СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
В момента ЦСКи има в Москва, София и Пхенян както казаха коментаторите на световното.За другаде не знам.
Ама лошото е, че Динамо-тата нещо е трудна работата при тях....Особено нашто както е скрито зад името на Апостола....
- The Sailor Man
Комунистическите 2 стожера се подхранват един-друг.Убий единия,тругия сам ще падне.Много хитро е да крадеш името на Апостола и да прикриваш милиционерския си статут и мислене с неговата чиста и свята фигура.Колко гнусно.Тук чакаме АИК да каже тежката си дума,дано пикливо-жълтите си заминат с такъв цвят и по гащите от Стокхолм
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
Синът на Илиан Илиев иска в Черно море
При изключително голям интерес премина днес подборът за попълване на детските формации родени през 1997 и 1999 г във ПФК "Черно море". Около 100 деца от Варна и региона се явиха на спортния комплекс под Аспаруховия мост в морската ни столица, с желание да се влеят в редиците на клуба. Сред тях бяха и синовете на бившия играч и треньор на моряците Илиан Илиев и настоящ пом. треньор Милен Петков. Те демонстрираха своите технически умения с топка , съчетани с тестове за бързина, ловкост и пъргавина - пред шефката на ДЮШ на клуба Христина Петранова и треньорите Валентин Русинов, Георги Попов и Руслан Грозданов. ПФК "Черно море" ще продължи да провежда периодично такива тестове за всички свои възрастови групи.
При изключително голям интерес премина днес подборът за попълване на детските формации родени през 1997 и 1999 г във ПФК "Черно море". Около 100 деца от Варна и региона се явиха на спортния комплекс под Аспаруховия мост в морската ни столица, с желание да се влеят в редиците на клуба. Сред тях бяха и синовете на бившия играч и треньор на моряците Илиан Илиев и настоящ пом. треньор Милен Петков. Те демонстрираха своите технически умения с топка , съчетани с тестове за бързина, ловкост и пъргавина - пред шефката на ДЮШ на клуба Христина Петранова и треньорите Валентин Русинов, Георги Попов и Руслан Грозданов. ПФК "Черно море" ще продължи да провежда периодично такива тестове за всички свои възрастови групи.
EEEEE лошо...
Ели Маркес аут за мача с ЦСКА
Шансовете на Ели Маркес да играе срещу ЦСКА в неделя са сведени до минимум. Халфът поднови тренировки, но отново е почувствал болки в крака, въпреки омекотителната превръзка, с която тренира. Разбра се още, че Марко Тиаго е почти възстановен, а Станислав Стоянов е готов на 70 процента. Както е известно, Станислав игра в първия мач, но пропусна следващите два.
Защитникът на "Черно море“ Танко Дяков пък почерпи с 4 торти отбора за 26-ия си рожден ден. Гигантът уточни, че най-добрият подарък за него ще е една или три точки от неделното гостуване на ЦСКА. От клуба изразиха задоволство от големия интерес към попълване на групите в школата за родени през 1997-а и 1999-а. На изпита под Аспарухов мост се явили 100 момчета от региона.
Ели Маркес аут за мача с ЦСКА
Шансовете на Ели Маркес да играе срещу ЦСКА в неделя са сведени до минимум. Халфът поднови тренировки, но отново е почувствал болки в крака, въпреки омекотителната превръзка, с която тренира. Разбра се още, че Марко Тиаго е почти възстановен, а Станислав Стоянов е готов на 70 процента. Както е известно, Станислав игра в първия мач, но пропусна следващите два.
Защитникът на "Черно море“ Танко Дяков пък почерпи с 4 торти отбора за 26-ия си рожден ден. Гигантът уточни, че най-добрият подарък за него ще е една или три точки от неделното гостуване на ЦСКА. От клуба изразиха задоволство от големия интерес към попълване на групите в школата за родени през 1997-а и 1999-а. На изпита под Аспарухов мост се явили 100 момчета от региона.
- The Sailor Man
Дано новите морячета набор 1999 и 1997 да са достойни като бащите си.Ако малкия Илиев е наполовина с таланта на стария,то скоро Черно Море пак ще си намери брилянтен плеймейкър
.Относно Ели-то жалко,той щеше да заасвидетелства "любовта" си към ЦСКА така както всички техни бивши играчи като Юрука и Миро,т.е. да им забие една тояга отзад.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
написа: Над 100 деца от Провадия, Девня, Аксаково, Тополи, Белослав, Суворово, Вълчи дол, Долен Чифлик, Аврен и други села около Варна се бориха само за 20 свободни места пред шефката на ДЮШ на клуба Христина Петранова и треньорите Валентин Русинов, Георги Попов и Руслан Грозданов.
Нарастващата популярност на клуба говори сама за себе си.Така от отбор, който немалко време е бил в Б група, се превръщаме в местен гигант.А след време и в национален.
- The Sailor Man
Реално ние сме големия стожер на Североизтока.Например момчето,което заби победния гол във вратата на ЦСКА в Сливен на Финала за Купата на България-Атанас Илиев е взет от Добруджа.Така трябва,нашата школа е просто много много силна,навсякъде сме 1-ви и то убедително поставяйки под нас Левски,Литекс,Черноморец,Пирин и т.н....Точно така трябва да работим,с местни момчета от Североизточна България и дори да не става от всички големи играчи,то от нашата школа да захранваме всички отбори от околията,навсякъде да има по 5-6 моряци,духът на Черно Море да е навсякъде в нашия регион.
Ами да.Няма как да не сме доволни, като си спомня къде бяхме преди 10 години и къде сме сега - един стабилен отбор, без финансови проблеми, с високи цели, а не просто да отбива номера....Според мен това си е развитие нагоре и така ще се появяват все по-високи цели.С тая школа ще дойде и нашия миг.Какво да кажем за грандувйити обаче???Те школи нямат и => няма откъде да се захранват...Просто понякога се чудя на негативно настроените..
Представяте ли си в един слънчев ден да прочетете новина, че еди кой си футболист от школата на Черно море е отстъпен под наем за един сезон да се обиграва в отбора на ЦСКА, или Левски...

\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/