат да бият гигантите БАТЕ и Дебрецен и едните се радват, че поне били в групите.Можехме и да отстраним ПСВ ако не беше гола в 94 минута, но защо постоянно ни прецаква тоя жребия, защо не един път най-тежкия жребий не беше при говедата, ЗАЩОООО Е ТАЗИ ШИБАНА НЕПСРАВЕДЛИВОСТ :?:
Последна промяна от ludiq1913 на 27 авг 2009 23:51, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 авг 2009 23:49

Направо ни изравниха със земята-отпадане от световен колос като ПСВ!Сега селото на Мърди?От трактористи!С 0:4 насред България!Резил!Чакам сега писанията на пишещите дебили!Има ли или няма по-големи смешници от Литекс(и Левски)?Има ли?БАТЕ с клизми елиминира Вентспилс,с гол на чужд терена :mrgreen: .За нас след ПСВ - щели сме да бъдем под 5-то място в БГ,а Литекс питам?Евроидиота Литекс,дето сега селски отбор като БАТЕ го насече на прачета с 0:4 на кое място ще е?Знам знам-фаворит за титлата!С уредени мачове като това 0:5 в Мездра - може,ако си извъртят по 1 кавал с другия евроидиот-Левски - може пак да се калсират в УЕФА...за да позорят България пред Европа.Литекс-срам за България,мръсно леке :!:

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 27 авг 2009 23:57

Пада му се на фирменото отборче.Преди си уредиха 2 титли сега почнаха купи,искат и те да станат вечно абонирани за Европа,ама се вижда че са въздух под налягане. :mrgreen:

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 28 авг 2009 14:03

15. Георги Петков (Левски)

16. Живко Миланов (Левски)

17. Веселин Минев (Левски)

18. Георги Сърмов (Левски)

19. Кирил Котев (ЦСКА)

20. Иван Стоянов (ЦСКА)

21. Пламен Николов (Литекс)

22. Радостин Кишишев (Литекс)

Колко е нагъл само, вместо да го хване срам от вчерашния му резил....

Върни се в “Черно море”