Къде е стадион Варна, обещаха 2013 да е готов за мачове?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ТИМ!Говорете бе...риби!

Мнениеот BRF » 18 апр 2016 16:06

icko65 написа:
BRF написа:
Кролик написа:
icko65 написа:
korteneca написа:На тия не им пука особено за вас. Не знам какви очаквания имате към такива хора. Явно имат някаква изгода за да държат отбора колкото да крета. Нито ги интересуват ЕКТ, нито титли и купи. :roll:

За жалост до момента си адски прав!Надявам се скоро това да се промени към добро.

От годините в които партията майка е управлявала държавата, на почит са били 2 клуба. Останалите са били пълнеж. В тези години съвсем нормално тези 2 отбора са спечелили голяма фенска любов, факт ! Към тези 2 отбора е имало и ще има още много време спонсорски интерес. Всички останали отбори буквално се спасяват по единично. Някои успяват, други не ... Не виждам светлина в тунела!
На база интереса на ТИМ през годините, мисля че ще правят само толкова, колкото да се задържим в А група. Нищо повече ...

Тия години са свършили преди 26 години!Единия Клуб е във В група,пък уж е покровителстван!Докато стоите,мрънкате и обвинявате други хора за вашите си проблеми ,ще сте все така!Никой не ви е спрял да ходите по стадионите,да запалвате малките деца по отбора ви,да си водите децата,племеници и така нататък!За всичко са ви виновни двата гранда и комунизма :lol: !

!Като сте във В група и всичко е свършило преди 26г. що правят ВЛ и променят правилници?Заради нас сигурно?

Каква лига правят бе?Дай да я видим тая лига?Ти още в комунизма ли живееш?

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 18 апр 2016 16:16

icko65 написа:
BRF написа:
Кролик написа:
icko65 написа:
korteneca написа:На тия не им пука особено за вас. Не знам какви очаквания имате към такива хора. Явно имат някаква изгода за да държат отбора колкото да крета. Нито ги интересуват ЕКТ, нито титли и купи. :roll:

За жалост до момента си адски прав!Надявам се скоро това да се промени към добро.

От годините в които партията майка е управлявала държавата, на почит са били 2 клуба. Останалите са били пълнеж. В тези години съвсем нормално тези 2 отбора са спечелили голяма фенска любов, факт ! Към тези 2 отбора е имало и ще има още много време спонсорски интерес. Всички останали отбори буквално се спасяват по единично. Някои успяват, други не ... Не виждам светлина в тунела!
На база интереса на ТИМ през годините, мисля че ще правят само толкова, колкото да се задържим в А група. Нищо повече ...

Тия години са свършили преди 26 години!Единия Клуб е във В група,пък уж е покровителстван!Докато стоите,мрънкате и обвинявате други хора за вашите си проблеми ,ще сте все така!Никой не ви е спрял да ходите по стадионите,да запалвате малките деца по отбора ви,да си водите децата,племеници и така нататък!За всичко са ви виновни двата гранда и комунизма :lol: !

А бе шушляк!Като сте във В група и всичко е свършило преди 26г. що правят ВЛ и променят правилници?Заради нас сигурно?

Заради такива като „ВАС“,разбира се.....за да си оправите нивите,наричани стадиони.За да имате школа,даваща футболисти а не фитнес за деца на богаташи.
Е,кое от изброеното липсва на Софийските отбори?И кое имате Варненските и повечето провинциални?
Висшата лига е като висшето общество в държавата,създава се да се приобщи селянщината към цивилизацията,да може да се легитимира.
Спартаковци също да не ревът като мома за.....точно те феновете им не позволиха днес отбора от делиормана да носи техните инициали на фланелките си.
Абе,прост народ сме.....плюеме всичко а после лижем задници!!!
PS:Не искам да ядосвам ничий фенове,ние най малко сме виновни за цялата тази ситуация.
По скоро сме виновни като жители на държавата,че позволихме и продължаваме да позволяваме “КОЙ и сие“ да си правят каквото пожелаят с нас.
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 апр 2016 16:29

howmen написа:PS:Не искам да ядосвам ничий фенове,ние най малко сме виновни за цялата тази ситуация.
По скоро сме виновни като жители на държавата,че позволихме и продължаваме да позволяваме “КОЙ и сие“ да си правят каквото пожелаят с нас.

И по-зле ще стават нещата!Постоянно заминават млади хора за чужбина!Вече няма кой да работи тук!
Проблем има в тия изкуфяли чички като ицко65 ,дето още им е виновен комунизма.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 18 апр 2016 17:12

BRF написа:
howmen написа:PS:Не искам да ядосвам ничий фенове,ние най малко сме виновни за цялата тази ситуация.

И по-зле ще стават нещата!Постоянно заминават млади хора за чужбина!Вече няма кой да работи тук!
Проблем има в тия изкуфяли чички като ицко65 ,дето още им е виновен комунизма.

