Зимни трансфери на Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Зимни трансфери на Тича

Мнениеот ogrizko » 27 яну 2011 12:53

Честно да си кажа - писна ми. Като ще ми водят Чуруликов, ще си взема една прашка и ще го меря с камъни на стадиона докато не му се проскубе перушината и не се върне обратно от където е долетял :evil:
Вместо да вземаме такива "доказани" играчи, 1 милион пъти по-добре да пускаме Румбата напред и това е. Поне е наше момче, вместо да идват всякакви недоразумения тук. Или да вземаме наистина доказан играч, или изобщо да не вземаме такива смешковци само да заемат бройката на нашите играчи, които им трябва малко време да се развият и ще са класи над тия измислените дето идват тук..... :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mivkon moriaka
Контакти:

Мнениеот mivkon moriaka » 27 яну 2011 13:02

ogrizko написа:Честно да си кажа - писна ми. Като ще ми водят Чуруликов, ще си взема една прашка и ще го меря с камъни на стадиона докато не му се проскубе перушината и не се върне обратно от където е долетял :evil:
Вместо да вземаме такива "доказани" играчи, 1 милион пъти по-добре да пускаме Румбата напред и това е. Поне е наше момче, вместо да идват всякакви недоразумения тук. Или да вземаме наистина доказан играч, или изобщо да не вземаме такива смешковци само да заемат бройката на нашите играчи, които им трябва малко време да се развият и ще са класи над тия измислените дето идват тук..... :roll:

+1

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 27 яну 2011 13:10

Чурулик Пейчо :mrgreen:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 яну 2011 15:15

Зехиров от ЦСКА тренира с Пирин
Чет, 2011-01-27 14:12

Игралият за последно в ЦСКА Атанас Зехиров се появи в Пирин днес. Младият полузащитник е без отбор от есента, когато предпочете да разтрогне договора си с "червените".

Доскоро пък Наско беше в Черно море, но до постоянен трансфер на "Тича" не се стигна.

Сега той ще бъде тестван от наставника на благоевградчани Костадин Ангелов. Освен Зехиров, в Пирин на проби дойдоха сърбинът Душан Стойков и руснакът Виталий Савченко, който тези дни не беше одобрен от Сливен.

:mrgreen: :lol: :lol: :lol: и как лъжеше Генов - ''бил болен'' и за това не играл в контролата, сега очаквам и Камазола да не бъде одобрен и отпратен и последния ни трансфер да е Чурлинов, който е новият дълго чакан свръх доказан нападател, който ще би реши проблемите в нападение...По-слаба селекция не сме имали отдавна, преди повреме на всяка пауза поне по едно име като Кривия, Жоро Илиев, Борносузов, Електричката взимахме, сега само анонимници и изгонени играчи, които не са одобравяни, а първенството почва след 20 дни
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 яну 2011 15:26

Че за отбор без амбиции ти каква искаш да ни е селекцията?

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 яну 2011 15:47

Българският нападател Крум Бибишков разтрогна договора си с последния в израелското първенство Апоел (Рамат Ган) и в момента си търси отбор.

Имаш ли оферти за преминаване в друг отбор?
- Имам оферти и от български,
и от чуждестранни отбори. До няколко дни ще има яснота къде ще продължа да играя. Възможно е при добра оферта да склоня да остана и в български клуб.

какво чакат, Бибишков поне е доказан нападател в българското първенство, за два сезона - 35 гола в Литекс, кой каквото иска да говори, идеален е за нащо първенство
Последна промяна от Mourinio на 27 яну 2011 15:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 27 яну 2011 15:47

