Varnauser написа:Ако платят сумата по откупната му клауза и той не е против, трансферът не може да бъде спрян.
Именно. При Патрик сумата беше 150 хил. евро. Договор и чудо, за две години и откупна клауза за едно БМВ. Чудна политика водим.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Varnauser написа:Ако платят сумата по откупната му клауза и той не е против, трансферът не може да бъде спрян.
'enki' написа:Varnauser написа:Ако платят сумата по откупната му клауза и той не е против, трансферът не може да бъде спрян.
Именно. При Патрик сумата беше 150 хил. евро. Договор и чудо, за две години и откупна клауза за едно БМВ. Чудна политика водим.

'enki' написа:Varnauser написа:Ако платят сумата по откупната му клауза и той не е против, трансферът не може да бъде спрян.
Veso1913 написа:Проблема според мен с Леандро не е за това че заминава,а КЪДЕ точно отива/не че трябва да ме интересува,след като иска да отиде/,но Казахстан точно в момента не е дестинация коятоо нормален човек би избрал,а и Илиан каза че трансфера е на 99%,може би поради тази същата причина.Не ми харесва като фен че ни заминават постоянно най добрите играчи,но това е политика на клуба.Печелят пари,издръжката на клуба им е почти без пари,печелят имидж и всеки който има качества и иска да възроди кариерата си би избрал нас,катоо е наясно че никой няма да го спира.За феновете остава съмнителнотоо удоволствие от продажбата и факта че треньорите си вършат работата добре.
greenpeak написа:Veso1913 написа:Проблема според мен с Леандро не е за това че заминава,а КЪДЕ точно отива/не че трябва да ме интересува,след като иска да отиде/,но Казахстан точно в момента не е дестинация коятоо нормален човек би избрал,а и Илиан каза че трансфера е на 99%,може би поради тази същата причина.Не ми харесва като фен че ни заминават постоянно най добрите играчи,но това е политика на клуба.Печелят пари,издръжката на клуба им е почти без пари,печелят имидж и всеки който има качества и иска да възроди кариерата си би избрал нас,катоо е наясно че никой няма да го спира.За феновете остава съмнителнотоо удоволствие от продажбата и факта че треньорите си вършат работата добре.
За Леандро се говори, че отива в Азербайджан! Бъркаш държавите Весо.
Отборът в който отива е доста стойностен, "Карабах" в момента е водач в класирането им: https://int.soccerway.com/national/azer ... on/r63175/
Карабах играе в Баку, имат сериозен бюджет и страхотна материална база. Играят в евротурнирите, през февруари имат мач с Марсилия!!!!
Леандро отделно ще получава доста добра заплата там, доста по-висока от това което взема при нас. На фона на това изборът му е напълно оправдан.
'enki' написа:За Денислав и аз съм съгласен. Да му дадем минутите на Леандро, пък да видим после дали ще можем да изкараме 150 хил. евро за него. Също така и повече минути за Милушев и К. Георгиев. Дето ще спасяваме кариерите на разни футбулисти, по-добре да се погрижим за нашите момчета.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта