Страшно мразя простотията, особено когато постоянно ми я навират в очите. Простотията в България в днешно време се олицетворява с тези 4 букви - ЦСКА. Много се надявам, че ако не ФИФА, УЕФА, ПУФА, ДУФА или Дрогба, Мрогба то поне Господ да накаже виновните за това безумие !
И двата отбора са съставени от свободни агенти и са с по 1 дузина нови играчи и треньори. Шанса е 60:40 за отбора играещ в София. Успех Моряци !
7 кръг ЦСКА-София - Черно море 18.09 19.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 7 кръг ЦСКА-София - Черно море 18.09 19.00
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Аз очаквам равен мач срещу отбора на захарните джуджета.
- blue avalanche
- Контакти:
Ако сега не ги биете - не знам кога...
-
- Контакти:
blue avalanche написа:Ако сега не ги биете - не знам кога...
Koго да бием,като те фалираха?
Черно море-първият шампион по футбол в България
Кролик написа:Страшно мразя простотията, особено когато постоянно ми я навират в очите. Простотията в България в днешно време се олицетворява с тези 4 букви - ЦСКА. Много се надявам, че ако не ФИФА, УЕФА, ПУФА, ДУФА или Дрогба, Мрогба то поне Господ да накаже виновните за това безумие !
Заради тия ме бамнаха за 2 дни, не ми се беше случило досега. Трябва да си затваряме очите явно на сила

ogrizko написа:Кролик написа:Страшно мразя простотията, особено когато постоянно ми я навират в очите. Простотията в България в днешно време се олицетворява с тези 4 букви - ЦСКА. Много се надявам, че ако не ФИФА, УЕФА, ПУФА, ДУФА или Дрогба, Мрогба то поне Господ да накаже виновните за това безумие !
Заради тия ме бамнаха за 2 дни, не ми се беше случило досега. Трябва да си затваряме очите явно на сила
Заради Левски ме баннаха още в началната ми форумна "кариера"

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Само да не станем пак реаниматори..В сегашно време нищо няма да ме учуди.Парите са си пари.Онея здраво са се осрали и ще искат победа на всяка цена.Наште може и да клекнат.Начело с ТИМ.Дето им е през .. за Черно море.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Литекс нямат право на грешки вече !
Ще има здрава сеч ...
Ако пък биете Литекс ще има едно разпропознаване
Все пак успех срещу Литекс от Ловеч тире София !
Ще има здрава сеч ...
Ако пък биете Литекс ще има едно разпропознаване

