Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Мнениеот зеления » 16 май 2017 17:03

Vladislav написа:
black sea написа:Жалкото е колеги, че се иска съвсем, съвсем малко за да сме даже трети. Всички виждате колко трагични са ония от Подуене, отбора на Дунав също не е кой знае колко добър (просто другите сме ужасно слаби и се създава погрешно впечатление, че Дунав са някакво "страшилище"), а за Тото Пд няма смисъл да говорим. Само забележете колко време бяхме четвърти (с тази уникално слаба игра), просто няма кой да ни задмине, едва ли не. Така, че наистина положението е много, много неприятно - шефове, на които не им пука за нищо и треньор, който прави само глупости, изживява се като някой новатор, опитва се да импровизира и експериментира.
Само да добавя по въпроса за "ментетата", че и Балджо е абсолютно такова, обаче си е "бетон" титуляр. А от старите ни футболисти, Гонзо упорито продължава да налага Паланков и Даниела, а те отдавна са приключили с футбола.

Дани Георгиев, наречен от теб Даниела има около 200 мача за Черно Море. Мисля си че заслужава уважение за това. На години е вече, мъчи се. От него, от Паланков, от Венков, че и от Жоро може да се иска да имат по- скоро поддържаща роля. Дани винаги е играл на макс, колко му се получава е друг въпрос.

+ 1 000! Някои псевдо фенчета си умират от кеф да оплюват наши ДОКАЗАЛИ се играчи! Ама какво уважение очакваш от такива...
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 16 май 2017 20:53

Разочарован и изнервен от слабата и безидейна игра на нашия отбор този сезон (особено напоследък), си позволих да обидя Дани Георгиев, за което се извинявам. Това обаче не променя факта, че той и Паланков са не много добри играчи и нямат кой знае колко успешни мачове за нас. Само, защото са футболисти на Черно море трябва да се надъхвам и да си вярвам, че са най-добрите футболисти на света. Нали все пак са професионални футболисти и получават доста прилични заплати за нашия стандарт и живот.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 май 2017 22:51

Не бих казал, че нямат роля, Паланков изнесе невероятен Финал с ченгетата, Дани Г беше един от най-добрите ни играчи през 2013 есента при Гонзо когато газехме наред всичко, а Жоро си е Жоро, Мишо е ясен и той....Но те остаряха и още преди сезона казах да няма очаквания към тях големи, защото годините са си години и не прощават. Все пак в този отбор има и млади играчи, които са доста колебливи въпреки шансовете, които получават (на 19 г. Жоро беше топ играч и нито за момент не даваше индикации, че се колебае, че няма ясна визия пред себе си и т.н.), а чужденците ни събрани без пари са абсолютни нещастници за разлика от попаденията лятото в лицето на Коварж (най-вече, европейска класа), Секо и Кузма....то тоя Хлупик, Шром и заспалия Пируло са абсолютни компаньони на Гонзо на пейката. Да прибавя и Балджийски срещу чието привличане бях силно против и още тогава смятах за измислен футболист и най-важното - с недобър имидж и минало.....И така се наложи ветераните да закърпват сезона, дано успеят :twisted:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 16 май 2017 23:15

Ето това е огромния недостатък при привличането на "свободни агенти" - един на десет става. Да, без пари ти излизат, но има голяма вероятност да са "ментета". Въпреки това и аз си мисля, че беше невероятна тъпотия привличането на Балджийски, Хлупик и този вратар - анонимник. Ако наистина Гонзо (както би трябвало да е), ги е гледал и избирал тези, това говори много лошо за него. Да се надяваме, че лятото няма да е толкова неуспешна селекцията ни, но засега съм разочарован. И Огнянов, и Старокин не ми вдъхват никакво, ама никакво доверие. Според мен и двамата вече са приключили със сериозния футбол и си "разцъкват" за здраве, т.е. абсолютни заплатаджии.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 17 май 2017 00:27

black sea написа:Ето това е огромния недостатък при привличането на "свободни агенти" - един на десет става. Да, без пари ти излизат, но има голяма вероятност да са "ментета". Въпреки това и аз си мисля, че беше невероятна тъпотия привличането на Балджийски, Хлупик и този вратар - анонимник. Ако наистина Гонзо (както би трябвало да е), ги е гледал и избирал тези, това говори много лошо за него. Да се надяваме, че лятото няма да е толкова неуспешна селекцията ни, но засега съм разочарован. И Огнянов, и Старокин не ми вдъхват никакво, ама никакво доверие. Според мен и двамата вече са приключили със сериозния футбол и си "разцъкват" за здраве, т.е. абсолютни заплатаджии.

