Черно море - Левски - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Черно море - Левски (13.08.11 18.00 Събота)

Мнениеот ShooterMan » 07 авг 2011 02:28

Изпуснахме ли настоящия шампион на Франция на нормален терен? Защо да не бием Марсилия със състав, който беше по-добър от миналогодишния ни.

Ние пък изпуснахме шампиона на Германия и то на неговия собствен терен!И не просто го изпуснахме в един мач,изпуснахме да го ЕЛИМИНИРАМЕ на собствения му терен :!: .Бихте Марсилия на нива,блато,бабунки-такъв ли беше терена?Да.Не омаловажавам успеха ви,давам ви го като контрапункт на вашите простотии за нашия терен миналия сезон.Как така и отбора ви е играл тогава и терена е отличен?Може ли да играеш на блато?Аз пък помня,че беше едно кюскане и ритахте като магарета,а французите се бяха класирали,затънаха в калта и решиха да не се напъват срещу балтиите ви,че да не се контузят...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 авг 2011 02:35

ShooterMan написа:
Изпуснахме ли настоящия шампион на Франция на нормален терен? Защо да не бием Марсилия със състав, който беше по-добър от миналогодишния ни.

Ние пък изпуснахме шампиона на Германия и то на неговия собствен терен!И не просто го изпуснахме в един мач,изпуснахме да го ЕЛИМИНИРАМЕ на собствения му терен :!: .Бихте Марсилия на нива,блато,бабунки-такъв ли беше терена?Да.Не омаловажавам успеха ви,давам ви го като контрапункт на вашите простотии за нашия терен миналия сезон.Как така и отбора ви е играл тогава и терена е отличен?Може ли да играеш на блато?Аз пък помня,че беше едно кюскане и ритахте като магарета,а французите се бяха класирали,затънаха в калта и решиха да не се напъват срещу балтиите ви,че да не се контузят...

Тук малко се изхвърли с "шампиона на Германия" :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 авг 2011 02:42

Не,изобщо.2007 бяха шампиони хората,а през 2008 отбора им беше същия-Марио Гомез,Сами Кедира,Хицлшпергер,Йенс Леман,Чиприан Марика,Джеронимо Какау...има ли Лил поне един играч от подобна класа?И изобщо къде е немския,къде е френския клубен футбол?
Последна промяна от ShooterMan на 07 авг 2011 02:45, променено общо 1 път.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 07 авг 2011 02:45

Tommi написа:
ShooterMan написа:

Тук малко се изхвърли с "шампиона на Германия" :)

Е какво не бяха ли станали шампиони през 2007, а Лил кога за последно беше ставал шампион на Франция преди да играе срещу вас, отговор - далечната 1954... дори запазиха звездите си, единият от които - Азар за по-важния мач от първенството, успяха да се възползват от кризата при Марсилия и Лион и ги излъгаха накрая, според мен най-слабия шампион на Франция за последните 10 години
Последна промяна от Mourinio на 07 авг 2011 02:47, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 авг 2011 02:47

ShooterMan написа:Не,изобщо.2007 бяха шампиони хората,а през 2008 отбора им беше същия-Марио Гомез,Сами Кедира,Хицлшпергер,Йенс Леман...има ли Лил поне един играч от подобна класа?И изобщо къде е немския,къде е френския клубен футбол?

2007г. бяха шампиони, а през 2008г. мисля, че влязоха в УЕФА през Интертото, пък нека са същите играчи. В сезона, в който ви отстраниха не знам на кое място завършиха, но със сигурност не станаха шампиони. Но това е друга тема.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 авг 2011 02:51

Mourinio написа:Е какво не бяха ли станали шампиони през 2007, а Лил кога за последно беше ставал шампион на Франция преди да играе срещу вас, отговор - далечната 1954... дори запазиха звездите си, единият от които - Азар за по-важния мач от първенството, успяха да се възползват от кризата при Марсилия и Лион и ги излъгаха накрая, според мен най-слабия шампион на Франция за последните 10 години

Слаб, но шампион. ;) А според мен е по-голям успех да победиш бъдещия шампион (този, който ще стане шампион в края на сезона), а не действащия (който през новия сезон може да играе по-слабо).

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 авг 2011 02:56

2007 Щутгарт беше Шампион на Германия.2008 завърши 6-ти и игра с нас есента,а същия сезон се окичи с бронзов медал напролет-3-то място!!!Едни от най-силните години за швабите и не си барваха отбора,страхотен отбор бяха тогава,много силен и класен.Нищо общо с някакви френски шансони...

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 07 авг 2011 03:04

Tommi написа:Няма такова нещо. ;) Напълно е възможно шампионът на дадена страна да играе слабо през новия сезон, а друг отбор да е много по-добър и да няма кой да го спре по пътя към шампионстата титла на страната.

Бъдещия шампион на Франция се концентира изцяло върху първенството, не случайно най-голямата им звезда - Еден Азар беше резерва срещу вас, а пък Щутгарт игра и в двата мача срещу нас с точно 5 национала на Германия от Евро 2008 и то титуляри, провело се само няколко месеца преди това, където играха и финал срещу Испания, да продължавам ли да сравнявам :mrgreen:
Последна промяна от Mourinio на 07 авг 2011 03:17, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 авг 2011 03:09

Изобщо не може да сравняваш отбор в най-славните му мигове в Бундеслигата няколко сезона поред с отбор от френската Лига 1,който и да е той и то избухнал за 1 сезон.Швабите бяха шампионска константа там поне 3 сезона,основен претендент.Къде е Бундеслигата,къде е Лига 1?За едно съжалявам само,че онези фукльовци начело с най-големия-Марио Гомез не изядаха докрай мазната опашка :lol: ....Гледах как след 0:2 не те,а ние се нас*ахме,а най-много се нас*а онзи глупендер на пейката,който се върна с 2 от 3-те си смени във Варна - 3 търкаляния със схващания и 2 смени - това им бяха 5-те минути на швабите докрая :twisted:

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 07 авг 2011 03:27

Mourinio написа:
Tommi написа:Няма такова нещо. ;) Напълно е възможно шампионът на дадена страна да играе слабо през новия сезон, а друг отбор да е много по-добър и да няма кой да го спре по пътя към шампионстата титла на страната.

Бъдещия шампион на Франция се концентира изцяло върху първенството, не случайно най-голямата им звезда - Еден Азар беше резерва срещу вас, а пък Щутгарт игра и в двата мача срещу нас с точно 5 национала на Германия от Евро 2008 и то титуляри, провело се само няколко месеца преди това, където играха и финал срещу Испания, да продължавам ли да сравнявам :mrgreen:

Може ли да ми ги кажеш тези 5 национали-титуляри от Щутгарт? Верно, че става спам, но все пак ми е любопитно кои са?

Върни се в “Черно море”