Черноморец - Черно море 19.07 петък 21.00 Нюс7

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Onq

Re: Черноморец - Черно море 19.07 петък 21.00 Нюс7

Мнениеот Onq » 19 юли 2013 23:13

Докато Барса имат Шави, който направи мач без сгрешен пас, ние си имаме Божилов ,който направи мач без нито един точен пас.С тва лайно просто няма да стане.Божилов и Сашку трябваше да бъдат изгонени преид години.С тези двамата като титуляри ние просто играем с 9 човека.Освен тва играта ни е ужасно бавна и безидейна.Жоро Илиев не е дефанзивен халф и Гонзо ,ако продължава да го налага като такъв по-добре да си ходи.Надеждата за този сезон ми е в Окоро.Той ще ни помогне да не изпаднем.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 19 юли 2013 23:25

moras70 написа:
shotgun blues написа:Черно море има много тежка програма и първата загуба ,вече е факт .Отбора си играе както и миналия сезон,тоест почти нищо .......ще сте в битката за първите места след 7-цата

НЕ СИ ПРАВ...тази година изпадаме с този отбор и този тренер...колкото и да е жалко

Говориш абсолютни глупости за този мач! Днес изневериха Бакари(!) и честно казано не очаквам нищо добро от него и в бъдеще за съжаление, Симеон Райков и Капитана. Не беше добре и Венков. С две думи: днес нямахме крила. Липсваше много Окоро и един Миро, а ако щете дори и Пантерата.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 юли 2013 23:29

Бакари подписал директно за 20000 лв на месец с Черно Море.За 10 000 евро Инканго е подписал с втородивизионен клуб от Турция.Още повече Бакари е искал да подпише без проби и Черно Море са се съгласили.Сърдете се на Гонзо и ръководството си.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 19 юли 2013 23:37

Засега не можем да играем срещу добре затворени отбори, надявам се само засега! Знаеше се, че като иска да се играе по този начин Гонзо си поставя трудна задача. Поздравления за куража, дано успее!

Засадата така се бе вкопчила в Бакари, който, уж здраво момче, пък не можа да я пребори. Коконов се забеляза само когато влизаше. Божилов ме изнерви, може би защото очаквах да играе главна роля и то добре, а не поддържаща като за "Златна малинка". Нямаше достатъчно движение напред, нямаше извеждащи пасове... Всъщност нищо като резултат от играта нямаше, освен удара на Дани Георгиев.

Още много работа трябва!

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 19 юли 2013 23:40

големи разбирачи сте,божилов че божилов,че неигра добре се видя,видя се че и другите неиграха,9 нови 4 после 6 играха,вие какво искате,неса сработени,бакарито е добър и ще почне да бележи,трябва да се сработят,вие за 2 седмици искате машина

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 19 юли 2013 23:43

Ами нали затова все още не ги псуваме, а само ги критикуваме конструктивно. :)

"Черноморец" обаче също играха с много нови. Вярно, че повече рушаха, но си взеха точките.

Преди 1 час бях по-скоро песимист, сега съм по-скоро оптимист. С достатъчно и правилна работа ще се получи.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 19 юли 2013 23:51

Мача свърши,излязох и се разходих половин час,преди да се включа в хора на недоволните и аз.Подавахме си топката,ама по ширината на терена.Ефективност равна на НУЛА.Просто Херо надигра Гонзо не с игра,а с тактика.Херо знаеше силните и слабите страни на нашите и се възползва на 100%.Първото полувреме играхме без Райков и Божилов/с няколко проблясъка на последният,за разлика от Райков/.Жоро Илиев изтеглен на тази позиция го изгубихме за този мач.Според мен за да е ефективен Бакари,трябва да играем в схема/условно/1-4-1-4-1.Зад Бакари трябва да има два активни халфа,за да не могат двойката ЦЗ да се концентрират изцяло върху него.Не разбирам как някои от вас са недоволни от Дани Г,при положение че най интересните неща дойдоха от него.Коконов е еба си недоразумението.Навремето имахме за един полусезон едно момче Ангел Ангелов от Шумен.Не съм виждал толкова бърз и толкова неефективен футболист.Но Коконов се опитва да го измести от тази класация.В общи линии не разбрах защо смениха Бакари/не защото показа супер игра/ ,а защото е единственият ни нападател в момента.И за да бъдем честни,трябва да отбележим абсолютната липса на добри извеждащи подавания към него.Не виждам кой нападател в света би направил впечатление при липсата на добри пасове,а само на дълги,високи и безнадеждни топки.Не можем да се сърдим на Гонзо че е надхитрен от Херо.Все пак Херо е навярно най добрият тактик в А група.Лошото е че трябва да започваме отново от нулата следващият кръг и няма да ни е въобще лесно,защото още две загуби и се връщаме на миналогодишното психологично състояние.И аз се надявах да влезе Бекир в игра,дори и на мястото на единият от двамата ЦЗ,но не би.Надявам се на успех в следващият кръг.Само Черно море!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 20 юли 2013 00:22

