Къде е стадион Варна, обещаха 2013 да е готов за мачове?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Къде е стадион Варна, обещаха 2013 да е готов за мачове?
Още една визия на бъдещия ст.Варна

Ееех Българийо!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- Контакти:
Re: ТИМ!Говорете бе...риби!
suni написа:icko65 написа:suni написа:icko65 написа:suni написа:И с вас и без вас-се тая !Спартак Вн е по-вероятният участник при майсторите,те поне имат фенове.
Смешник...Случайно да знаеш че те ни стадион ни пари ни фенове а и ни отбор имат.Това дето се подвизава в окръжната е ново дружество нечлен на БФС.Като ФК "ФК ЦСКА".
Верно ли, а това кво е ?До всички национални и спортни медии
ОТКРИТО ПИСМО
Казвам се Иван Петров - един обикновен, земен човек. С малко талант и голямо трудолюбие успях да стана футболна личност на Варна и основател на първата в България частна футболна академия "Феър плей", през 1992 г.
Обръщам се към целокупната българска футболна общественост: аз и хиляди истински спартаклии заедно страдаме. Болката е ужасна!
Сега, в този най-тежък миг за моя роден ФК "Спартак", на който съм избран за председател на УС, искам открито, без страх да кажа това, което мисля. Знам кой и защо погреба великия "Спартак" - Варна. Спрете гаврата и спекулациите! Разберете истината: "Спартак" е бил и си остава само един! Той завинаги остава в нашите сърца! За това никой няма ни божието, ни човешкото право да се гаври с една славна футболна история, писана с много пот и кръв от редица поколения легендарни футболисти, носили с достойнство и чест свещената синя фланелка на "соколите". Дошло е време, не разделно, а всички тези, които обичаме истински "Спартак", да се обединим заедно.
Единни ние ще възродим Великия "Спартак" отново!
На 28 август 2018 г. нашият любим клуб става на 100 години. "Спартак" заслужава един дълбок човешки поклон. За това е нужно сега, веднага Прокуратурата, Съдът, Кметът и Общинският съвет на Варна да разрешат този толкова важен обществен казус: запазване на името и връщане на всичката ни общинска собственост - стадионите "Спартак" и "Локомотив", заедно с прилежащите към тях територии. Всяко друго решение е лъжа и спекулация, което ще принуди хилядите достойни, честни спартаклии към граждански протести.
ФК "Спартак" - Варна заслужава да възкръсне в храма на Цар Футбол!
Имаме футболна концепция и стратегия.
Аз вярвам в Бог и в доброто - "Спартак" ще го бъде!
С уважение, човекът Иван Петров,
Председател на УС на ФК "Спартак"
Това е същото за което говоря.СпартакВн е нов отбор в Аокр.А Петров иска/дали ще успее не се знае/да възроди Спартак1918/Варна/ -наследника на истинския Спартак който в момента само ДЮШ има.
Подочух, че цяла Варна се надява да успее. За вас викат че сте нежелани,.. ама знае ли човек ?..
Подочул чорбето, ако под цяла Варна визираш Максуда и Каменар, да, те ще се радват. По-нелеп коментар от "запознат" не бя вижал. Плебеите и фенове, та те най-голямата им радост е, че събрали и 5-те човека на едно място на игрището Локомтоив. Те него не огат да апълнят фенове вика имали. Виждаме ги, на дербито на техния стадион бяхме повече от тях, иначе имат фенове хахаха. Пълна смешка. Нито има такъв отбор, нито имат някакви фенове
-
- Контакти:
Re: ТИМ!Говорете бе...риби!
howmen написа:icko65 написа:BRF написа:Кролик написа:icko65 написа:korteneca написа:На тия не им пука особено за вас. Не знам какви очаквания имате към такива хора. Явно имат някаква изгода за да държат отбора колкото да крета. Нито ги интересуват ЕКТ, нито титли и купи.
За жалост до момента си адски прав!Надявам се скоро това да се промени към добро.
От годините в които партията майка е управлявала държавата, на почит са били 2 клуба. Останалите са били пълнеж. В тези години съвсем нормално тези 2 отбора са спечелили голяма фенска любов, факт ! Към тези 2 отбора е имало и ще има още много време спонсорски интерес. Всички останали отбори буквално се спасяват по единично. Някои успяват, други не ... Не виждам светлина в тунела!
На база интереса на ТИМ през годините, мисля че ще правят само толкова, колкото да се задържим в А група. Нищо повече ...
Тия години са свършили преди 26 години!Единия Клуб е във В група,пък уж е покровителстван!Докато стоите,мрънкате и обвинявате други хора за вашите си проблеми ,ще сте все така!Никой не ви е спрял да ходите по стадионите,да запалвате малките деца по отбора ви,да си водите децата,племеници и така нататък!За всичко са ви виновни двата гранда и комунизма!
