ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот Veso1913 » 03 юли 2011 21:51

Бая сме ги награбили,но отменен гол на Божилов,два пропуска на Дийн Шийлдс,един пропуск на Жоро Илиев.И това само през второто полувреме.А и първото сме имали положения.И да не забравяме че това е едва началото на подготовката.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 03 юли 2011 22:03

Game over!Поредното равенство на Черно море като гост е факт.Струва ми се че се връщаме към наистина желязната защита,която имахме при бате ви Кольо,но с тази разлика,че сега създаваме повече положения.Някой някъде беше написал в програмата за следващото първенство,че ще имаме само победи и загуби.Аз бих заложил,че поне 10 мача ще завършим наравно.И в голяма част от първенството ще имаме чисти мрежи.Това показва стила който налага Чечо Генов.Не знам само защо ги няма още черните перли.Видях че е изкарал Паломино в 60минута.Явно венецуелеца вече му е ясен :) .Иска да пробва всички играчи които има на разположение,което му прави чест.Също така се забелязва титулярната защитна линия от кои играчи ще е съставена.Сашо Шерифа Колев Пенев.С тях започна и предния мач.Нападението също му е ясно.Големият въпрос е дясното крило.Халфове имаме за разлика от миналия сезон.Очаквам да започнат българските контроли.Абе да питам,дали свършиха със беговата подготовка,или ще я правят сега на лагера?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 03 юли 2011 22:05

"78 мин. Отново Шийлдс пропусна да се разпише след като бе изпреварена от защитник на домакините."

Ххааххах, да,ИЗПРЕВАРЕНА беше Шийлдс :))))))))))))) Някои хора тук не ми вярват, ама всичко, което съм казал до сега все е излизало верно. И за Будинов, и за Чурулинковци там разни, и за Каптиев.... а сега малко по малко се потвърждава и за Шийлд. Играч с големи претенции, голямо самочувствие, бъдеща голяма заплата, а скромни за един чужденец възможности, който трябва да е поне с класа над нашите играчи. Напротив, той дори е по-слаб... Заслужава ли си тогава да яде хляба на нашите??!! А някои вече дори го редят в състава за сезона?! Хехех...
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 03 юли 2011 22:16

ако паломино беше стоял до края на мача, щяхме да бием 0:1 :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 юли 2011 22:20

Просто съм убеден,че Сър-а е принципен и Шийлдс ако се е изложил първото което ще усети е ритника на Генов по задните си части заедно с изхвърления си сак ;) .Черно Море при Сър-а има едно голямо оръжие,нещо което бих нарекъл ПОСТОЯНСТВО,имаме и грови СТИЛ.Много важни неща.Когато играчите ни са по-слаби - вървим до лидерите - благодарение на ПОСТОЯНСТВОТО и СТИЛА,а когато имаме и класни играчи а?Защото сега ги имаме,Паломино за България е много висока класа,Камазола-много висока класа,Жоро Илиев и Жоро Божилов,дори и моментните блясъци на Ратников-това съчетано с постоянството при Генов е гаранция за нещо голямо.Без да се изсилваме,но смятам,че имаме отбор,имаме таланти,имаме класни играчи във всяка линия,имаме и треньор!Какво остава?Ами остава-нормални фенове да имаме,които вместо дрязги и психически тормоз над по-младите или лабилни играчи да им придават самочувствие и желание за борба.Не да им сриват бойния дух и простотията си и да са постоянни критикари на треньора Генов след като видяхме,че играча който за тях е най-некъдърния стана национал,т.е. както веднъж чух легендарния Симеон Нинов да хока един многознайко в Бургас като гостувахме "абе ти много разбираш...някога футбол играл ли си"?Конкретно за дясното крило-там мисля,че шотландеца ако не го бъде твърдо ще се борят Веселин Марчев и Румен Николов.Това дори е отличен тандем-двама младежки национали,две момчета на по 21 години с желание за изява.Изобщо не трябва да се толерира иностранеца,ако покаже,че е класа като Паломино-евала,ако не.... :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 03 юли 2011 23:01

@hermespalomino - ако ползвате twitter

Пичът си е сложил профилна снимка и тапет с екипа на Черно море и емблемата.

