от къде го взе това?
доста грешки има в текста.
но да е жив и здрав Миро.
Фен Теми за всички играчи на Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Фен Тема ''Мирослав Манолов''
varnafen написа:от къде го взе това?
доста грешки има в текста.
но да е жив и здрав Миро.
Ами не съм го писал аз да ти кажа .. но грешките ли са важни във този текст ? ВЕЛИКОЛЕПНА ИСТОРИЯ!
- Nevertheless
- Контакти:
За какви толкова потресаващи грешки говорите .?!
Не се пише такъв текст "ей така". От мен "браво!!" , а за грешките, вие бистрете , кое -как !!
М/у другото текста го има и тук : http://passportbg.blogspot.com/2011/07/blog-post_708.html
Не се пише такъв текст "ей така". От мен "браво!!" , а за грешките, вие бистрете , кое -как !!
М/у другото текста го има и тук : http://passportbg.blogspot.com/2011/07/blog-post_708.html
Браво за темата! Успех на Миро и дано преодолее контузиите и се превърне в това, в което беше преди две години за отбора ни. 

Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cHq7q8HlRyI[/youtube]
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.
пирин написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cHq7q8HlRyI[/youtube]
Благодарим за видеото!

Миро има някаква особена харизма. Добри футболист през Чено Море са минали не един и двама, но са малко тези които са се радвали на такава обич и подкрепа. Може би малко случайно попаднал при нас (най- успешната ни сделка последните години като раменихме Моралес за него и Д. Георгиев), със не малко усилия Миро намери своя град и отбор. Заради некомпетентност на треньори и лекари изпусна две години от кариерата си. Сега се завръща, още по- обичан. Край на това мъчително стоене в ъгъла на трибуната и гледане на мачовете отстрани. Сигурно е много тежко да гледаш съотборниците си, да знаеш че можеш да помогнеш, да го искаш, но да не можеш. Чичо Стефчо е спокоен и разумен човек и за разлика от недоразумението с косата няма да рискува Миро. За Мирослав е важно да преодолее страха от контузията, да забрави за изгубеното време... той другото си го може. Съвсем скоро ще видим номер 31 как влачи отново отбора в атака. От хората с които игра не остана почти никой, но той ще се сработи и с тези момчета. Дано попиват от лидерството и желанието му. Успех на Миро, успех на всички носещи фланелката на любимия ни клуб, успех на всички носещи ЧЕРНО МОРЕ в сърцето си! Само небето е над нас.
-
- Контакти:
Днес ми хареса много-върнал си е ускорението като за начало,комбинативността му също е налица.Дори смея да кажа,че за 25 минути свърши много повече работа от Паломино за 65,а Пантерата е много класен играч.Начина по който го посрещат феновете и харизмата която носи-много ни беше нужно това днес,особено при липсата на другата харизматична фигура-Жоро Илиев 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- wicked1913
- Контакти:
Vladislav написа:Дано попиват от лидерството и желанието му. Успех на Миро, успех на всички носещи фланелката на любимия ни клуб, успех на всички носещи ЧЕРНО МОРЕ в сърцето си! Само небето е над нас.

фалшива коса - фалшив футбол!
-
- Контакти:
Re: Фен Тема - Георги Божилов
Вчера не изнесе най-добрия си мач,но от 1 положение и от 1 добър плучен пас-вкара веднага гол.Впрочем гола беше истински шедьовър,а отиграването на стиуацията и мощния шут в обратния горен ъгъл-истинска класа.Браво на Жоро,защото този гол успокои нещата.А сега да му пожелаем поне 1 от дежурните му голове срещу Левски,които той винаги наказва 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.