Тук влизам все по-рядко и почти не пиша. Внушенията ги налагаш ти, защото това е нивото ти. Обидите и квалификациите са единствения ти аргумент. Никого не съм нарекъл амеба, к.рва, лизач.... Аз се позовавам на сухата статистика и това което съм видял лично на стадиона през последните 50+ год. Понеже имаш претенции, че можеш да четеш си направи справка. Всъщност ти няма да я направиш, защото може и да си платен драскач, но нека другите които имат някакво колебание да я прочетат.
http://a-pfg.com/%D0%BE%D1%82%D0%B1%D0% ... %80%D0%B5/От създаването на А група 1948/1949 последните петнадесетина години, в които Химимпорт са собственици са най-успешните в историята ни. Не само,че сме постоянно в А група, а с изключение на една година десети винаги сме в осмицата, взехме медали, купи и за първи път направихме участия в Европа. Очевидно и занапред ще си останем стабилен и традиционен клуб. Неизменен участник в А група през този век или от 2000г насам сме само три отбора (ние, Левски и Славия), като към момента от трите Черно Море функционира най-добре. Разбирам те, че страдаш заради горното и целенасочено внушаваш и създаваш негативно отношение към собствениците, но статистиката не ти помага. Аз естествено искам още повече и постоянен възход за отбора, но ме е страх да не загубим дори това от вредните настроения, които създаваш. Отбора от Коритото, бургаските и други отбори трябва да са ни обеца на ухото.
Докато такива като теб сте критично малка група, Черно Море ще си остане стабилен клуб и фактор в БГ футбола. Ако станете доста повече от неколцината форумни "герои", вземете се прекалено на сериозно и намерите няколко "зелени легенди" и бомбаджии в агитката, може да тръгнем по пътя на сини и червени към небитието и създаване на нов клуб.