Зимни трансфери на Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Re: Зимни трансфери на Тича

Мнениеот Ron Jeremy » 28 яну 2011 12:40

ShooterMan написа:Да бе,точно тъй,тоя беше от Албена дървото :lol: .Другия с когото го бъркам беше Джуркович или Джуракович,той потроши покрива на залата и Кольо го изгони точно след 15 минути проби :lol: .Врабчето Чурулик изобщо не е бил одобряван от Кольо,напротив,Кольо ги изрита като мръсно коте и добре стори,с ръка на сърцето си признавам-Жоро Божилов е класа над двамата сръбски самозванци.Относно Зехиров не виждам защо в момента най-много лаят хора,които твърдяха,че селекцията ни била смешна.Ами щом е смешна,ето,собствениците ви задоволяват претенциите-не предлагат договори на смешниците :!: .Сега сериозно - според всички гледали контролата с Търговище отлично включване е направило нашето момче Любо Михалев.Що не се замислите,че като прибавим Жоро Илиев и Ратников май-стават твърде много играчи на този пост :?: .Никой изобщо не броеше Любо Михалев за фактор,но Генов каза,че е изключително доволен от него.Ами преди да подскочите и да оплюете наред се замислете,че може решението да е след Ратников и Жоро шанс да получи именно Любомир Михалев.Не е случайно,че е взел 10-ката,номера на Кривия,не е случайно,че Генов го хвали,не е случайно и,че всички моряци гледали мача го аплодират също.Е,измежду Зехиров и Михалев определено предпочитам нашето си момче,а за атаката Румен ще е 100% титуляр,мисля,че и с Марчев така ще стане 8-)

Марчев според мен ще остане не съм го гледал , но съм чувал добри неща за него
ex Popeye

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 28 яну 2011 12:52

Треньорът на "Черно море“ Стефан Генов е гледал играта на бразилския халф Камазола на DVD, но най-вероятно ще го огледа и по време на лагера в Анталия. От вчера футболистът тренира с варненския клуб и Генов държи първо да го види в няколко контроли и да разбере как ще се впише в колектива, преди да вземе крайно решение за него. Силата на Камазола е като вътрешен халф и в извеждащите пасове. Ако той остане на "Тича“, ще замести преминалия в "Левски“ Даниел Димов.
Засега не е ясно дали кариоката ще излезе в утрешния спаринг с "Несебър“, тъй като му трябват няколко дни за аклиматизация. Все пак идва от 35 градуса на минусови температури и трябва да свиква с часовата разлика. Студът не е притеснил Камазола, тъй като по време на престоя си в норвежкото първенство е играл при много ниски температури и сняг.
За по-бърза адаптация на полузащитника към "моряците“ му помагат неговите сънародници Адемар Жуниор и Марко Тиаго.

и него има да го ''до оглежда'' 1 месец :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 28 яну 2011 16:13

Тя зимната подготовка като свърши аз не очаквам мизериите да приключат.Докато трибуквените са собственици простотии очаквайте постоянно.Или поне докато продължават да държат тези чобани в ръководството.А иначе си прав - в момента наистина сме мега смешен отбор за съжаление, кой каквото и да говори.Вече година и половина две нищо не се прави с тоя клуб - факти.Ако смятат да развиват само ДЮШ - ОК, няма проблем, ама да излязат и да го кажат.А не пу*кенски номера - План 2013 , стадиони, шампиони и т.н........

Крайно време е да представиш "деветбуквената" си оферта на кандидат-собственик.За да напишеш това се предполага,че си заможен човек(направо скрит олигарх),който ще инвестира поне 300 млн. лева през следващите 10 години.Говорим за едни 100 -200 млн. лева за стадиони,10-20 млн за селекция+бюджет за всяка от следващите 10 години.Ако го направиш за нас простосмъртните фенове на Черно море не остава нищо друго освен да съберем някой друг лев за паметник на Mussolini пред входа на "Тича".

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 28 яну 2011 16:53

Камазола ще подпише с отбора, Генов бил сигурен в качествата му, Марчев в одобрен, но имало все още проблем с документацията при освобождаването му от Локо Пд, ако всичко е наред ще подпише, Чурлинов се е представил добре на малкия терен в Несебър, но Генов искал да го види на терен с реални размери повреме на контролата с Поморие на 31-ви и чак тогава ще реши дали остава, за него бил доста интересен футболист...тва е от интервю на Добри Атанасов с Генов по гонга

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 28 яну 2011 18:30

helemong написа:
Тя зимната подготовка като свърши аз не очаквам мизериите да приключат.Докато трибуквените са собственици простотии очаквайте постоянно.Или поне докато продължават да държат тези чобани в ръководството.А иначе си прав - в момента наистина сме мега смешен отбор за съжаление, кой каквото и да говори.Вече година и половина две нищо не се прави с тоя клуб - факти.Ако смятат да развиват само ДЮШ - ОК, няма проблем, ама да излязат и да го кажат.А не пу*кенски номера - План 2013 , стадиони, шампиони и т.н........

