Плебейска молба!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vivedan
Контакти:

Re: Плебейска молба!!!

Мнениеот vivedan » 18 май 2009 23:54

nikola79 написа:
vivedan написа:
MORSKI написа:Модературоооооо какот казваш трие само когато се налага-аман от недоволни.....
Когато отй обижда му трия мненията,че даже и бан отнесе понеже не спря..
Не ме карайте да прилагам наказания казах го вече-нали затова съм уж сложен тук-да няма псувни и обиди-от какво си недоволен????
Виж колко културен стана като му обясниш като човек-защо са тези нарежданици??

Аз не съм псувал!Само споменах факти...
Такаве е действителноста!И повече няма да им викам ц
....и!Те ще си го чуят на коритото!!!

голям подвиг ще направиш,майка ти ще те похвали!

Знам,тя винаги ме хвали...
А е много по-запозната с футбола и с историята му от тебе!

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 18 май 2009 23:57

боже опази,колко си ми остроумен :)
САМО СПАРТАК ВАРНА

spartak1918

Мнениеот spartak1918 » 18 май 2009 23:58

Съгласен съм донякъде с византийците тук/наистина не сме като шопите/но за публиката няма как да се съглася.Всички помним последните силни години на Спартак когато стадиона беше препълнен с верни и всеотдайни Спартаковци а най препълнен винаги е бил срещу черно море.Така че тезата ви че сте ни пълнили стадиона е типично византийска и недостойна за всеки наричащ и чувстващ се БЪЛГАРИН.А това че когато вие бяхте зле и стадиона ви беше празен е нормално сега това се случва с нас.Не рабирам какво толкова чудно има в това???

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 19 май 2009 00:05

ами чудно е,някои хора не могат да го преглътнат ,че стадиона им е бил празен!
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 19 май 2009 00:09

за брой публика не се съди или поне аз не съдя по това дали стадиона ти е пълен или не.Естествено е отбора като върви да е по-пълен и обратното.Просто вашето обратно е почти на дъното.А за мен,вие може да си имате друго мнение,аз съде че 4ерно море има повече публика от спартак,първо защото това е най-стария клуб в БГ и още от тогава поколения варненци са възпитавани към този отбор и после така нататък бащи,дядовци и следващите им поколения са възпитали и се е предала тази любов към Ч.море към децата си и така тези деца са възпитали нас,а сега и това младо поколение в болшенството си е черноморско.А също така в края на 90-те години не се сещам как беше направено едно проучване,но и бях по-малък и не обръщах много внимание на това как се прави,но тогава ми се запечата в съзнанието,че това проучване показа че най-много привърженици в БГ има Левски,втори беше ЦСКА, а трети беше Черно море,и след това беше Ботев.Сигурно сега някои ще скочат,че не е така,но аз само казвам какво показа някакво проучване,което го гледах тогава по БНТ и до колко е достоверно ,не мога да кажа.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 19 май 2009 00:12

mursusaid написа:за брой публика не се съди или поне аз не съдя по това дали стадиона ти е пълен или не.Естествено е отбора като върви да е по-пълен и обратното.Просто вашето обратно е почти на дъното.А за мен,вие може да си имате друго мнение,аз съде че 4ерно море има повече публика от спартак,първо защото това е най-стария клуб в БГ и още от тогава поколения варненци са възпитавани към този отбор и после така нататък бащи,дядовци и следващите им поколения са възпитали и се е предала тази любов към Ч.море към децата си и така тези деца са възпитали нас,а сега и това младо поколение в болшенството си е черноморско.А също така в края на 90-те години не се сещам как беше направено едно проучване,но и бях по-малък и не обръщах много внимание на това как се прави,но тогава ми се запечата в съзнанието,че това проучване показа че най-много привърженици в БГ има Левски,втори беше ЦСКА, а трети беше Черно море,и след това беше Ботев.Сигурно сега някои ще скочат,че не е така,но аз само казвам какво показа някакво проучване,което го гледах тогава по БНТ и до колко е достоверно ,не мога да кажа.

Ей сега та нападнаха Канарите :)
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 19 май 2009 00:14

Манолка предполагам,че така ще стане и за създаването на отбора и за публика .. ;)
За вас моряци ний живеем...

spartak1918

Мнениеот spartak1918 » 19 май 2009 00:14

Тя работата е ясна всеки е прав за себе си.Дано поне нашите така наречени 'футболисти' намерят мъжество в себе си и победят за да се осмисли сезона в Б група.Иначе пожелавам успех на морето в евротурнирите.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 май 2009 00:16

Мен пък ми писна да си мерим ........
Айде всеки си знае неговата болка-сега монетата с еобърна вие сте трагедия и нямате публика...
Преди при нас беше така-какот вече казах и двата отбора са имали и силни и слаби мигове-кога ще дойде времеот и двата да са силни-ей над това се замсилете!!!!

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 19 май 2009 00:19

то може да се спори вечно по всички теми едните ще казват така,на другите няма да им оттърва ще казват друго,и така цяла вечност.Всеки си знае за него си,и това е.Аз мога да ти кажа доста други неща,но съм се убедил че повечето да не казвам всичките,не се съгласяват,по една или друга причина,и така стават едни спорове ,нареждания, псувни и т.н.има и хора които можеш да се разбереш с тях ,съгласяват се,признават си ,както и обратното,но винаги надделява любимото. така,че всичко добро и успех в лига Европа!
САМО СПАРТАК ВАРНА

Върни се в “Черно море”