Абе какво се правите повечето тука на разочаровани ? :shock: Преди няколко дена всички бяхте върлите оптимисти, чудесен Генов, чудесна селекция, шампиони ала-бала, сега - по-зле не сме били и т.н.Много лесно си променяте мненията...Проблемът е че сте тръгнали с голямата кошница на очакванията, като чухте доказан нападател. 8-) И не се изхвърляйте в коментарите предварително защото сега пак всички ше са недоволни и ше спират да ходят на Тича от пролетта, а пък после пак ше се самонадъхат и - ЗЕЛЕНИ ШАМПИОНИ и т.н.Аз преди време си написах моето мнение - не очаквайте този сезон нищо, особено с този ваш Чечо.По-добре за мене Мастиката от Чечо.Не претендирам да съм прав и между другото се надявам да не съм прав и Генов да поведе отбора нагоре, но като го гледам не мисля че е способен. ;) Така че или бъдете като Стрелеца праволинейни, да защитава всичко и всеки свързан със зелено-бялата идея ( в което няма нищо лошо ) или не се изхвърляйте така в коментарите. ;)

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 яну 2011 15:57

Mussolini написа:Абе какво се правите повечето тука на разочаровани ? :shock: Преди няколко дена всички бяхте върлите оптимисти, чудесен Генов, чудесна селекция, шампиони ала-бала, сега - по-зле не сме били и т.н.Много лесно си променяте мненията...Проблемът е че сте тръгнали с голямата кошница на очакванията, като чухте доказан нападател. 8-) И не се изхвърляйте в коментарите предварително защото сега пак всички ше са недоволни и ше спират да ходят на Тича от пролетта, а пък после пак ше се самонадъхат и - ЗЕЛЕНИ ШАМПИОНИ и т.н.Аз преди време си написах моето мнение - не очаквайте този сезон нищо, особено с този ваш Чечо.По-добре за мене Мастиката от Чечо.Не претендирам да съм прав и между другото се надявам да не съм прав и Генов да поведе отбора нагоре, но като го гледам не мисля че е способен. ;) Така че или бъдете като Стрелеца праволинейни, да защитава всичко и всеки свързан със зелено-бялата идея ( в което няма нищо лошо ) или не се изхвърляйте така в коментарите. ;)

Генов е послушен треньор, това му е шансът да се върне в треньорската професия и да се докаже, Черно море му дава тоя шанс или по-скоро ръководството. Изявлението му наскоро, което даде, че не иска да се давали излишни пари за нови играчи беше красноречив, не съм чувал досега треньор, който да иска да пести средства за нови футболисти, той не е нито счетоводител, нито собственик, а треньор, явно иска да се хареса на ръководството и до момента успява, хитра лисица е той, хич не е прост, проучил е добре управлението на отбора и е наясно с всичко, дори знае как да постъпи при слаби резултат, просто да не си подава оставката в никакъв случей, да си мълчи и никога няма да бъде махнат от ръководството.Въпреки това продължавам да твърдя, че разбира от футбол много повече от Велизар, ама с тва шмекеруване започва да ме изнервя и мен вече...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 27 яну 2011 17:26

24-годишния македонски нападател Цветан Чурлинов се включи днес в зимната подготовка на Черно море . Той е роден на 24.07.1986г, висок 186 см и тежи 77 кг.
Започва кариерата си в Победа / Прилеп/ и преминава през Македония / Гьрче Петров/, гръцкия Каламата, литовския Жалгирис Каунас , азербайджанския Баку и македонския Хоризонт. Преди 2 год той отново бе на проби при моряците , но тогава трансферът му пропадна в последния момент. Утре заедно с владеещия 5 езика бразилец Самуел Алмейда Камазола , той ще премине медицински прегледи и 2-ата ще пропуснат втората контрола на варненци в Несебър от 14 ч.
Наставникът на Черно море – Стефан Генов и днес продължи с интензивните 2-разови тренировки и заяви , че утре в проверката ще изпробва всичките си налични здрави футболисти в игрова обстановка.
http://chernomorepfc.bg/bg/

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 яну 2011 18:17

Спомням си го перфектно въпросния Чурулук Чик-Чирик.3 пъти го изведаха сам срещу вратаря,3 пъти уцели покрива на зала Владислав ако не ме лъже разбира се паметта.За мене този е пълен смешник,ярко контрастиращ с отличната досега селекция - Марчев,Зехиров и Росен Колев са страхотни таланти,а Камазола е класа
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”