Гочето1913 написа:Аз съм на 22 години за ваше сведение. От 10 години ходя да подкрепям Черно море и зачитам варненските ценности, не съм предател на град Варна, като онези "варненци" , които плюят върху град Варна и стават фенове на шопските отбори. Факт е , че през 1925г. сме спечелили международната купа, нещо което нямат ми Левски, ни ЦСКА!ФАКТ! ФАКТ е , че през сезон 2008/2009г. съдиите ни попречиха да спечелим шампионската титла , ощетявайки ни в решителните мачове с Левски(2 пъти), Литекс (2 пъти), Локо Пд(гост),Ботев (гост) , Черноморец(домакин)- в тези мачове тогава съдиите ощетиха Черно море и така завършихме на 6 точки от вторият ЦСКА и 7 точки от първият Левски тогава!Факт е , че две години по-късно(миналият сезон) съдиите ни отнеха по криминален начин участието ни в Лига Европа за сметка на Локо сф ощетявайки ни в мачовете с Академик Сф(гост),Локо Пд (Домакин), Левски(Домакин), ЦСКА(гост). Литекс(гост) , Локо(сф)( гост), Миньор(гост). Тогава ни трябваха 2 точки да се класираме за ЛЕ , но лицензираните престъпниците Антон Генов, Таско Тасков, Стефан Спасов ни попречиха това да се случи. За 10 години, Черно море е един от най-ощетяваните отбори от съдиите. Да по принцип съдийството не трябва да се коментира , но когато ощетяват видно отборът ми , НЯМА ДА СИ МЪЛЧА!От сезон 2008/2009 имаме между 10-15 загубени съдийски точки , сезон 2010/2011 имаме минимум 12 загубени съдийски точки!Което оказва сериозно влияние върху крайното класиране!Тези факти няма да ги премълчавам!Най-подпираните съдийски отбори са Левски, ЦСКА, Литекс, Локо Сф!Черо море е един от най-ощетяваните отбори от съдиите!ФАКТ!Аз не говоря празни приказки , а реални факти!
Единственото за което ти се смеем е като кажеш че купата в Букурещ е еквивалент на ШЛ, наистина е адски несериозно. За останалите неща съм съгласен.