0-3 до 45мин.
Краен:2-3~~~~~
Само Тича!
Само Владислав!
Само Черно Море!
Динамо Минск - Черно море Варна, ст. Трактор 18.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- desi_1234_1997
- Контакти:
Re: Динамо Минск - Черно Море
Надявам се да успеем да отстраним Динамо. Ясно е, че сме в доста неизгодна позиция, предвид факта, че сме играли едва един мач от първенство, а футболистите от Беларус са в средата на своето. Дано да имаме късмет и да продължим напред. Успех, моряци! 

Само Черно море!!!!!!
Този мач е изключително непредсказуем. Според мен, който първи успее да отбележи, той ще продължи напред, като не очаквам канонада от голове, най-много 2 гола в целия мач. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Важното е да продължим . Без значение от това дали след 90мин. , 120мин. или дуспи 

Не съм голям оптимист Минск и 0:0 ги класира и това ги прави фаворити. Много куцо отборче са и опита на други БГ отбори с белоруските не е на наша страна. Успех все пак!
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
3:0
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
Аз мисля че ако динамо ни атакуват ще ги скъсаме на контри, но беларусите знаят че имат предимство със гола на чужд терен и едва ли ще се хвърлят в атака.Каквото и да стане мисля че няма да се изложим като някои отбори
НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ!

С нищо Динамо не превъзхожда моряците.Все още шансовете са 50% на 50%.Наблюдавах внимателно мача със Пирин и трябва да призная че в средата и във фаза атака са доста балансиран състав.Във фаза защита нещата са доста тревожни и допускат твърде наивни грешки.
-
- Контакти:
Според мен те няма да играят за 0:0, това е много рисковано, Според мен ще има голове и в този случай шансовете са 50:50. Ние вкараме ли първи гол, мача се обръща тотално в наша полза. Аз лично съм оптимист. Единствените ми притеснения са за Кулибали, но вярвам, че Адмирала ще измисли нещо, очаквам някаква изненада в титулярният състав.
Може би ми се иска да видя нещо такова:
Райков ----- Бурабия ----- Курьор
--------Клок ---- Дани Георгиев--------
---------Стенио ---- Бургхард----------
Венков --- ---- Паланков -------Станчев
--------------- Чанович-------------
Без изявен нападател, а Райков и Курьор ще им тормозят защитата, подпомагани от Бурабия. Много ми се иска да видя и Дани Георгиев в титулярният състав. Вярвам че в момента той е от лидерите в отбора, хората на които трябва да се разчита в най-трудните моменти ! В защитата предвид, че Кулибали е кръгла нула, нека да играем с 3ма, а Стенио и Бургхард ще помагат. Според мен нищо не пречи да играем с малко по странна формация, вместо да имаме пълни фигуранти на терена като Верея или Бижев ( нека да им се дават шансове, може и да покажат някакви възможности, но не и в този мач, които се явява супер важен за нас ) .
Може би ми се иска да видя нещо такова:
Райков ----- Бурабия ----- Курьор
--------Клок ---- Дани Георгиев--------
---------Стенио ---- Бургхард----------
Венков --- ---- Паланков -------Станчев
--------------- Чанович-------------
Без изявен нападател, а Райков и Курьор ще им тормозят защитата, подпомагани от Бурабия. Много ми се иска да видя и Дани Георгиев в титулярният състав. Вярвам че в момента той е от лидерите в отбора, хората на които трябва да се разчита в най-трудните моменти ! В защитата предвид, че Кулибали е кръгла нула, нека да играем с 3ма, а Стенио и Бургхард ще помагат. Според мен нищо не пречи да играем с малко по странна формация, вместо да имаме пълни фигуранти на терена като Верея или Бижев ( нека да им се дават шансове, може и да покажат някакви възможности, но не и в този мач, които се явява супер важен за нас ) .