ShooterMan написа:Уеслен и Брено са съмнителни. Особено Брено. Първо и двамата НЕ са типични централни нападатели, а по-скоро крила. Второ - Брено се връща от скъсани връзки, не е играл футбол 6 месеца. Според мен категорично може да отпишем Брено за есента - да е във форма за нейния край, а тогава пък терените ще са лоши и надали пък ще го рискуват. Уеслен има да се възстановява с месеци от челюстта, да си спомним с Жоро Илиев как беше. Билал Бари пък е още по-съмнителен и също не е типичния тападател. Така, че предвид, че и Наско не е сигурно, че остава в момента реално единствената СИГУРНА опция е Иса.
И аз си мислех че Уеслен 3 месеца няма да стъпи на терен ,но той вече тренира.А и спокойно може да играе с маска.Не бих го отписъл с лека ръка.Изглежда перфектна опция за игра на контраатака.Вероятно ще го има момента с пазенето,но след 2-3 контроли ще си върне увереноста.Все пак се бори да попадне в тефтерите на мениджъри и да си заработи трансфер за много повече пари.За Билал си мисля че за началото на мачовете ще е във форма,все пак и в последните мачове влизаше на терена.Големият X е Брено.С подобна контузия наистина може да го видим във форма едва в края на календарната година/макар и да имам надежда това да се случи по рано/.Както писах по горе,вероятноста за нов нападател на Тича е много голяма,но и само с Иса Илиан Илиев ще направи достатъчно подходяща схема на игра базираща се на наличния потенциал.Единственото ми притеснение е вториат халф до Васко.От тази позиция могат да дойдат или сериозни главоболия,или да видим поредният добър избор на Професора.Но ние си имаме и Дани Димов,така че не е съвсем трагично положението.Берк си чака шанса,но ще му трябва още време за да го видим титуляр.С оглед на това което разполагаме,състава иозглежда почти ясен,без да се наблюдават особении сътресения в отбора и стила на игра.
Пламен на вратата-там въпроси няма
защитата е бетон,при положение че Виктор остане,промени няма да има
халфовата линия Васко Димов и Мазир/+ един нов/ ми изглеждат най вероятната опция
атаката имаме Калкан,Иса и един по избор между Ники,Вили,Милушев/за тях сега е момента да си грабнат шанса/ и двамата бразилци когато са готови.
Относно това къде Професор Илиев ще използва Бари,аз залагам на опцията зад нападателят,който и да е той.С Мазир и Васко зад него ще имаме изключително подвижна,агресивна и мачкаща халфова линия,създаваща и достатъчно положения за голове/само да има кой да вкарва/.