16 Юли, в Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европа)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Re: 16 Юли: Черно море - Динамо Минск (Лига Европа)

Мнениеот radoslav_rashkov » 22 юни 2015 17:41

"Моряците" ... Тяхната задача наподобява на тази на Берое, но знаем, че само на пръв поглед е така. Динамо Минск е най-титулувания и обичан отбор, но ... през периода, когато страната беше в рамките на СССР и ОНД. В Европа станах по-известни миналата година с участието си в Лига Европа, иначе съществуват в сянката на "колоса" БАТЕ Борисов. Нещо като беларуския вариант на ЦСКА София. Дори в момента първенството (10 кръг) се води от БАТЕ Борисов с 26 точки (8-2-0 и без допуснат гол !!!), а втори е Динамо с 18. По-интересни играчи: бившия национален вратар Хомутовски, вратарите Гутор и Игнатович, Мохамед Мунир (Либия), Умару Бангура (Сиера Леоне), Нивалдо (Кабо Верде), Неманя Николич (Сърбия), Шалози Удоджи (България!!!), арменецът Йедигарян, Зита Мбанангойе (Зимбабве), бившия играч на Динамо Загреб и голмастор на тима черногореца Фатос Бекирай, Нусмир Фаич (Босна). Треньор: чехът Душан Ухрин Младши.
Смятам, че шансовете са 40/60 в полза на беларусите, но и двата отбора са биткаджии, което прави двойката непредвидима.

Мачовете на Динамо Минск - евротурнири:
2013/2014 - Круоя (Литва) 5:0 и 3:0, Локомотив Загреб 1:2 и 3:2, Трабзонспор 0:1 и 0:0.
2014/2015 - МиПа (Финландия) 3:0 и 0:0, ЧФР Клуж 1:0 и 2:0, Насионал Мадейра 2:0 и 3:2, Групова фаза - ПАОК 0:2 и 1:6, Фиорентина 0:3 и 2:1, Гингам 0:0 и 0:2.

Черно море - 3.350
Динамо Минск - 9.135

Успех на всички български отбори!
Изображение

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 22 юни 2015 17:46

Чанович ни е разузнавача, играл е в Динамо!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 22 юни 2015 17:47

orkata8106 написа:Доста труден противник! Като ги гледам в първенството как вървят,...явно и при тях си имат изявен фаворит в лицето на БАТЕ и останалите са талаш :) . От нас се иска само да стискаме палци и да чакаме Фортуна да ни прегърне в мачовете до групите,...че и след това :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Успех моряци!!!

Миналия сезон Динамо бяха на крачка да ги свалят от трона + че постигнаха това за което в момента си мечтаете - участие в групите на ЛЕ! А и в БГ в момента кво е положението - ЧМ всъщност не свършиха ли 8ми? :? С такова отношение сте дотука - слезте малко на Земята!

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 22 юни 2015 17:54

runnersa написа:
orkata8106 написа:Доста труден противник! Като ги гледам в първенството как вървят,...явно и при тях си имат изявен фаворит в лицето на БАТЕ и останалите са талаш :) . От нас се иска само да стискаме палци и да чакаме Фортуна да ни прегърне в мачовете до групите,...че и след това :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Успех моряци!!!

Миналия сезон Динамо бяха на крачка да ги свалят от трона + че постигнаха това за което в момента си мечтаете - участие в групите на ЛЕ! А и в БГ в момента кво е положението - ЧМ всъщност не свършиха ли 8ми? :? С такова отношение сте дотука - слезте малко на Земята!

Повече от това не знам колко да сляза на земята!!! Да коментирам как ще излезем със свалени гащи или това, че Динамо е най-трудният противник на земята ли?! Много добре знам на кое място завършихме, знам и защо и заради кого завършихме там! Знам обаче и с каква игра взехме купата ;)
ПП: Само Черно море :)

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 22 юни 2015 17:55

Ивайло Стоянов ли ще свири и двата мача, е тогава морето може да рита колкото си иска , той ще подпре каквото може ! успех на честно класиралият се отбор Динамо !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 22 юни 2015 18:01

orkata8106 написа:
runnersa написа:
Успех моряци!!!

Повече от това не знам колко да сляза на земята!!! Да коментирам как ще излезем със свалени гащи или това, че Динамо е най-трудният противник на земята ли?! Много добре знам на кое място завършихме, знам и защо и заради кого завършихме там! Знам обаче и с каква игра взехме купата ;)

Не бе щото говориш за талаши а те хората до последния кръг се бориха с Бате ... А и в БГ в момента всички извън Лудогорец не могат ли да бъдат наречени по този начин???
Само да сте стискли палците за след това все едно тия вече са отстранени ... Все неща издаващи несериозно отношение!!!
Заради това реагирах... Дано Мастиката да не му се въртят същите неща в главата!
Несериозно е отбора който е непоставен в двойката да казва едва ли не - аха ясно - чакаме следващите! Не че нямате шансове но не и с такова отношение!
Последна промяна от runnersa на 22 юни 2015 18:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 22 юни 2015 18:04

batmanlevski написа:Ивайло Стоянов ли ще свири и двата мача, е тогава морето може да рита колкото си иска , той ще подпре каквото може ! успех на честно класиралият се отбор Динамо !

още едно тъпо говедо ,срам сте за ЛЕВСКИ

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 22 юни 2015 18:08

batmanlevski написа:Ивайло Стоянов ли ще свири и двата мача, е тогава морето може да рита колкото си иска , той ще подпре каквото може ! успех на честно класиралият се отбор Динамо !

Мхм...при тях например не е имало полягане като това на Лудогорец...Колкото до Ивайло Стоянов - той е зает по това време, кибичи във фен-клуба на Фески в Подуяне, не дава ЧК и спестява дузпи за умишлена игра с ръка на комунистическия колос...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

MOREE
Контакти:

Мнениеот MOREE » 22 юни 2015 18:17

ЕЙЙЙ ГОВЕДО МАРШ В ОБОРА
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 22 юни 2015 18:33

runnersa написа:
orkata8106 написа:
runnersa написа:
Успех моряци!!!

Не бе щото говориш за талаши а те хората до последния кръг се бориха с Бате ... А и в БГ в момента всички извън Лудогорец не могат ли да бъдат наречени по този начин???
Само да сте стискли палците за след това все едно тия вече са отстранени ... Все неща издаващи несериозно отношение!!!
Заради това реагирах... Дано Мастиката да не му се въртят същите неща в главата!
Несериозно е отбора който е непоставен в двойката да казва едва ли не - аха ясно - чакаме следващите! Не че нямате шансове но не и с такова отношение!

Започнах с това, че са сериозен отбор,..а другото си е чиста проба сляпа надежда на един привърженик ! Много добре знам къде ни е мястото на Европейската футболна карта на този етап а и коеф.ни го показва ясно.
С ''талаша'' мисля, че си ме разбрал прекрасно какво точно имам да кажа( именно, че сме талаш всички след Лудогорец) и не знам защо се заяждаш , те и уефски-то се бяха опрели на Лудогорец преди два сезона ама к'во от това ;)
ПП: Отказвам да водя този безсмислен спор повече ;) Cheers

Върни се в “Черно море”