Черно море - Левски 30.03 15.00 ТВ7

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Re: Черно море - Левски 30.03 15.00 ТВ7

Мнениеот ralimavridov » 25 мар 2013 20:12

Днес говорих с човек от отбора.Положението е много сериозно.Загубили са вяра във възможностите си.Изобщо футболистите са в тежко психическо състояние.Не знам какво трябва,кой и как да помогне,но ако искаме нещо да се получи трябва да помогнем.Дали не е добре последната тренировка преди Събота да се съберем и да попеем малко на момчетата за настроение и да се поотпуснат малко... :shock:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 мар 2013 23:35

Не ми пука за тях.Те окепазиха годишнината ни,100-тната годишнина на най-стария футболен клуб,а тея марди не си направиха труда дори да направят нещо запомнящо се.Те просто искат да животуркат,да прибират заплатите си(защото ТИМ плаща редовно) и да обикалят по кръчми и барове.Да,бих ги подкрепил ако виждах поне малко старание,поне малко желание да променят нещо.Какво излиза обаче?Те пак обикалят по заведения,пак висят в Час Пик,за там положението ни не е сериозно,не е причина за стоп на запоите и нощния живот...От мене този ОТВРАТИТЕЛЕН отбор на Черно Море няма място в А група.Той е срам за името Черно Море,за историята,за феновете и за тези,които са обличали фанелката преди тях и са я носили достойно....Може би обаче тези преди тях не са били такива ХАЙМАНИ и нещастници,тренирали са упорито и са говорели на ТЕРЕНА вместо да хленчат пред феновете след поредните си резили...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 26 мар 2013 00:44

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 16:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 26 мар 2013 08:09

ShooterMan написа:Не ми пука за тях.Те окепазиха годишнината ни,100-тната годишнина на най-стария футболен клуб,а тея марди не си направиха труда дори да направят нещо запомнящо се.Те просто искат да животуркат,да прибират заплатите си(защото ТИМ плаща редовно) и да обикалят по кръчми и барове.Да,бих ги подкрепил ако виждах поне малко старание,поне малко желание да променят нещо.Какво излиза обаче?Те пак обикалят по заведения,пак висят в Час Пик,за там положението ни не е сериозно,не е причина за стоп на запоите и нощния живот...От мене този ОТВРАТИТЕЛЕН отбор на Черно Море няма място в А група.Той е срам за името Черно Море,за историята,за феновете и за тези,които са обличали фанелката преди тях и са я носили достойно....Може би обаче тези преди тях не са били такива ХАЙМАНИ и нещастници,тренирали са упорито и са говорели на ТЕРЕНА вместо да хленчат пред феновете след поредните си резили...

:(

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 26 мар 2013 11:34

ralimavridov написа:Днес говорих с човек от отбора.Положението е много сериозно.Загубили са вяра във възможностите си.Изобщо футболистите са в тежко психическо състояние.Не знам какво трябва,кой и как да помогне,но ако искаме нещо да се получи трябва да помогнем.Дали не е добре последната тренировка преди Събота да се съберем и да попеем малко на момчетата за настроение и да се поотпуснат малко... :shock:

Добра идея, кажи час и място, че не съм много информиран. Освен да им попеем, няма да е зле и да им поговорим. Щем не щем това са футболистите, които носят зелено-бялата фланелка и ако не искаме да изпаднем трябва и ние трябва да дадем нещо от себе си.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 26 мар 2013 12:03

ralimavridov написа:Днес говорих с човек от отбора.Положението е много сериозно.Загубили са вяра във възможностите си.Изобщо футболистите са в тежко психическо състояние.Не знам какво трябва,кой и как да помогне,но ако искаме нещо да се получи трябва да помогнем.Дали не е добре последната тренировка преди Събота да се съберем и да попеем малко на момчетата за настроение и да се поотпуснат малко... :shock:

Направи им по един масаж, да се поотпуснат малко хюмнетата.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 26 мар 2013 12:14

Ще питам кога е последната тренировка преди мача и ще пиша.

4erno-more
Контакти:

Мнениеот 4erno-more » 26 мар 2013 14:19

greenpeak написа:

Направи им по един масаж, да се поотпуснат малко хюмнетата.

+1

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 26 мар 2013 15:44

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 16:26, променено общо 1 път.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 мар 2013 18:27

В България съм вече,а иначе бях в Германия.По темата ще кажа,че подкрепях далеч ПО-НЕСТОЙНОСТНИ като качества играчи от зората на Новия век,когато клубът ни се увърждаваше в А група.Помня тежките 2-3 сезона след убийството на Илия Павлов какви играчи имаше,някои играеха и без пари,бяха слаби,НО ИГРАЕХА,няма да забравя как при едно 0:0 с Левски на Тича играчите не бяха вземали пари и в 90 минута един грузинец Какашвили подложи главата си вместо топката пред волето на Чиликов и спаси 100% гол....този днес дори и в групата не би попаднал,но мога да кажа - да,тогава ИМАХА сърце.От днешния отбор сърце имат 3-4 човека - Жоро Илиев,Жоро Китанов,Сашо Шерифа и донякъде Сашо Бодичека,всичко останало са мижетурки,ден да мине друг да дойде.Не мога да дам подкрепа на такава СВОЛОЧ,нямаща нищо общо с ТРАДИЦИИТЕ на този велик столетен клуб!!!Игра със сърце,с дух и воля,с чест,какво от изброените притежават тези мижетурки?Какво?Станислав Стоянов на 35 години се хвърляше като лъв,тези смешници дори и това не правят.Пак казвам - аз НЕУДАЧНИЦИ,НЕЩАСТНИЦИ,МУЖИЦИ...такива НЕ ПОДКРЕПЯМ,ако ще и в Я група да отидем!!!Ако искат подкрепа ЩЕ Я ЗАСЛУЖАТ!!!Да излязат събота и да размажат Левски с 3:0,да уволнят Илиан,да ги закопаят на 3 метра под тревата на Тича...ще ги подкрепя цял град.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”