П.П. Успех на мача в Ловеч
СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Levskar_90
Re: СПАМ
Извикали Даниел Димов в национала
Сигурно само за пълнеж, едва ли Матеус ще се изложи да пусне такова футболистче.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- The Sailor Man
Levskar_90 написа:Извикали Даниел Димов в национала![]()
Сигурно само за пълнеж, едва ли Матеус ще се изложи да пусне такова футболистче.
хахаха,нека те е яд,няма как да не те е яд като си спомниш как Бардон,Кривия и Тасевски,че дори и Дембеле пълзят проснати на терена като мокри гащи след единоборствата с "футболистчето" Димов.Не се кори,това положение са заемали и играчи светлинни години над вашите като Ибрахим Афелай и Паломбо.Момчето е само на 21 години и тепърва ще ви мачка жестоко.Неслучайно Дани е член на виртуалната група "Баш ме боли ку*о за Левски и ЦСКА" във фейсбук
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
Не знам,но числото 5 все ми навява хубави спомени.

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
-
зелено-бяло
- Контакти:
Levskar_90 написа:Извикали Даниел Димов в национала![]()
Хихихи,както се казва "коментарът е излишен"!
"На съда всичко е ясно,да влезе убитият"
Но защо ни желаеш успех ТОЧНО в Ловеч?
Да си кажа честно и аз очаквах синя загуба в Лисабон,ама Спортинг надмина себе си.
Гледах ги на работа до 3:0,стана ми адски скучно,като гледах немощния Левски,станах и отидох в цеха,да видя как върви работата там.Сутринта видях и последните два гола на португалския Черно море и ми се доплака от умиление по сините.
Ритнаха веднъж във вратата,а получиха точно 5.И то от баламски,по-баламски. 
Само Черно море.
- Levskar_90
3 също е хубаво число, а sailor man-чо какво стана с предния ти акаунт май е банат, скоро и този ще е, айде късмет и 9-10 място. Дойдох да изкоментирам футболистчето ви, защото паднах от смях като видях, че е викнат
, но нали Матеус трябва да запълни бройката, за цвят да има дето се вика
. Айде повече няма да пиша в тоя форум - под нивото ми е 
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- The Sailor Man
За моя акаунт недей мисли.Щом можем да слушама шизофреничната софийска журналистика дето надува балона сме в правото си да пуснем гласа на варненската когато балончето гръмне.А това 5:0 аз ви го пожелах още след като Николай Йорданов ви изведе до победата във Варна,пожелах ви го,казах,че ще се случи точно 5:0....защото Бог вижда,Бог въздава справедливост и наказва престъпниците и крадците.Санкционира измислените успехи!Сега...къде е журналистчето от ГОНГ дето написа "Дузпа няма,но Черно Море в Европа ще пада с разлика" КЪДЕ СИ БЕ ПРИЯТЕЛ?Черно Море е мъжкарски отбор,никога,разберете го това,никога няма да играе със свалени гащи като вашите снощи,никога няма да играе без боен дух и злоба.Ако ще и на Ноу Камп да излезем пак няма да се подиграват с нас така както го направиха с вас!Снощните Спортинг,един отбор в тежка криза,от 8-мото си място в Португалия....никога нямаше да бие Черно Море,казвам го отговорно,катеначо отзад и както бяха без Лиедсон и Джало посмъртно нямаше да ни вкарат гол,но вие нали сте големи играчи....И още нещо...така както изглеждаха Тасевски,Грийн,Дембеле,Жо....така Димов никога не е изглеждал в Евромачове...-жалък.Напротив,мачкал е съперници с визитки,класа,умения много много по-големи от тези на анонимниците в Спортинг и най-важното...не се е нас**ал пред тях.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
-
зелено-бяло
- Контакти:
, но нали Матеус трябва да запълни бройката, за цвят да има дето се вика
. Айде повече няма да пиша в тоя форум - под нивото ми е
[/quote]
Абе ти да не си левскар?
На тази логика няма опровержение.
Но защо не извика някой друг за пълнеж?
Абе ти да не си левскар?
На тази логика няма опровержение.
Но защо не извика някой друг за пълнеж?
Какво да напише Lеvskar_90 иначе няма как да ни впечатли с "високото" си ниво на интелигентност
.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w4zpb6FgjEY[/youtube]
Текста на песента е много як!!!
Текста на песента е много як!!!