Все пак успех срещу Литекс от Ловеч тире София !
футбол България Сряда, 14 Септември 2016
И сайтът на УЕФА:
ЦСКА-София е прекръстен Литекс
Клубът на Ганчев продължава да е без емблема за евроцентралата
От УЕФА направиха важно уточнение относно ЦСКА-София, разнищи Канал 3. Според европейската централа тимът на Гриша Ганчев е преименуваният отбор на Литекс, който през миналия сезон бе изхвърлен от елита.
УЕФА публикува информация за първенствата от цяла Европа. В обяснителна бележка отбелязва важна информация за българския шампионат: "ПФК Литекс Ловеч е изхвърлен от първенството на България за сезон 2015/2016 заради дисциплинарни нарушения. За сезон 2016/2017 ПФК Литекс Ловеч променя името си на ПФК ЦСКА-София. За сезон 2016/2017 отборите в първенството са увеличени на 14", пише в таблицата под класирането на отборите от миналия сезон.
Ден по-рано същото каза и членът на Изпълкома на УЕФА Борислав Михайлов, с което разсърди хората в Борисовата градина.
Интересното е, че в същото време УЕФА не допусна Литекс за участие в младежката Шампионска лига под името ЦСКА-София. И то с аргумента, че това е различен клуб.
ФИФА и УЕФА предстои да уточнят окончателно позициите си за клуба, подвизаващ се на "Армията" в най-близко бъдеще. Решение за преименувания клуб ще излезе най-вероятно през ноември, научи "7 дни спорт".
Бивш на ловчанлии:
Дунав игра срещу Литекс, а не ЦСКА
Дунав победи Литекс, а не ЦСКА. Това обясни халфът на лидера в Първа лига Васил Шопов, който миналия сезон носи екипа на ловчанлии. Шопов вкара първия гол при успеха над ЦСКА-София (2:0).
"Мисля, че ще имаме още доста поводи за празнуване, въпреки че няма как да не се поотпуснем и да се насладим максимално на победата", сподели Шопов пред Топспорт.
"Мисля, че темата с ЦСКА вече се изтърка. Щом феновете са там и скандират "ЦСКА", значи са взели своето решение и това е техният отбор. Но това, което мога да кажа, е, че преди една година, когато още бях част от Спартак Плевен, играхме срещу ЦСКА. Може да се каже, че познавах футболистите им. Онзи ден отново бях изправен пред ЦСКА, този път с екипа на Дунав. Отборът, който седеше срещу мен обаче, беше този на Литекс, в който играх преди няколко месеца", поясни халфът на Дунав.
И сайтът на УЕФА:
ЦСКА-София е прекръстен Литекс
Клубът на Ганчев продължава да е без емблема за евроцентралата
От УЕФА направиха важно уточнение относно ЦСКА-София, разнищи Канал 3. Според европейската централа тимът на Гриша Ганчев е преименуваният отбор на Литекс, който през миналия сезон бе изхвърлен от елита.
УЕФА публикува информация за първенствата от цяла Европа. В обяснителна бележка отбелязва важна информация за българския шампионат: "ПФК Литекс Ловеч е изхвърлен от първенството на България за сезон 2015/2016 заради дисциплинарни нарушения. За сезон 2016/2017 ПФК Литекс Ловеч променя името си на ПФК ЦСКА-София. За сезон 2016/2017 отборите в първенството са увеличени на 14", пише в таблицата под класирането на отборите от миналия сезон.
Ден по-рано същото каза и членът на Изпълкома на УЕФА Борислав Михайлов, с което разсърди хората в Борисовата градина.
Интересното е, че в същото време УЕФА не допусна Литекс за участие в младежката Шампионска лига под името ЦСКА-София. И то с аргумента, че това е различен клуб.
ФИФА и УЕФА предстои да уточнят окончателно позициите си за клуба, подвизаващ се на "Армията" в най-близко бъдеще. Решение за преименувания клуб ще излезе най-вероятно през ноември, научи "7 дни спорт".
Бивш на ловчанлии:
Дунав игра срещу Литекс, а не ЦСКА
Дунав победи Литекс, а не ЦСКА. Това обясни халфът на лидера в Първа лига Васил Шопов, който миналия сезон носи екипа на ловчанлии. Шопов вкара първия гол при успеха над ЦСКА-София (2:0).
"Мисля, че ще имаме още доста поводи за празнуване, въпреки че няма как да не се поотпуснем и да се насладим максимално на победата", сподели Шопов пред Топспорт.
"Мисля, че темата с ЦСКА вече се изтърка. Щом феновете са там и скандират "ЦСКА", значи са взели своето решение и това е техният отбор. Но това, което мога да кажа, е, че преди една година, когато още бях част от Спартак Плевен, играхме срещу ЦСКА. Може да се каже, че познавах футболистите им. Онзи ден отново бях изправен пред ЦСКА, този път с екипа на Дунав. Отборът, който седеше срещу мен обаче, беше този на Литекс, в който играх преди няколко месеца", поясни халфът на Дунав.
- РМС Варненски моряк
- Контакти:
Темата наистина се изтърка! В БГ не можем да се оправим заради мутренски парични похвати? Заради взаимни зависимости на големите там "горе"...Е, надявам се,че от УЕФА и ФИФА да ни вкарат в разумност и да се спре с геноцида над БГ-футбола от БГ-ръководители и босове! Време е! Какъв ЦСКА, пълна конспирация и беззаконие, както с КТБ и други? Няма спиране и източване? Къде са бившите босове на ЦСКА през годините, разследват ли ги? Съдят ли ги? Прах в очите на хората! Затова стигнахме класация под държави като Хаити и Буркина Фасо... Ние обикновените хора виждаме,че е наложителна промяна в БГ-футбола и проблемите са доста, но БФС нехае, спи дълбок и удобен сън? Аз се казвам Румен, ако реша да се прекръстя на Иван, кой ще ме припознае, никой? Пак за хората, които ме познават, както и децата...няма да бъда Иван! Така, че "Литекс" дори преименуван си е същия! А за капак и в София, и в базите на фалиралия ЦСКА...управленска мъдрост? Как един истински фен на фалиралия ЦСКА ще припознава нов отбор с едно тире? Значи това са платени фенове да викат на стадионите:ЦСКА...невероятно, истинския го погребаха на 9.9. 2016г! "Лиска" и хитрата лисана от Микре? Той е правил къщички за птички, не за прасета!
Очаквам труден, но добър мач за *ЧЕРНО МОРЕ* в София, защото това не е ЦСКА и не плаши никого, справка "Дунав"! Напред моряци! Ще играем на неутрален терен, а и в София очаквам подкрепа от софиянци и варненци, които учат и работят там! Никаква загуба! Победа!
Очаквам труден, но добър мач за *ЧЕРНО МОРЕ* в София, защото това не е ЦСКА и не плаши никого, справка "Дунав"! Напред моряци! Ще играем на неутрален терен, а и в София очаквам подкрепа от софиянци и варненци, които учат и работят там! Никаква загуба! Победа!