Черноморец (Бч) се възражда, взима четирима от Черно море
Черноморец (Бч) се прероди, след като днес отборът се събра за първата тренировка от лятната подготовка. Балчиклии ще се подвизават в североизточната "В" група този сезон. Както е известно, общинският съвет на "белия" град на свое заседание реши да остави футболния отбор без финансиране, което доведе до последвалия отказ от участие в първенството на Източната "Б" група.
Сега обаче общинският клуб е твърдо решен през сезон 2012-2013 отново да се подвизава в професионалния футбол, което означава, че още тази година балчиклии ще атакуват "Б" група. Отборът има нов треньор в лицето на Митко Тошев - Даскала, който вече бистри и селекцията. Балчишките "акули" вече са договорили четирима от юношите на Черно море. Това са Дилян Георгиев, Севдалин Стойков, Красен Костов и Ивайло Станчев, които не намериха място на "Тича" и са твърдо решени да се докажат на друго място.
ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Ако не друго, ще имаме Мечка и Пантера в състава, другите отбори да му мислят 
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ogrizko написа:http://www.sliven-fc.com/forum/viewtopic.php?t=1155&sid=09244868fb8e1aa04b7913833111c4db - като чета тук мнения и ми призлява![]()
![]()
Ако се разровиш из нета и прочетеш мнения на фенове за Г.Божилов сигурно ще ти се прииска да скочиш от Аспаруховия без бънджи.Ама ето сега момчето проектонационал.Така че мнения на фенове не приемам за меродавни.А вече и такива на псевдоспециалисти.Така че слушайте внимателно какво ще ви каже бате ви Чечо за новите играчи.Неговото мнение е важното в случая.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
работата е там, че ние никакъв ляв бек нямаме.... така че и куция в случая е цар 

На Генов една куца маймуна да му дадеш той пак ще я вземе.
Факт е, че нямаме трансферна политика.
Какво да коментираме повече някакъв си смешник като Ивелин Янев. Този става на 30 гонини ноември и до сега нищо не е направил в кариерата си. При нас ли ще става футболист, тепърва?
Същото е и с измисления шотландец, дето гола му искал
. Някакво си недоразумение е и той.
Генов по-добре да рискува с млади момчета, от тях поне може да се спечели.
Факт е, че нямаме трансферна политика.
Какво да коментираме повече някакъв си смешник като Ивелин Янев. Този става на 30 гонини ноември и до сега нищо не е направил в кариерата си. При нас ли ще става футболист, тепърва?
Същото е и с измисления шотландец, дето гола му искал
Генов по-добре да рискува с млади момчета, от тях поне може да се спечели.
Селекцията до момента се очертава да е същата каквато беше през зимата, тогава взехме Камазола, сега взимаме Паломино, дано и с него сме уцелили както стана с бразилеца, а останалите са някакви анонмници от други български отбори, които не са се доказали в А група. Явно пак не искат да дават пари за нови класни играчи, напразни надежди, започвам да се дразня, да не говорим и пък какво стана с обещанията за ремонт на ''Тича'' и смяна на тревното покритие или си мислят, че зимата няма да дойде...
Последна промяна от Mourinio на 04 юли 2011 15:57, променено общо 3 пъти.