Огнянов има нещо,което никой в Черно море няма в момента-последният пас.Ако Бакари е здрав ще има поне 10-15 гола за сезона ,същото очаквам и от Кузма.Те досега играеха каквото там дойде и получаваха епизодични добри подавания.Старокин е повече биткаджия,предполагам го взема заради сериозния опит който натрупа,а и знае качествата и на двамата.За мен приоритетна цел трябва да е вратар.На всяка цена ни трябва вратар първи избор.Сегашните стават за мач-два,но не и за сезон.По добре да вземе един полеви играч по малко,да спести заплатата му и да даде двойна такава на вратар.А за полеви играчи от типа резерви и нашите юноши могат да се справят нелошо както видяхме.Също така ни трябва и централен защитник бързак.С тези защитници тип костенурка,нещо не се получава.Сега като се замисля ни трябва по един играч по оста на отбора +две крила.Това прави 7 броя нови на първо четене.Ако приемем че дефанзивния е привлечен/Старокин/ и Огнянов офанзивния,остават още трима по оста.Бекове сякаш имаме,но трябва да извадим поне един юноша за десен бек резерва.Как я виждате вие не знам,но за мен ще е отново провалена селекция.Трудно се вземат поне 7 нови от които да стават и седемте.Малко остана,ще видим .И дано не се докопаме до ЛЕ,че ще ни се провали и подготовката и ще стане едно мазало...
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 17 май 2017 11:49

Готвач, не ми е толкова до тия евротурнири, просто ме е яд, че се борим за някакво си мижаво четвърто място, при положение, че ги няма Локо Сф и Литекс, а и първенството си е изключително слабо, като цяло. Много добре знаеш, че всичко друго освен Лудогорец е пълнеж, а ние се радваме, че сме влезли сред първите шест, т.е. това ни е целта и после - каквото стане. Уж всичко е точно при нас, спокойно, коректно, пък резултати няма кой знае какви. Да, трето място, купа, суперкупа, не съм неблагодарник, но за толкова години "стабилност" ("ерата" ТИМ), не е нещо чак толкова невероятно. Давам ти пример - помниш Георги Илиев какво направи в Локо Пд и Велбъжд за много по-малко време. Локо Пд станаха шампиони, участваха в ШЛ и независимо, че беше абсолютна мутра ще го помнят с добро завинаги там.
Относно селекцията - ами то и за Балджийски говорехме колко е опитен, има "поглед върху играта", пък видя какво стана. На Огнянов кариерата последните години върви стремглаво надолу, но очевидно е любимец на Гонзо и го привлича независимо от моментното му състояние и форма. Същото важи може би и за Старокин. Ще видим, дано да греша.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 17 май 2017 14:37

black sea написа:Готвач, не ми е толкова до тия евротурнири, просто ме е яд, че се борим за някакво си мижаво четвърто място, при положение, че ги няма Локо Сф и Литекс, а и първенството си е изключително слабо, като цяло. Много добре знаеш, че всичко друго освен Лудогорец е пълнеж, а ние се радваме, че сме влезли сред първите шест, т.е. това ни е целта и после - каквото стане. Уж всичко е точно при нас, спокойно, коректно, пък резултати няма кой знае какви. Да, трето място, купа, суперкупа, не съм неблагодарник, но за толкова години "стабилност" ("ерата" ТИМ), не е нещо чак толкова невероятно. Давам ти пример - помниш Георги Илиев какво направи в Локо Пд и Велбъжд за много по-малко време. Локо Пд станаха шампиони, участваха в ШЛ и независимо, че беше абсолютна мутра ще го помнят с добро завинаги там.
Относно селекцията - ами то и за Балджийски говорехме колко е опитен, има "поглед върху играта", пък видя какво стана. На Огнянов кариерата последните години върви стремглаво надолу, но очевидно е любимец на Гонзо и го привлича независимо от моментното му състояние и форма. Същото важи може би и за Старокин. Ще видим, дано да греша.

В състоянието в което сме бих казал твърдо НЕ на Европа.Относно стабилността-ТИМ нямат интерсе за турнири,защото веднага започва натиска за нови и класни играчи,а това означава ПАРИ,които те не искат да дават за футбол.Там е истината,а не в случайно,или не "слабото" представяне на Морето.В шестицата сме за да няма мрънкане че сме много назад,а играем така вероятно поради факта че на играчите им е казано да не участват в ЛЕ.Може би поради тази причина ще изпуснем и най добрият си играч на лято,който стигна до националния и вероятно иска да се реализира навън.Но това минава и през мачове за ЛЕ,а защо не и за ШЛ?Аз го виждам като перфектния заместник на Дяков в Лудогорец,а вие?Ще има нещо по оста Разград-Варна като играчи за замяна на Цветков,а може и някоя пара да вземат тимаджиите.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 17 май 2017 16:01

Готвача написа:
black sea написа:Готвач, не ми е толкова до тия евротурнири, просто ме е яд, че се борим за някакво си мижаво четвърто място, при положение, че ги няма Локо Сф и Литекс, а и първенството си е изключително слабо, като цяло. Много добре знаеш, че всичко друго освен Лудогорец е пълнеж, а ние се радваме, че сме влезли сред първите шест, т.е. това ни е целта и после - каквото стане. Уж всичко е точно при нас, спокойно, коректно, пък резултати няма кой знае какви. Да, трето място, купа, суперкупа, не съм неблагодарник, но за толкова години "стабилност" ("ерата" ТИМ), не е нещо чак толкова невероятно. Давам ти пример - помниш Георги Илиев какво направи в Локо Пд и Велбъжд за много по-малко време. Локо Пд станаха шампиони, участваха в ШЛ и независимо, че беше абсолютна мутра ще го помнят с добро завинаги там.

