Черно море - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА

Мнениеот Clarion » 21 окт 2011 22:20

yavorescu написа:Много постни коментари, колеги... Никой не описва играта с подробности, как да си изградя дори и бегла представа? :-( Няма ги тирадите на Стрелеца сместени в един абзац, жлъчните критики на Грийнпийк, умерените мнения на Кролик, лаконичните оценки на Гарфилд и още толкова много други... Дори Готвача и Wolf понякога коментират от чужбина, а сега нищо. :?
`
смятай к'ъв мач беше ... :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 окт 2011 22:33

Ами какво да се говори за играта?Второто полувреме каталясахме,тъпото БФС подари тази точка на ЦСКА,защото ако не бяхме преуморени щяхме да ги съсипем.И какъв е тоя рев срещу Сашо?Влязъл,ритнал го,изгонили го по правилник - ТОЧКА!Доживот да не играел,абе ей,смешници,да си видите първо вратаря дето пробяга 80 метра,удари играч без топка и не бе изгонен,той за какво е?Коментирахме с момчетата на място - туй ли е кандидат шампиона?Отбор-рендета!!!До 70 минута,докато имахме сили да играем нямахме НИТО ЕДИН ЖК,а те-цели 5(ПЕТ) и то за сериозни ритници,влизания отзад,Нелсън миличкия щеше да счупи крака на Шерифа простака му с простак,напълно си заслужи балтията на Сашо точно пък този дърводелец холандски...но викахме си там-тези гащници,тези дърварчета ли ще стават шампиони?Аз се изказах и го казвам и тук - абе смешкиииии,вий знайте ли Лудогорец и Черноморец какъв футбол играха и как ни направиха криви на терена,къде сте тръгнали да се мерите с тях бе еййййй???8 поредни победи,дайте да се прекръстя аз,както правеше Галчев след всеки един от 1000-та му фала,ако туй отборче е направило 8 поредни победи,Бога ми,поне 5 от тях са или съдийски,или мафиотски,това отборче НЕ МОЖЕ да бие 8 мача поред в НИКАКЪВ случай!И Мораеш - абсолютен звездоброец,Зику пък едва си мъкне задницата....единствения им стойностен играч е Мишел и Адемар добре игра,туй то.Радуканов-бързо слиза по стълбичката,днес мязаше на Гонзо,този човечец е пътник,в това му състояние го чакат 3 гола от Подуене,защото там Ахмед Ахмед няма да помага както днес....имам ОГРОМНИ претенции за една засада на Миро Манолов,която не бе никаква засада,Миро излизаше очи в очи с Мболи и бе повален на пеналта - ЧК,класически към 70-75 минута с много опасен пряк-свободен.....Нищо,то тъй са си направили 8-те победи,лошото е,че са прекалено слаби и много са си повярвали,че са нещо особено,да видим като свършат куфарите какво ще правят!Тези са МНОГО зле,от сърце го казвам,СТРАШНО СА ЗЛЕ,не,че сме цъфнали ние,но са страшно ЗЛЕ ЦСКА....добре,че бяха 14 човека днес и,че Паломино се контузи...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 21 окт 2011 22:39

Какви подробности искаш yavorescu???
Нищо не ме впечатли днес.
Новината е, че Янис Алин Зику е бременен в петия месец, корема му ме впечатли най-много :mrgreen: .
Някой да е чувал нещо за ремонта на Тича :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ???

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 21 окт 2011 22:51

yavorescu написа:Много постни коментари, колеги... Никой не описва играта с подробности, как да си изградя дори и бегла представа? :-( Няма ги тирадите на Стрелеца сместени в един абзац, жлъчните критики на Грийнпийк, умерените мнения на Кролик, лаконичните оценки на Гарфилд и още толкова много други... Дори Готвача и Wolf понякога коментират от чужбина, а сега нищо. :?