А бе шушляк!Като сте във В група и всичко е свършило преди 26г. що правят ВЛ и променят правилници?Заради нас сигурно?
Заради такива като „ВАС“,разбира се.....за да си оправите нивите,наричани стадиони.За да имате школа,даваща футболисти а не фитнес за деца на богаташи.
Е,кое от изброеното липсва на Софийските отбори?И кое имате Варненските и повечето провинциални?
Висшата лига е като висшето общество в държавата,създава се да се приобщи селянщината към цивилизацията,да може да се легитимира.
Спартаковци също да не ревът като мома за.....точно те феновете им не позволиха днес отбора от делиормана да носи техните инициали на фланелките си.
Абе,прост народ сме.....плюеме всичко а после лижем задници!!!
PS:Не искам да ядосвам ничий фенове,ние най малко сме виновни за цялата тази ситуация.
По скоро сме виновни като жители на държавата,че позволихме и продължаваме да позволяваме “КОЙ и сие“ да си правят каквото пожелаят с нас.
Варна не е провинция, че Черно море да е провинциален отбор

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
Тия работи за ст.Варна ги знаем.
Последна промяна от golemia на 17 юни 2016 12:46, променено общо 1 път.
Ееех Българийо!
golemia написа:Тия работи за ст.Варна ги знаем.Темата за ТИМ беше за ст.Тича.И кой по дяволите тикна темата тук.Трябваше в другата да влезе:Ще има ли ст.Тича....
Какво ти пука къде е темата?Налиу си я намерил?И една моя теоя тема я търсих известно време и накрая/след като я намерих и аз/реших да не пускам повече теми.Направо се чудя,защо не остане само една тема/ОБЕДИНЕНА/+темата за спам.Няма да се налага да си губим времето в търсене и отваряне на всяка една тема,че да прочетеш как някой написал в нея едно изречение.Сега понеже ии аз не знам за кое точно да пиша в темата,че да не стане спам,ще напиша че и двата стадиона няма да ги бъде във вида в който всички ги желаем да бъдат.За единият ей сега ще усвоят парите от продажбата на земите и ще спре строежа,а другият няма да го пипнат въобще.Обещаха го единият за 2013,последна дата 2019.За другият обещават поне два пъти годишно-пролет и есен,но лошото е че между обещанията има зима и лято.Зимата е студено,а лятото горещо.Кога да го направят пустият ремонт?Според мен трябва да започнат да обещават зиме и лете и може да намалеят оправданията поне.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Готвача написа:golemia написа:Тия работи за ст.Варна ги знаем.Темата за ТИМ беше за ст.Тича.И кой по дяволите тикна темата тук.Трябваше в другата да влезе:Ще има ли ст.Тича....
Какво ти пука къде е темата?Налиу си я намерил?И една моя теоя тема я търсих известно време и накрая/след като я намерих и аз/реших да не пускам повече теми.Направо се чудя,защо не остане само една тема/ОБЕДИНЕНА/+темата за спам.Няма да се налага да си губим времето в търсене и отваряне на всяка една тема,че да прочетеш как някой написал в нея едно изречение.Сега понеже ии аз не знам за кое точно да пиша в темата,че да не стане спам,ще напиша че и двата стадиона няма да ги бъде във вида в който всички ги желаем да бъдат.За единият ей сега ще усвоят парите от продажбата на земите и ще спре строежа,а другият няма да го пипнат въобще.Обещаха го единият за 2013,последна дата 2019.За другият обещават поне два пъти годишно-пролет и есен,но лошото е че между обещанията има зима и лято.Зимата е студено,а лятото горещо.Кога да го направят пустият ремонт?Според мен трябва да започнат да обещават зиме и лете и може да намалеят оправданията поне.
Най-добре са гръмни!Стадион Варна ще го има!
Ееех Българийо!
golemia написа:Готвача написа:golemia написа:Тия работи за ст.Варна ги знаем.Темата за ТИМ беше за ст.Тича.И кой по дяволите тикна темата тук.Трябваше в другата да влезе:Ще има ли ст.Тича....
Бум и гръм.Гръмнах СА.Кога ще го има стадиона?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
Готвача написа:golemia написа:Готвача написа:golemia написа:Тия работи за ст.Варна ги знаем.Темата за ТИМ беше за ст.Тича.И кой по дяволите тикна темата тук.Трябваше в другата да влезе:Ще има ли ст.Тича....
Бум и гръм.Гръмнах СА.Кога ще го има стадиона?
Има срокове.Чети!Ако не си умрял..
Ееех Българийо!