СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: СПАМ

Мнениеот Levskar_90 » 01 окт 2010 19:57

Извикали Даниел Димов в национала :shock: :shock: Сигурно само за пълнеж, едва ли Матеус ще се изложи да пусне такова футболистче.

П.П. Успех на мача в Ловеч ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 01 окт 2010 20:05

Levskar_90 написа:Извикали Даниел Димов в национала :shock: :shock: Сигурно само за пълнеж, едва ли Матеус ще се изложи да пусне такова футболистче.

хахаха,нека те е яд,няма как да не те е яд като си спомниш как Бардон,Кривия и Тасевски,че дори и Дембеле пълзят проснати на терена като мокри гащи след единоборствата с "футболистчето" Димов.Не се кори,това положение са заемали и играчи светлинни години над вашите като Ибрахим Афелай и Паломбо.Момчето е само на 21 години и тепърва ще ви мачка жестоко.Неслучайно Дани е член на виртуалната група "Баш ме боли ку*о за Левски и ЦСКА" във фейсбук :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 01 окт 2010 20:07

Не знам,но числото 5 все ми навява хубави спомени. :lol: :mrgreen:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 01 окт 2010 20:10

Levskar_90 написа:Извикали Даниел Димов в национала :shock: :shock: Сигурно само за пълнеж, едва ли Матеус ще се изложи да пусне такова футболистче.

Хихихи,както се казва "коментарът е излишен"! :)
"На съда всичко е ясно,да влезе убитият" :twisted:
Но защо ни желаеш успех ТОЧНО в Ловеч? ;)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 01 окт 2010 20:15

Да си кажа честно и аз очаквах синя загуба в Лисабон,ама Спортинг надмина себе си. :) Гледах ги на работа до 3:0,стана ми адски скучно,като гледах немощния Левски,станах и отидох в цеха,да видя как върви работата там.Сутринта видях и последните два гола на португалския Черно море и ми се доплака от умиление по сините. :mrgreen: Ритнаха веднъж във вратата,а получиха точно 5.И то от баламски,по-баламски. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 01 окт 2010 20:15

3 също е хубаво число, а sailor man-чо какво стана с предния ти акаунт май е банат, скоро и този ще е, айде късмет и 9-10 място. Дойдох да изкоментирам футболистчето ви, защото паднах от смях като видях, че е викнат :lol: :lol: , но нали Матеус трябва да запълни бройката, за цвят да има дето се вика :lol: :lol: . Айде повече няма да пиша в тоя форум - под нивото ми е :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 01 окт 2010 20:30

За моя акаунт недей мисли.Щом можем да слушама шизофреничната софийска журналистика дето надува балона сме в правото си да пуснем гласа на варненската когато балончето гръмне.А това 5:0 аз ви го пожелах още след като Николай Йорданов ви изведе до победата във Варна,пожелах ви го,казах,че ще се случи точно 5:0....защото Бог вижда,Бог въздава справедливост и наказва престъпниците и крадците.Санкционира измислените успехи!Сега...къде е журналистчето от ГОНГ дето написа "Дузпа няма,но Черно Море в Европа ще пада с разлика" КЪДЕ СИ БЕ ПРИЯТЕЛ?Черно Море е мъжкарски отбор,никога,разберете го това,никога няма да играе със свалени гащи като вашите снощи,никога няма да играе без боен дух и злоба.Ако ще и на Ноу Камп да излезем пак няма да се подиграват с нас така както го направиха с вас!Снощните Спортинг,един отбор в тежка криза,от 8-мото си място в Португалия....никога нямаше да бие Черно Море,казвам го отговорно,катеначо отзад и както бяха без Лиедсон и Джало посмъртно нямаше да ни вкарат гол,но вие нали сте големи играчи....И още нещо...така както изглеждаха Тасевски,Грийн,Дембеле,Жо....така Димов никога не е изглеждал в Евромачове...-жалък.Напротив,мачкал е съперници с визитки,класа,умения много много по-големи от тези на анонимниците в Спортинг и най-важното...не се е нас**ал пред тях.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 01 окт 2010 20:36

, но нали Матеус трябва да запълни бройката, за цвят да има дето се вика :lol: :lol: . Айде повече няма да пиша в тоя форум - под нивото ми е :lol:[/quote]
Абе ти да не си левскар? :)
На тази логика няма опровержение.
Но защо не извика някой друг за пълнеж?

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 01 окт 2010 20:53

Какво да напише Lеvskar_90 иначе няма как да ни впечатли с "високото" си ниво на интелигентност :mrgreen: .
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
evergreen
Контакти:

Мнениеот evergreen » 04 окт 2010 22:06

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w4zpb6FgjEY[/youtube]

Текста на песента е много як!!! :)

Върни се в “Черно море”