Скоро ще си прокарам бг ип, че да не зарежда гонг по 15 минути темата и ще мога малко по-редовно да пиша. А, че не мога да ги гледам и давам оценки е ясно. И аз не умирам от кеф ама да разглеждам по 10 страници с брутален лаг - е няма да стане :lol:

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 21 окт 2011 23:10

Гледам, вие (ние, де) анатемосвате съдията, а в червения форум и те на нож, бил ни подпирал здраво. Къде е истината? Че е калпав съдия Ахмед Ахмед е ясно (всяко съприкосновение е фаул, накъсване на играта, никакво чувство за авантаж), но наистина ли сме били бутани брутално?

Скромното ми заключение на базата на отзивите е, че и двата отбора са изиграли един посредствен мач. Ако е вярно, за това надали е виновен съдията, колкото и слабо да е свирил.

greenpeak написа:Новината е, че Янис Алин Зику е бременен в петия месец, корема му ме впечатли най-много :mrgreen: .

По-голям от този на Жардел? Ухааа.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 21 окт 2011 23:13

wolf написа:А, че не мога да ги гледам и давам оценки е ясно.

Извинявай, значи съм се объркал с някой друг "чужденец", може би моряка в Мюнхен с аватар на клоун (съжалявам, че не си спомням псевдонима му).

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 окт 2011 23:31

Впрочем,какво ви е мнението за днешния евтинджос предизборен цирк с фанелките?Абсолютен кич!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Logitech123
Контакти:

Мнениеот Logitech123 » 22 окт 2011 09:00

За какъв футбол говорите на този стадион ?!. Та той беше като нива . :?:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 окт 2011 09:44

ShooterMan написа:До 70 минута,докато имахме сили да играем нямахме НИТО ЕДИН ЖК,а те-цели 5(ПЕТ) и то за сериозни ритници,влизания отзад,Нелсън миличкия щеше да счупи крака на Шерифа простака му с простак,напълно си заслужи балтията на Сашо точно пък този дърводелец холандски...но викахме си там-тези гащници,тези дърварчета ли ще стават шампиони?Аз се изказах и го казвам и тук - абе смешкиииии,вий знайте ли Лудогорец и Черноморец какъв футбол играха и как ни направиха криви на терена,къде сте тръгнали да се мерите с тях бе еййййй???8 поредни победи,дайте да се прекръстя аз,както правеше Галчев след всеки един от 1000-та му фала,ако туй отборче е направило 8 поредни победи,Бога ми,поне 5 от тях са или съдийски,или мафиотски,това отборче НЕ МОЖЕ да бие 8 мача поред в НИКАКЪВ случай!И Мораеш - абсолютен звездоброец,Зику пък едва си мъкне задницата....единствения им стойностен играч е Мишел и Адемар добре игра,туй то.Радуканов-бързо слиза по стълбичката,днес мязаше на Гонзо,този човечец е пътник,в това му състояние го чакат 3 гола от Подуене,защото там Ахмед Ахмед няма да помага както днес....

Няма такъв прост коментар, честно. Я си пусни мача на запис и гледай, колко картона трябваше да ви покаже съдията до 20-тата минута, и тогава може би ще си обясниш, защо нямахте даден такъв до 70-тата! Нелсън си заслужавал влизането :shock:, заради неговото нарушение. Ами че я погледни, преди Нелсън да направи този фаул, заради което заслужено си получи жълт картон, какво направи пак този Сашо срещу него и получи ли той тогава картон! Само глупак може да каже, че Черно море са ощетени по някакъв начин в този мач. През първото полувреме ВСЯКО, ама ВСЯКО докосване на ваш играч се свиреше във ваша полза. В същото време се подминаваха явни нарушения в полза на ЦСКА.
Лудогорец и Черноморец играха с вас, докато този терен все още приличаше на футболен! Вчера беше за пореден път една картофена нива, пълна с къртичи дупки. Нямаше пас, при който топката да не отскачаше поне по 3-4 пъти от земята.
По какъв начин щяхте да ни биете, обясни? Какви положения имахте повече от нас, та дори и през първото полувреме? Какво показахте вие на този терен? Или бяхте МНОГО изморени от мача ви с Калиакра. Щот като гледам на тях не им се отрази много, много. Играха що годе добре на Герена, даже вкараха 2 гола. Вие колко положения създадохте? Понеже преди мача изписахте тон простотии, как ще ни смажете. Кажи какво показахте вие, не ние!
При положение, че най-малко 3 минути имаше разправии по време на червения картон, защо съдията даде само 4 минути продължение и свири мача половин минута преди да изтекат? В чия полза беше това? Май не в полза на ЦСКА!
Дали ще ни вкарат 3 гола от Подуяне или не, това не е твой проблем, нали!
Пак казвам, коментирай вашата игра и вашите положения. Искам да видя колко ще изброиш! Защото освен гредата, нищо друго нямахте, ама НИЩО.
И пак казвам, пусни мача и преброй до 20-та минута, колко картона трябваше да ви дадат!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Logitech123
Контакти:

Мнениеот Logitech123 » 22 окт 2011 10:24

mistreated написа:
ShooterMan написа:До 70 минута,докато имахме сили да играем нямахме НИТО ЕДИН ЖК,а те-цели 5(ПЕТ) и то за сериозни ритници,влизания отзад,Нелсън миличкия щеше да счупи крака на Шерифа простака му с простак,напълно си заслужи балтията на Сашо точно пък този дърводелец холандски...но викахме си там-тези гащници,тези дърварчета ли ще стават шампиони?Аз се изказах и го казвам и тук - абе смешкиииии,вий знайте ли Лудогорец и Черноморец какъв футбол играха и как ни направиха криви на терена,къде сте тръгнали да се мерите с тях бе еййййй???8 поредни победи,дайте да се прекръстя аз,както правеше Галчев след всеки един от 1000-та му фала,ако туй отборче е направило 8 поредни победи,Бога ми,поне 5 от тях са или съдийски,или мафиотски,това отборче НЕ МОЖЕ да бие 8 мача поред в НИКАКЪВ случай!И Мораеш - абсолютен звездоброец,Зику пък едва си мъкне задницата....единствения им стойностен играч е Мишел и Адемар добре игра,туй то.Радуканов-бързо слиза по стълбичката,днес мязаше на Гонзо,този човечец е пътник,в това му състояние го чакат 3 гола от Подуене,защото там Ахмед Ахмед няма да помага както днес....

Няма такъв прост коментар, честно. Я си пусни мача на запис и гледай, колко картона трябваше да ви покаже съдията до 20-тата минута, и тогава може би ще си обясниш, защо нямахте даден такъв до 70-тата! Нелсън си заслужавал влизането :shock:, заради неговото нарушение. Ами че я погледни, преди Нелсън да направи този фаул, заради което заслужено си получи жълт картон, какво направи пак този Сашо срещу него и получи ли той тогава картон! Само глупак може да каже, че Черно море са ощетени по някакъв начин в този мач. През първото полувреме ВСЯКО, ама ВСЯКО докосване на ваш играч се свиреше във ваша полза. В същото време се подминаваха явни нарушения в полза на ЦСКА.
Лудогорец и Черноморец играха с вас, докато този терен все още приличаше на футболен! Вчера беше за пореден път една картофена нива, пълна с къртичи дупки. Нямаше пас, при който топката да не отскачаше поне по 3-4 пъти от земята.
По какъв начин щяхте да ни биете, обясни? Какви положения имахте повече от нас, та дори и през първото полувреме? Какво показахте вие на този терен? Или бяхте МНОГО изморени от мача ви с Калиакра. Щот като гледам на тях не им се отрази много, много. Играха що годе добре на Герена, даже вкараха 2 гола. Вие колко положения създадохте? Понеже преди мача изписахте тон простотии, как ще ни смажете. Кажи какво показахте вие, не ние!
При положение, че най-малко 3 минути имаше разправии по време на червения картон, защо съдията даде само 4 минути продължение и свири мача половин минута преди да изтекат? В чия полза беше това? Май не в полза на ЦСКА!
Дали ще ни вкарат 3 гола от Подуяне или не, това не е твой проблем, нали!
Пак казвам, коментирай вашата игра и вашите положения. Искам да видя колко ще изброиш! Защото освен гредата, нищо друго нямахте, ама НИЩО.
И пак казвам, пусни мача и преброй до 20-та минута, колко картона трябваше да ви дадат!

+ 1

Върни се в “Черно море”