ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Автоматчика ви каза в прав текст,че във вашето оборче не са си взели още премиите за Лига Европа,ти питаш за някакви хипотетични неизплатени заплати и ти в бъдеще време.А на всичко отгоре Тояго закъсня яко за сбора и е редно да отнесе сериозна глоба.За Юрука явно не знаеш защо го разкараха/което е много добре че не знаеш/и затова нямаш право да вземаш отношение по въпроса.Даже и Кривчо който си замина със скандал от Тича,каза че всички са много точни и не е имал НИКОГА проблеми със заплащането.Все пак Черно море не е Левски и Батков не е ТИМ.Така че не се опитвай да наливаш масло в огъня,ами вземи кажи на новите си съфорумци,защо не искат да си комуникират с теб във форума на Левски.И без това висиш постоянно при нас,поне хората да знаят защо не си при вашите.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Някой знае ли дали можем да гледаме контролата от 20:00
нещо Линкове
Благодаря Предварително 
blue avalanche написа:Заплатите "дължими" ли са или "предстоящи"?Какво значи да се "откажеш" от заплати,които си си "изработил"?Съпоставките с Ил.Стоянов са неуместни,защото той отказа да преподпише с Левски(под предлог,че със 100 000лв. годишно ще "умре" от глад),гледаше видео,но си вземаше заплатата и накрая беше трансфериран в Япония,където хич не му е зле.
Както и да е-ваша си работа.Само,че още изгоненият "по взаимно съгласие" Юруков намекна някои неща за начина на управление в Ч.море.
Естествено, че предстоящи. Човекът не му се преподписва и иска да ходи в Кипър. Естествено няма кой да му плати трансферна сума за такъв футболист и му се предлага разтрогване на договора, но все пак и клубът трябва да получи някаква изгода от загубата на футболист, с който има действащ контракт. А Юрука намекна съвсем други неща, които нямат общо с финансовите и договорните отношения между клуб и футболист. По-скоро беше от морална гледна точка и допускане на външни фактори в преценката на ръководството.
http://www.match-endirect.com/match-ami ... 01-07-2011
Тук май ще го следят на живо, а тук...http://www.novsport.com/livescore.php ...само резултата
Ще се радвам,
ако съм бил полезен
))))))))))
Тук май ще го следят на живо, а тук...http://www.novsport.com/livescore.php ...само резултата
Ще се радвам,
ако съм бил полезен
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
0:1 за нас, ама не се знае голмайстора... аз залагам на Паломино 

Аз на Божилов!
gambara написа:гледа ли някой
Гледам 0-1 в 9-тата минута
Залагам на gambara, тък аз