В състоянието в което сме бих казал твърдо НЕ на Европа.Относно стабилността-ТИМ нямат интерсе за турнири,защото веднага започва натиска за нови и класни играчи,а това означава ПАРИ,които те не искат да дават за футбол.Там е истината,а не в случайно,или не "слабото" представяне на Морето.В шестицата сме за да няма мрънкане че сме много назад,а играем така вероятно поради факта че на играчите им е казано да не участват в ЛЕ.Може би поради тази причина ще изпуснем и най добрият си играч на лято,който стигна до националния и вероятно иска да се реализира навън.Но това минава и през мачове за ЛЕ,а защо не и за ШЛ?Аз го виждам като перфектния заместник на Дяков в Лудогорец,а вие?Ще има нещо по оста Разград-Варна като играчи за замяна на Цветков,а може и някоя пара да вземат тимаджиите.

Много точно Готвач ! С ТИМ няма да имаме нито отбор, нито треньор. Стадиона се прави с бизнес идея, не заради "футболни" чуства. Бюджета, идеите и целите на ТИМ са 5-8 място. Ако сме по-напред продаваме добрите играчи. Ако сме назад визмаме доказан боец, тип "пенсионер" да носи отбора на гърба си.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 17 май 2017 19:29

Какво стана бе, колеги. Бил съм псевдофен и тем подобни глупости. Защо съм такъв, защото казвам истината, а? А всеки, който казва истината в тази държава е глупак, простак и т.н. А истината е, че отбора на Черно море играе слабо, трагично дори, най-вече последните десетина мача. Сега кой е виновен за загубата бе, стрелец - извънземните ли, кой? Кога ще осъзнаеш и признаеш простата истина, че сме слаби, много слаби. Почвай да мислиш кой и с какво ни е виновен за загубата днес. Да видим какво ще измислиш. Имало голяма промяна при Гонзо, има да, отбора е смешен и трагичен почти колкото при Кольо, та и по-зле даже.
Най-вероятно шесто място в това "измислено" първенство, пълен...майтап.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 май 2017 20:28

истината е, че отбора на Черно море играе слабо, трагично дори, най-вече последните десетина мача. Сега кой е виновен за загубата бе, стрелец - извънземните ли, кой?

Ти сам си зададе отговора, приятелю. Просто фактите са очевидни, играчите ни на преклонна футболна възраст се сгромолясаха в края на сезона и дотам. Трябва подмладяване и никакви трансфери на играчи над 25 години. Никакви Старокин марокин и т.н., трябват ни млади футболисти и да погледнем към бъдещето. Този отбор в този му вид е приключен, а като махнеш Сашо Цветков (ако остане) и Сукуп плюс младите момчета всичко друго за мен е вече вън от 11-ката, която трябва да се гради. Има играчи дали много на този отбор, ще останат завинаги в историята, но за големия футбол вече са на приключване (а някои и приключиха). Ако не друго, но поне всички знаехме, че не сме готови за ЕКТ и не ни бе мястото там, поне не и в този ни вид. Евентуално класиране щеше да бъде самозалъгване от типа на Кольовото, че може и така и щяхме да имаме КОШМАРЕН нов сезон или поне комшмарна есен, сега поне сме наясно - този отбор ПРИКЛЮЧИ, гръбнака е ДО ТУК и трябват НОВИ КЛАСНИ ИГРАЧИ! Силно се надявам да има трезво мислещи хора в ръководството и да вземат мерки. Можем да поздравим ветераните, те дадаха всичко от себе си и направиха добър сезон според възможностите и годините си (със забележката мача с Литекс, но така или иначе после щяхме да бъдем разбити от Домуз), да окуражим младите, въпреки, че не показаха нужния хъс и възможности да пробият....и по един среден пръст на измислените чужденци, поредните ментета гастролирали тук! Конкретно тази зима - пълен провал с тях, Коварж и Секо първо бяха с имидж, второ наблюдавани и чак тогава свободни агенти по някаква случайност....тези цървули дето ги домъкна Гонзо бяха в обратната последователност - първо безработни, после ненаблюдавани, а на всичкото отгоре и анонимници. Поне разбрахме защо :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”