---------------------------------------
ще вземе куца маймуна, ако алтернативата е да останем без никаква маймуна
на мнение съм, че изобщо няма как да се рискува с мурадов в случая... контролата със светкавица дето бихме 5:0 беше супер зле.... ама наистина супер зле и се чудех как е възможно да прави такива отигравания, а изобщо да говорим, че имал шансове за титуляр... беше повече от дупка и то в края на мача като влезна пак го надбягваха хем беше по-свеж, пасовете му бяха уникално неточни и т.н. да не продължавам... може на притеснение да се дължи всичко, ама в А група предполагам ще се притесни доста повече отколкото в контрола срещу Светкавица, в която побеждаваме 5:0... това изобщо не е оправдан риск за мен. Ляв бек ни трябва, въпросът е не можем ли да намерим малко по-добър от Ивелин Янев... а и явно е рисков играч, щото за няколко червени картона става дума в мненията от форума на Сливен... и все пак е по-добре от Мурадов на тоя етап за мен
оправдан риск е капитанов... там не ни трябва чак толкова шийлдс, въпреки че вероятно е добре да разполагаме и с един по-опитен играч на нея позиция
на мнение съм, че изобщо няма как да се рискува с мурадов в случая... контролата със светкавица дето бихме 5:0 беше супер зле.... ама наистина супер зле и се чудех как е възможно да прави такива отигравания, а изобщо да говорим, че имал шансове за титуляр... беше повече от дупка и то в края на мача като влезна пак го надбягваха хем беше по-свеж, пасовете му бяха уникално неточни и т.н. да не продължавам... може на притеснение да се дължи всичко, ама в А група предполагам ще се притесни доста повече отколкото в контрола срещу Светкавица, в която побеждаваме 5:0... това изобщо не е оправдан риск за мен. Ляв бек ни трябва, въпросът е не можем ли да намерим малко по-добър от Ивелин Янев... а и явно е рисков играч, щото за няколко червени картона става дума в мненията от форума на Сливен... и все пак е по-добре от Мурадов на тоя етап за мен
оправдан риск е капитанов... там не ни трябва чак толкова шийлдс, въпреки че вероятно е добре да разполагаме и с един по-опитен играч на нея позиция

Малко тънък и небалансиран ми се вижда отбора на мен. Ако приемем, че Тиаго си тръгва, засега имаме следното:
Вратар -- Пиргов, Денчев, Краев (ОК)
Десен бек -- Сашо Александров, Мишо Лазаров (ОК)
Централен защитник -- Ал.Александров, Росен Колев, Цветан Йотов. Камен Трифонов и Даниел Граматиков ги освободиха, трябва още един да бъде привлечен.
Ляв бек -- Ивелин Янев. Без конкуренция, много лошо.
Опорен халф -- Камазола, Д.Петков, Християн Попов, Станислав Стоянов (ОК, даже един е излишен ако играем формация с 1 дефанзивен халф)
Офанзивен халф -- Г.Илиев, Г.Божилов, Ратников, Симеон Симеонов (ОК)
Дясно крило -- Р.Николов, Капитанов, Янчо Андреев, Веселин Марчев, Дийн Шийлдс (ОК, но трима са излишни)
Ляво крило -- Дончо Атанасов, Тодор Колев (ОК)
Нападател -- Паломино, Миро Манолов (ОК ако Миро е здрав и Румен го броят за нападател)
Вратар -- Пиргов, Денчев, Краев (ОК)
Десен бек -- Сашо Александров, Мишо Лазаров (ОК)
Централен защитник -- Ал.Александров, Росен Колев, Цветан Йотов. Камен Трифонов и Даниел Граматиков ги освободиха, трябва още един да бъде привлечен.
Ляв бек -- Ивелин Янев. Без конкуренция, много лошо.
Опорен халф -- Камазола, Д.Петков, Християн Попов, Станислав Стоянов (ОК, даже един е излишен ако играем формация с 1 дефанзивен халф)
Офанзивен халф -- Г.Илиев, Г.Божилов, Ратников, Симеон Симеонов (ОК)
Дясно крило -- Р.Николов, Капитанов, Янчо Андреев, Веселин Марчев, Дийн Шийлдс (ОК, но трима са излишни)
Ляво крило -- Дончо Атанасов, Тодор Колев (ОК)
Нападател -- Паломино, Миро Манолов (ОК ако Миро е здрав и Румен го броят за нападател)
Още един нападател ни трябва и крило, което може да центрира.
В защитата - един ляв бек още.
И май това е.
Ако останем така при първата контузия и натрупани картони ще издишаме.
Къде отиде последно Дани Г?
В защитата - един ляв бек още.
И май това е.
Ако останем така при първата контузия и натрупани картони ще издишаме.
Къде отиде последно Дани Г?
ogrizko написа:работата е там, че ние никакъв ляв бек нямаме.... така че и куция в случая е цар
Ивелин Янев и Х.Попов ако не бъркам името.Вторият младежки национал,също ляв бек.Мисля че ще вършат работа поне колкото Бачев и Тояго.А и махането на Тояго навява мисли за освобождаване на две места за неевропейски играчи.А тях все още ги чакаме,нали?
Последна промяна от Veso1913 на 04 юли 2011 17:06, променено общо 1 път.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!