СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот garfild8 » 19 авг 2010 18:59

И ЦСКА Киев ли се закри? :) Не го знаех.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 19 авг 2010 19:01

В момента ЦСКи има в Москва, София и Пхенян както казаха коментаторите на световното.За другаде не знам. :) :) :) :) Ама лошото е, че Динамо-тата нещо е трудна работата при тях....Особено нашто както е скрито зад името на Апостола....

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 19 авг 2010 19:05

Комунистическите 2 стожера се подхранват един-друг.Убий единия,тругия сам ще падне.Много хитро е да крадеш името на Апостола и да прикриваш милиционерския си статут и мислене с неговата чиста и свята фигура.Колко гнусно.Тук чакаме АИК да каже тежката си дума,дано пикливо-жълтите си заминат с такъв цвят и по гащите от Стокхолм
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 19 авг 2010 19:09

Синът на Илиан Илиев иска в Черно море

При изключително голям интерес премина днес подборът за попълване на детските формации родени през 1997 и 1999 г във ПФК "Черно море". Около 100 деца от Варна и региона се явиха на спортния комплекс под Аспаруховия мост в морската ни столица, с желание да се влеят в редиците на клуба. Сред тях бяха и синовете на бившия играч и треньор на моряците Илиан Илиев и настоящ пом. треньор Милен Петков. Те демонстрираха своите технически умения с топка , съчетани с тестове за бързина, ловкост и пъргавина - пред шефката на ДЮШ на клуба Христина Петранова и треньорите Валентин Русинов, Георги Попов и Руслан Грозданов. ПФК "Черно море" ще продължи да провежда периодично такива тестове за всички свои възрастови групи.

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 19 авг 2010 19:11

EEEEE лошо...
Ели Маркес аут за мача с ЦСКА

Шансовете на Ели Маркес да играе срещу ЦСКА в неделя са сведени до минимум. Халфът поднови тренировки, но отново е почувствал болки в крака, въпреки омекотителната превръзка, с която тренира. Разбра се още, че Марко Тиаго е почти възстановен, а Станислав Стоянов е готов на 70 процента. Както е известно, Станислав игра в първия мач, но пропусна следващите два.

Защитникът на "Черно море“ Танко Дяков пък почерпи с 4 торти отбора за 26-ия си рожден ден. Гигантът уточни, че най-добрият подарък за него ще е една или три точки от неделното гостуване на ЦСКА. От клуба изразиха задоволство от големия интерес към попълване на групите в школата за родени през 1997-а и 1999-а. На изпита под Аспарухов мост се явили 100 момчета от региона.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 19 авг 2010 19:18

Дано новите морячета набор 1999 и 1997 да са достойни като бащите си.Ако малкия Илиев е наполовина с таланта на стария,то скоро Черно Море пак ще си намери брилянтен плеймейкър 8-) .Относно Ели-то жалко,той щеше да заасвидетелства "любовта" си към ЦСКА така както всички техни бивши играчи като Юрука и Миро,т.е. да им забие една тояга отзад.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 19 авг 2010 19:21

написа: Над 100 деца от Провадия, Девня, Аксаково, Тополи, Белослав, Суворово, Вълчи дол, Долен Чифлик, Аврен и други села около Варна се бориха само за 20 свободни места пред шефката на ДЮШ на клуба Христина Петранова и треньорите Валентин Русинов, Георги Попов и Руслан Грозданов.

Нарастващата популярност на клуба говори сама за себе си.Така от отбор, който немалко време е бил в Б група, се превръщаме в местен гигант.А след време и в национален. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 19 авг 2010 19:26

Реално ние сме големия стожер на Североизтока.Например момчето,което заби победния гол във вратата на ЦСКА в Сливен на Финала за Купата на България-Атанас Илиев е взет от Добруджа.Така трябва,нашата школа е просто много много силна,навсякъде сме 1-ви и то убедително поставяйки под нас Левски,Литекс,Черноморец,Пирин и т.н....Точно така трябва да работим,с местни момчета от Североизточна България и дори да не става от всички големи играчи,то от нашата школа да захранваме всички отбори от околията,навсякъде да има по 5-6 моряци,духът на Черно Море да е навсякъде в нашия регион.

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 19 авг 2010 19:40

Ами да.Няма как да не сме доволни, като си спомня къде бяхме преди 10 години и къде сме сега - един стабилен отбор, без финансови проблеми, с високи цели, а не просто да отбива номера....Според мен това си е развитие нагоре и така ще се появяват все по-високи цели.С тая школа ще дойде и нашия миг.Какво да кажем за грандувйити обаче???Те школи нямат и => няма откъде да се захранват...Просто понякога се чудя на негативно настроените..

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 19 авг 2010 20:07

Представяте ли си в един слънчев ден да прочетете новина, че еди кой си футболист от школата на Черно море е отстъпен под наем за един сезон да се обиграва в отбора на ЦСКА, или Левски... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Черно море”