Крайно време е да представиш "деветбуквената" си оферта на кандидат-собственик.За да напишеш това се предполага,че си заможен човек(направо скрит олигарх),който ще инвестира поне 300 млн. лева през следващите 10 години.Говорим за едни 100 -200 млн. лева за стадиони,10-20 млн за селекция+бюджет за всяка от следващите 10 години.Ако го направиш за нас простосмъртните фенове на Черно море не остава нищо друго освен да съберем някой друг лев за паметник на Mussolini пред входа на "Тича".

Виж сега, предполагах че ще има и такива дето ще ме разберат погрешно, затова съм длъжен да обясня.Проблемът идва от това, че обявяват големи планове и амбиции, и стадиони и т.н., а се вижда че нищо не правят и в така получената ситуация - направо лъжат.Нямам претенции да ми строят стадион Варна, нито да подобряват Тича, нито да инвестират в отбора, нито да ни правят шампиони.Нямам никакви претенции към тях, разбираш ли?По тази причина могат спокойно да излязат и да обяват, че да речем няма да строят стадиони. няма да ни правят шампиони, а ше инвестират само в ДЮШ.Никой нищо няма да им каже.Обаче понеже като почнеш да лъжеш хората наред си мислят ОПАА ФАНАХМЕ ГИ БАЛЪЦИте НА ВЪДИЦАТА.И всички почват да си викат евала на ТИМ ше правят стадиони силен отбор, шампионски лиги и т.н.Обявяват доказани нападатели качествени селекции ала бала и накрая нищо.Аз пак ти казвам - никой никакви претенции не би имал към тях, спасиха ни преди години - така си е.Благодарим.Ама защо трябва да лъжат Планове 2013 и т.н.Да излязат като мъже и да кажат че понеже е криза нищо няма д а дават за клуба и готово.Е това е .Или да пратят някой от тяхно име да го каже като не искат да ги гледаме.Не да се крият като пу*ки.Не знам Стрелеца дали го е видял М.М. с фанелка на Черно Море и не го знам колко е фен пък и не ме интересува дали е фен.Не е трудно човек да се държи като мъж и да обяви как стоят нещата.А пък аз ако имах парите досега да съм го купил кллуба, някой ден за в бъдеще ако преуспея ще го купя клуба и няма лъжа феновете каткто сега се получава, а всичко ше е прозрачно.Поздрави 8-)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 яну 2011 20:02

Митев даде цяла пресконференция за развитието на Черно Море в деня,който обявиха проекта Стадион Варна.Точните му думи относно развитието на отбора бяха създаване на силна ДЮШ,налагане на местни кадри в Черно Море.Накрая заяви-в тях е бъдещето на клуба и те щели да върнат славата му.Обяви като цел тогава 4-тото място излаз в ЕКТ,а в по-далечно бъдеще и титла на България.Така,сега питам...КОЕ ОТ ТЕЗИ НЕЩА НЕ РЕАЛИЗИРА ТОЙ,ПРИ ВСЕ,ЧЕ БЯХА ОБЕЩАНИ ПРЕЗ 2006 ГОДИНА?ИЗЛЕЗЕ ЛИ ЧЕРНО МОРЕ В ЕКТ?ИЗЛЕЗЕ И ТО 3 ПЪТИ.НАПРАВИ ЛИ СЕ СИЛНА ШКОЛА С МНОГО ТАЛАНТИ-НАПРАВИ СЕ.ДАВА ЛИ ИМ СЕ ПЪТ?ТОЧНО ТОВА СЕ ПРАВИ ОТ ТАЗИ ЗИМА.Е,кажи какво е изпъгал относно клуба?НИКОГА,АМА НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛ,ЧЕ ЩЕ КУПУВА ИГРАЧИ,ЧЕ ЩЕ УЙДИСВА НА АКЪЛИТЕ НА ТОЯ И ОНЯ.Ако вие не сте слушали това интервю,то аз не мога да ви помогна с нищо повече.А относно това за снимката моля погледни по-долу.И това е снимка случайна,за разлика от позьорски снимки на паляци като Батков матков и т.н.,които първо викат 20 медии и тогава излизат с фанелка на Левски да се пъчат,през останалото време-през х*я им е за цветове и емблема,а М.Митев си я носи с кеф,така както си я носиш ти,така както си я нося аз и всички останали ФЕНОВЕ.Защото да обичаш отбора си не значи да купиш 20 печки,да уредиш 5 мача и да се кефиш като идиот.Казах и повтарям - Митев не знам какъв футболен човек е,но е моторът на икономиката на България.Ще дойде време,когато ще настъпи газта и във футбола,точно така както прави и в бузнеса.Там също има чат-пат разни аламинутни кьоршишеци-БАКБ например,а сега тази банка ще бъде купена от неговата ЦКБ.Това е.Бавен и здравословен растеж-това е теорията за развитие на клуба начертана от Красен Кралев и следвана така стриктно.Налагане и толериране на верните хора,а с тези,които покажат и най-малка склонност към предателство-отношение като към най-долни отрепки(това е отговора на въпроса на Юруков защо много хора си заминавали от Черно Море един вид изгонени като кучета)....Или оставаш докрай в Черно Море,мислиш само за Черно Море - или се отнасят хората с тебе като с куче!Кучето хо храниш храниш,па като не му метнеш кокал и вземе,че иде другаде - еми ПСЕ.За кучетата само ритници!.В един близък ден всички оставащи ще са 100% моряци,тогава ще се реализира и политиката на 100%,тогава всички черни печки,маймуни и оранготани на Сенегал,Кот Д Ивоар и т.н. да съберат там срещу нас ще бъдат само лоши спаринг партньори.Аз искам дългосрочни цели пред Черно Море и то цел не някаква си купа,медал...искам като цел ДЪЛГОСРОЧНА И ТОТАЛНА ДОМИНАЦИЯ,искам от школата на идват по 3-4 попълнения на година,готови,калени моряци.Това което става тази зима с влизането на някои от тях е началото...
Изображение
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 28 яну 2011 21:03