За комунизма нищо не съм казал ама ти продължаваш да го ръсиш тук!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 18 апр 2016 17:13

howmen написа:
icko65 написа:
BRF написа:
Кролик написа:
icko65 написа:

А бе шушляк!Като сте във В група и всичко е свършило преди 26г. що правят ВЛ и променят правилници?Заради нас сигурно?

Заради такива като „ВАС“,разбира се.....за да си оправите нивите,наричани стадиони.За да имате школа,даваща футболисти а не фитнес за деца на богаташи.
Е,кое от изброеното липсва на Софийските отбори?И кое имате Варненските и повечето провинциални?
Висшата лига е като висшето общество в държавата,създава се да се приобщи селянщината към цивилизацията,да може да се легитимира.
Спартаковци също да не ревът като мома за.....точно те феновете им не позволиха днес отбора от делиормана да носи техните инициали на фланелките си.
Абе,прост народ сме.....плюеме всичко а после лижем задници!!!
PS:Не искам да ядосвам ничий фенове,ние най малко сме виновни за цялата тази ситуация.

И що не я предложиха преди 5г. примерно тая лига?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 18 апр 2016 19:51

Черно Море изкараха късмет със този спонсор.Щото можеха те да са някъде из селските а Спартак да са на тяхно място сега.Феновете трябва да мълчат и да се кръстят щото други балами няма да намерят.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 18 апр 2016 23:03

Вълчан написа:Черно Море изкараха късмет със този спонсор.Щото можеха те да са някъде из селските а Спартак да са на тяхно място сега.Феновете трябва да мълчат и да се кръстят щото други балами няма да намерят.

Вълчане, появиха се и други, но когато ТИМ захапе нещо няма пускане. Относно това дали Спартак щяха да са по-добре - съмнявам се. Имаха шанс, но никой не ги искаше, а за най-стария български футболен клуб Черно море спонсори винаги ще се намерят. Например преди Лудогорец Дормуза искаше да спонсорира нашия отбор, но трибуквието не позволи. Та с две думи: нас не ни мисли.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 19 апр 2016 09:28

Май не си прочел това което съм написал. Казвам, че по времето на комунизма ЦСКА и Левски са придобили голяма популярност. По села и паланки хората са гледали само тези 2 отбора по теУевизУра. Хубаво - лошо, това е. Та с тази голяма фенска маса, винаги се намират спонсори.
Останалите отбори палим свещи ... както стана с Локо без Гигов, с Нафтекс без Нефотхим, какво ще стане с Литекс без Ганчев, с Лудогорец без Домуса и т.н. и т.н.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 апр 2016 10:14

Кролик написа:

Май не си прочел това което съм написал. Казвам, че по времето на комунизма ЦСКА и Левски са придобили голяма популярност. По села и паланки хората са гледали само тези 2 отбора по теУевизУра. Хубаво - лошо, това е. Та с тази голяма фенска маса, винаги се намират спонсори.
Останалите отбори палим свещи ... както стана с Локо без Гигов, с Нафтекс без Нефотхим, какво ще стане с Литекс без Ганчев, с Лудогорец без Домуса и т.н. и т.н.[/quote]

Прочетох,ама комунизма го няма от 26 години.ЦСКА и Левски не са били шампиони от 7-8 години,една купа имаме за това време!Стадиона ни е развалина,играем във В група,няма изгледи за Б!Това нещо продължава 7-8 години,като последните 3-4 едвам се търпи.Въпреки това,ние си ходим на стадиона да си подкрепяме ЦСКА!Големия ми син го закарах на стадиона в Бургас да види ЦСКА когато беше на 5,малкия го закарах на Армията когато беше на 4,племеника ми го взех на мач с твоя отбор във Варна когато беше на 13!Офанзива и другите групи правят постоянна пропаганда за ЦСКА!Така се правят фенове.Ако се организираме феновете на ЦСКА от Бургас ще сме повече от вашата агитка!
Това,че бездействате не е наш проблем!Стойте и си обвинявайте комунизма където били агитирали за ЦСКА!От няколко години дават всеки мач на отбора ви!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 19 апр 2016 10:58

Прочетох,ама комунизма го няма от 26 години.ЦСКА и Левски не са били шампиони от 7-8 години,една купа имаме за това време!Стадиона ни е развалина,играем във В група,няма изгледи за Б!Това нещо продължава 7-8 години,като последните 3-4 едвам се търпи.Въпреки това,ние си ходим на стадиона да си подкрепяме ЦСКА!Големия ми син го закарах на стадиона в Бургас да види ЦСКА когато беше на 5,малкия го закарах на Армията когато беше на 4,племеника ми го взех на мач с твоя отбор във Варна когато беше на 13!Офанзива и другите групи правят постоянна пропаганда за ЦСКА!Така се правят фенове.Ако се организираме феновете на ЦСКА от Бургас ще сме повече от вашата агитка!
Това,че бездействате не е наш проблем!Стойте и си обвинявайте комунизма където били агитирали за ЦСКА!От няколко години дават всеки мач на отбора ви!

Това, което правиш ти го правя и аз.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Върни се в “Черно море”