Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Мнениеот Veso1913 » 16 юни 2024 10:01

ShooterMan написа:Уеслен и Брено са съмнителни. Особено Брено. Първо и двамата НЕ са типични централни нападатели, а по-скоро крила. Второ - Брено се връща от скъсани връзки, не е играл футбол 6 месеца. Според мен категорично може да отпишем Брено за есента - да е във форма за нейния край, а тогава пък терените ще са лоши и надали пък ще го рискуват. Уеслен има да се възстановява с месеци от челюстта, да си спомним с Жоро Илиев как беше. Билал Бари пък е още по-съмнителен и също не е типичния тападател. Така, че предвид, че и Наско не е сигурно, че остава в момента реално единствената СИГУРНА опция е Иса.

И аз си мислех че Уеслен 3 месеца няма да стъпи на терен ,но той вече тренира.А и спокойно може да играе с маска.Не бих го отписъл с лека ръка.Изглежда перфектна опция за игра на контраатака.Вероятно ще го има момента с пазенето,но след 2-3 контроли ще си върне увереноста.Все пак се бори да попадне в тефтерите на мениджъри и да си заработи трансфер за много повече пари.За Билал си мисля че за началото на мачовете ще е във форма,все пак и в последните мачове влизаше на терена.Големият X е Брено.С подобна контузия наистина може да го видим във форма едва в края на календарната година/макар и да имам надежда това да се случи по рано/.Както писах по горе,вероятноста за нов нападател на Тича е много голяма,но и само с Иса Илиан Илиев ще направи достатъчно подходяща схема на игра базираща се на наличния потенциал.Единственото ми притеснение е вториат халф до Васко.От тази позиция могат да дойдат или сериозни главоболия,или да видим поредният добър избор на Професора.Но ние си имаме и Дани Димов,така че не е съвсем трагично положението.Берк си чака шанса,но ще му трябва още време за да го видим титуляр.С оглед на това което разполагаме,състава иозглежда почти ясен,без да се наблюдават особении сътресения в отбора и стила на игра.
Пламен на вратата-там въпроси няма
защитата е бетон,при положение че Виктор остане,промени няма да има
халфовата линия Васко Димов и Мазир/+ един нов/ ми изглеждат най вероятната опция
атаката имаме Калкан,Иса и един по избор между Ники,Вили,Милушев/за тях сега е момента да си грабнат шанса/ и двамата бразилци когато са готови.
Относно това къде Професор Илиев ще използва Бари,аз залагам на опцията зад нападателят,който и да е той.С Мазир и Васко зад него ще имаме изключително подвижна,агресивна и мачкаща халфова линия,създаваща и достатъчно положения за голове/само да има кой да вкарва/.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 юни 2024 14:20

Аз нарочно не пиша за халфове. Изключителни надежди възлагам на Берк Бейхан! Мисля, че всеки вижда и с просто фенско око, че това е най-големия ни талант. Не само качества, но от него струи и този тип хъс, амбиция и устрем, който струи от всеки, който после ства футболист - Жоро Илиев, Марто Минчев, Виктор, Дани Димов - абе просто да влиза и да оре терена чак от желание. Само с качества футболист никога не се е ставало. И Берк има и другото. Виждам в него копие на младия Дани Димов - същия пост, дъщия биткаджия, Професора ще го направи футболист и то голям, само не бива да кривва от правия път. Така, че халфове имаме - Берк - първа опция за смяна на всеки един - дали Васката, дали Дани, че и Сула, ще се разместват там, но Берк трябва да се налага.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 18 юни 2024 11:05

Чакам някой моряк от Варна да напише нещо за новите на Тича,но съфорумците явно не ходят на тренировки,а тези които ходят не пишат тук.Имаме двама нови-един грък и един аржентинец.Чакаме и испанец.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 18 юни 2024 11:42

Veso1913 написа:...и един аржентинец...

...Меси ??!?!
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 18 юни 2024 14:21

Черно Море очаква двама чужденци
https://gazzetta.bg/cherno-more-ochakva ... c0EhVGBrpg

В Черно море очакват двама чужденци в близките дни. Това са бразилски нападател и халф от Испания, с които до голяма степен лятната селекция завършва, съобщава Gong.bg.
С двамата нови Илиан Илиев ще разполага с целия състав за новия сезон и старта в Лига на конференциите, и ще има достатъчно време да подготви максимално добре своите подопечни в тренировките от предсезонната подготовка и контролите.
Разбра се още, че Виктор Попов най-вероятно ще пропусне първите две проверки на вицешампиона с Фарул в Констанца в петък и Ботев Пловдив другия вторник в Правец.
Националът е напълно възстановен от травмата, но треньорът на „моряците“ не бърза да форсира завръщането му на терена, предвид сериозния проблем, който имаше – разтегнати връзки на коляното.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 18 юни 2024 14:25

Veso1913 написа:Чакам някой моряк от Варна да напише нещо за новите на Тича,но съфорумците явно не ходят на тренировки,а тези които ходят не пишат тук.Имаме двама нови-един грък и един аржентинец.Чакаме и испанец.

Не знам откъде я черпиш тази информация, но никъде не видях подобни твърдения?! Грък, аржентинец.. може, ако някой наистина знае нещо подобно, нека каже.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 18 юни 2024 15:43

Iceberg написа:
Veso1913 написа:Чакам някой моряк от Варна да напише нещо за новите на Тича,но съфорумците явно не ходят на тренировки,а тези които ходят не пишат тук.Имаме двама нови-един грък и един аржентинец.Чакаме и испанец.

Не знам откъде я черпиш тази информация, но никъде не видях подобни твърдения?! Грък, аржентинец.. може, ако някой наистина знае нещо подобно, нека каже.

Директно от тренировъчното игрище.Само не разбирам защо тези с информациите спряха да пишат тук.

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 18 юни 2024 20:29

В момента тече Евро 2024, Копа Америка. Къде са се засилили Дюлгеров и Ат.Илиев за трансфер не знам, при положение, че БГ не участва в нито едно от двете. Пабло май се е усетил каква грешка прави и побърза да отиде в Карпати, където няма да играе в Евротурнири и едва ли ще взима по-висока заплата. Честно, не му разбирам логиката на този иначе добър футболист.Все едно Дробаров сега да реши, че иска трансфер.
Халал да им е. Големите отбори ще финализират своята Трансферна политика едва след Еврото.
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 18 юни 2024 20:52

Черно море с второ лятно попълнение
преди 2 часа
https://vsport.bg/cherno-more-s-vtoro-l ... opalnenie/

Черно море официално си осигури второ лятно попълнение. Днес договор с клуба подписа 24-годишният аржентински халф с испански паспорт Начо Паис. Той пристига от третодивизионния испански Антекуера, където през отминалия сезон е изиграл 24 мача.

Цялото му име е Игнасио Паис Маян. Роден е на 30 май 2000 г. в Килмес, Аржентина, но цялата му досегашна кариера е преминала в Испания. Играл е за Ла Солана, Картахена и Антекуера. Висок е 175 см., основният му пост е централен полузащитник. Бивш юношески национал на Аржентина, с мачове за селекцията на гаучосите до 17 г.

Преди да бъде сключен договор с Начо Паис, Черно море привлече вратарят Пламен Илиев.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 18 юни 2024 21:09

От горните постове можем да заключим, че ще привлечем и бразилски нападател с гръцки паспорт.

Върни се в “Черно море”