И колко юноши и местни кадри интегрираха в мъжкия отбор освен Димов, който пък веднага беше продаден ?И как върнаха славата на клуба ? Стадиона го оставям на страна, а относно това за евротурнирите излиза че са си свършили работата и оттук нататък можем да не очакваме нищо така ли ? Или тепърва ще връщат славата на клуба и ще налагат юноши ? Или пък понеже е криза са замразили всички проекти за по-нататъшното развитие? А на талантите им се дава път от тази зима, демек 2006 го е обявил 2011 почва да го изпълнява...Не си мисли че искам да се заяждам, Стрелец.Излагам си моето мнение и аз обичам Черно Море не по-малко от тебе и останалите фенове моряци.Оттам тръгват всички мои разсъждения - дали всичко което се прави е добро за клуба.Далеч съм от онзи тип фенове дето плюят наред понеже така са си свикнали.И не казвам, че това което се прави в клуба е лошо, но не виждам това което ми се струва че трябва да е.Тъпчем на едно място.Оттук си задавам въпроса дали онея не отбиват номера понеже нищо не казват.Просто се пускат някакви новинки за Планове 2013 и тем подобни и това е.Забелязал ли си че единствения който говори пред медиите е Генов ???Не ти ли прави впечатление постоянното мълчание и пускането от време на време на новинки ( отново чрез Генов) че оттук нататък щели да се налагат млади (след цирковете в Каварна) и целите били Купата.А и тази твойта теза за кучетата и Юруков как се прилага към ДИмов - той беше продаден или изгонен в крайна сметка ?Това искам да ти кажа, че сме оставени да си интерпретираме както си искаме - като пускат от време на време новинки и после мълчание.А това не ми харесва.
П.С.Откъде я извади тая снимка бе човек.Да не си някой от ТИМ :mrgreen:

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 28 яну 2011 21:27

Зехиров прави 2 гола в контрола за Пирин :!: :!: :!:
май ще съжаляваме за това момче
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 28 яну 2011 21:44

gambara написа:Зехиров прави 2 гола в контрола за Пирин :!: :!: :!:
май ще съжаляваме за това момче

аха и аз така мисля, ама явно се е изнервил от дългите проби при нас и за тва си е тръгнал, все пак накрая да му каже Генов - ''освобождавам те'' и кой отбор ще го иска, като подготовката на всички е към края, както и селекцията, вероятно за това е продпочел предложението на Пирин отколкото да чака да го ''до огледа'' Генов още малко, а и неска по гонг Генов каза, че искал да остане цялата подготовка при нас на проби... :mrgreen:

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 28 яну 2011 22:44

за Марчев пише, че заедно с бразилеца остават, ама като сетя какво казваха и коментирахме за Зехиров в тази тема viewtopic.php?f=8&t=70375&start=0&st=0&sk=t&sd=a - да се смее ли човек, да плаче ли ...
Марчев по-добър ли е от Дончо?
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Върни се в “Черно море”