Силна заявка

Пък и не са много футболистите в Бг, които ползват Twitter :)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 03 юли 2011 23:33

То хубаво да не толерираме чужденеца/ако е слаб,да си ходи веднага/,но да разчитаме само на двама млади играчи/в което няма лошо,стига да имат високо ниво/ми се струва че няма да се получат нещата както ги искаме ние,феновете.Защото все пак искаме да псотигнем нещо повече от изминалия сезон,а без типично дясно крило,няма да стане.Всички виждат че Румен просто не става за тази работа.Не може да центрира момчето.Не знам колко време ще му трябва да се научи,но вие виждате и Тошко как не може да усвои този елемент от играта на крилото.И Дончо не може да центрира също.Не знам ТОЯГО какво играе,но центрирането му и изпълнението на тъчове са от висока класа.Дано дойде някое дясно крило на проби,ако Шийлдс не става.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 юли 2011 23:44

Veso1913 написа:То хубаво да не толерираме чужденеца/ако е слаб,да си ходи веднага/,но да разчитаме само на двама млади играчи/в което няма лошо,стига да имат високо ниво/ми се струва че няма да се получат нещата както ги искаме ние,феновете.Защото все пак искаме да псотигнем нещо повече от изминалия сезон,а без типично дясно крило,няма да стане.Всички виждат че Румен просто не става за тази работа.Не може да центрира момчето.Не знам колко време ще му трябва да се научи,но вие виждате и Тошко как не може да усвои този елемент от играта на крилото.И Дончо не може да центрира също.Не знам ТОЯГО какво играе,но центрирането му и изпълнението на тъчове са от висока класа.Дано дойде някое дясно крило на проби,ако Шийлдс не става.

Тиаго му се чудя защо не е нападател, има ръст, крачка,центриране и топовен удар отдалеч. Освен това е безкрайно неповратлив като бек, нещо май е объркал поста.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 04 юли 2011 00:33

Има една много интересна постановка при бразилските играчи,когато започнат да си търсят нов клуб.Проверяват какво се търси на пазара и ако не е чак толкова невъзможно,заявяват че те са точните хора за тази работа.Точно по тази схема при нас пристигна атакуващият халф Адемар,който трябваше да играе като бек и определено не се справяше на тази позиция.Едва две години по късно и след хиляди мъки,започна да върши работа благодарение на огромния си опит и нелошата техника която притежава.Но иначе чисто футболно определено не е за бек.Както и Тиаго.Видимо е централен защитник,или опорен халф.Но това е друга тема.Въпроса е какво ще получим ние като дясно крило по време на трансферния прозорец.Аз си мисля че имаме още опции.Има един бразилец и две черни перли,които още не сме ги видели.Дано излезе нещо от този шубрак.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 юли 2011 00:42

Veso1913 написа:Има една много интересна постановка при бразилските играчи,когато започнат да си търсят нов клуб.Проверяват какво се търси на пазара и ако не е чак толкова невъзможно,заявяват че те са точните хора за тази работа.Точно по тази схема при нас пристигна атакуващият халф Адемар,който трябваше да играе като бек и определено не се справяше на тази позиция.Едва две години по късно и след хиляди мъки,започна да върши работа благодарение на огромния си опит и нелошата техника която притежава.Но иначе чисто футболно определено не е за бек.Както и Тиаго.Видимо е централен защитник,или опорен халф.Но това е друга тема.Въпроса е какво ще получим ние като дясно крило по време на трансферния прозорец.Аз си мисля че имаме още опции.Има един бразилец и две черни перли,които още не сме ги видели.Дано излезе нещо от този шубрак.

На Футбол Мениджъра Тиаго е ЦЗ, не бек. И съм сигурен че скаутите на ФМ разбират повече от нашите тук :mrgreen:

Върни се в “Черно море”