ЦСКА - Черно Море 03.08.2013, 20.00 ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: ЦСКА - Черно Море 03.08.2013, 20.00 ч.

Мнениеот Готвача » 31 юли 2013 17:45

Кировец написа:Сега стоплих, че пиша в темата за мача, но във форума на ЧМ и се чууудих защо само спорове се получават с моряци... :lol:
Живи и здрави!
Извинявам се.

Браво че си се усетил,браво че си намерил достойнство да си признаеш грешката и да погледнеш от веселата страна. :)
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 31 юли 2013 20:51

Кировец написа:Сега стоплих, че пиша в темата за мача, но във форума на ЧМ и се чууудих защо само спорове се получават с моряци... :lol:
Живи и здрави!
Извинявам се.

Добре си дошъл ! Всеки който се държи коректно може да намери общ език с нас :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 юли 2013 23:23

На вниманието на Гонзо!!!Отборът,който ще бухне ЦСКА,стига да излезе на терена!!!
-----------------------Китанов---------------------
Станчев------Шерифа----Котев--------Венков
-------------Паланков-----Жоро------------------
Младенов---------------------------------Райков
-------------------Бекир Расим-------------------
-------------------Бакари-------------------------
1.Без организаторските качества и пасът на Бекир НИКАКВА стратегия няма да се получи.
2.Задължително Паланков вместо Еденилсон,защото Марсиньо е висок играч и е задължително да бъде обезвреден
3.Задължително Станчев вместо Сашо Бека,няма да обяснявам защо
4.Задължително Котев вместо Росен.
5.Бакари при така нареден отбор ще е звяр.
6.Ако водим в резултата смяна Бакари аут,Божилов ин ще е перфектна,Божилката ще задържа топката и ще убива темпото
7.Младенов може да се замени с Окоро
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 01 авг 2013 00:01

ShooterMan написа:На вниманието на Гонзо!!!Отборът,който ще бухне ЦСКА,стига да излезе на терена!!!
-----------------------Китанов---------------------
Станчев------Шерифа----Котев--------Венков
-------------Паланков-----Жоро------------------
Младенов---------------------------------Райков
-------------------Бекир Расим-------------------
-------------------Бакари-------------------------
1.Без организаторските качества и пасът на Бекир НИКАКВА стратегия няма да се получи.
2.Задължително Паланков вместо Еденилсон,защото Марсиньо е висок играч и е задължително да бъде обезвреден
3.Задължително Станчев вместо Сашо Бека,няма да обяснявам защо
4.Задължително Котев вместо Росен.
5.Бакари при така нареден отбор ще е звяр.
6.Ако водим в резултата смяна Бакари аут,Божилов ин ще е перфектна,Божилката ще задържа топката и ще убива темпото
7.Младенов може да се замени с Окоро

Окоро е много по-добър от Младенов! И да не отписваме толкова бързо Росен. На мача със Славия и на мен ми скъса нервите, но това явно се дължи на пропадналия трансфер. Смятам, че момчето ще се оправи. И защо си мислиш, че Бергонси е по-слаб от Паланков? Аз мисля, че е много "по-чист" ( играе с малко нарушения) дефанзивен халф.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 авг 2013 00:05

Струва ми се доста по-кекав от Паланков,моята идея е Марсиньо да бъде смачкан още за първа топка,имам предвид смачкан физически.Освен това Паланков има доста добри дълги пасове,а при игра на контра това е голям плюс и още една опция,докато Еденилсон може да подава само на двамата централни защитници.Росен съм го отписал поради слаба форма,както и Божилов,както и Сашо Бека.В крайна сметка трябва да играят не имена,а играчи във форма,нали така каза и самия Гонзо?Само от УВАЖЕНИЕ,повтарям,УВАЖЕНИЕ не съм направил и най-еретичния ход - Жоро Илиев на пейката,а титуляр Дани Г.Но ако и в този мач капитана ни е сред най-слабите на терена не знам вече.Окоро не съм го сложил титуляр за себе си просто защото повтарят,че не бил уреден още,иначе е твърдо на мястото на Младенов.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 01 авг 2013 04:02

2:0
А като игра очаквам рибките да играят, отново грозен и селски футбол.....може би практикуват най-грозния който съм гледал!
А ЦСКА и феновете отново ще се забавляват на ст. " Българска Армия"!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 01 авг 2013 09:34

Червени Воини написа:2:0
А като игра очаквам рибките да играят, отново грозен и селски футбол.....може би практикуват най-грозния който съм гледал!

Ей го още един с комплекси, то май ви се предава по въздушен път между Армията и Герена, а ? Кой ти беше последния мач, който си гледал на Черно Море ? Аз щото ви гледах първите 2 кръга, бяхте изящни направо ! Даже Илияна Раева е поискала няколко ваши играчи да ги прави Грации ...
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 01 авг 2013 11:00

Естествено футболистите и феновете на ЦСКА ще се забавляват,както винаги.Защото ст."Народна българска армия",както винаги е най-големият и най-забавният български цирк.Сменят се циркаджиите,знамената(Червено знаме,Септемврийско знаме) и имената(ЦДНА,ЦСКА,ЦФКА)но смешните и жалки циркаджийски номера си остават.А и както изглежда край нямат.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 01 авг 2013 11:07

КироВарна написа:

Естествено футболистите и феновете на ЦСКА ще се забавляват,както винаги.Защото ст."Народна българска армия",както винаги е най-големият и най-забавният български цирк.Сменят се циркаджиите,знамената(Червено знаме,Септемврийско знаме) и имената(ЦДНА,ЦСКА,ЦФКА)но смешните и жалки циркаджийски номера си остават.А и както изглежда край нямат.

Не си прав Кире.Краят наближава,но не си мисли че те не го знаят.Затова и те като мухите,хапят най много преди да завали,защото след това може и да ги няма.
п.п.Когато фенове на ЦСКА говорят за Черно море,трябва да го правят с дълбок поклон до земята,заради голяма част от шампионските титли във витрината спечелени благодарение на моряците.А ние можем да се гъбаркаме с вас,защотоо без наша помощ,сега нещата с 31 щяха да изглеждат в полза на Левски.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
ebvkoko10
Контакти:

Мнениеот ebvkoko10 » 01 авг 2013 11:59

Очаквам лесен мач за ЦСКА. 2:0,голове до почивката. За да им дадем някакъв отпор трябва да излезем с три халфа.

Върни се в “Черно море”