ticha i vladislav написа:Да ва иба в селския Бургаски футбол,да бяхте вкарали и Геро и Чалъков да се наредят на вратата да пазят резултата.И това ако е фубол?

Е фубол определено не е,но очаквахме да ни надиграете с красив и привлекателен градски футбол,нещо което ви се стори трудно и решихте и вие да мъчите топката като нас,че и по зле 8-)
[offtopic]Последният мач между двата отбора беше класи над този,но все пак от един мач не могат да се правят генерални изводи,а и времето за подготовка беше по-кратко,така че новите попълнения и в двата отбора тепърва ще се сработват[/offtopic]
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 юли 2013 00:44

Аз мисля,че не трябва да изпадаме в някакви крайности.Бяхме ПО-ДОБРИЯ отбор на терена през целия мач,липсваха ни 2 неща - един свестен последен пас и концентрация в защитата.Имам предвид концентрация у дежурния виновник за тъпите голове - Сашо Бека,макар,че на едно 40% виновен беше и Шерифа.Не виждам за 90 минути да сме допуснали опасност друга или натиск на отбора домакин!Добър отбор при това.Изцяло владеехме мача,като много добре игра Дани Г.Може би най-слабия мач на Жоро Илиев беше тази вечер.Ако Гонзо беше пуснал Бекир на смяна може би щяхме да направим 2-3 интересни паса и някаква голова ситуация.Бакари е класа,просто не е сработен с отбора,нормално е това.Първите мачове на Инканго бяха в абсолютно същото русло.Коконов е играч за Б група и пак ще се повторя,че беше ЗАДЪЛЖИТЕЛНО пускането на Бекир тази вечер,не на такива като Коконов или Паланков,Бекир беше човекът,който може да измисли нещо,да хвърли някой пас...но минало-заминало.Просто не бяхме готови.Лично мое мнение е,че подготовката ни е съобразена с по-дългия сезон и сега не сме в оптимална форма,видя се това,грихнахме към края на мача.Важно е да не допуснем някаква неприятна стартова серия от слаби резултати,защото се много силен отбор,играем добър футбол и със сигурност имаме място в топ 7.Повече от задължително е да ударим Славия.

ПС:Много години гледам футбол и първия мач на 90% дава грешна представа за идващия сезон.Почвали сме с победа,2,3,4....после окензване...Обратно,почвали сме колебливо,после винаги сме напипвали ритъма.И не на последно място -есента винаги сме били слаби...аз не помня силна есен на Черно Море,така,че тръгнахме съвсем нормално,радвайте се,че играем добре и надиграваме съперника,рано или късно късмета не е вече решаващ фактор и който играе добре тръгва нагоре.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 20 юли 2013 01:10

ShooterMan написа:защото сме много силен отбор,играем добър футбол и със сигурност имаме място в топ 7

Много сме силни в пасовете назад и настрани :evil: Атакуващите футболисти бяха много зле тоя мач, искрено се надявам ако Божилов продължава така, скоро да бъде закотвен на пейката за сметка на Бекир. Жалко че не взехме израелеца, далеч повече футбол и креативност има у него отколкото у някои наши ритнитопковци.

Върни се в “Черно море”